Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нестабилни коли в test drive unlimited 2

valyo_93

Препоръчан отговор

Някои които е играл играта може ли да каже дали са му нестабилни колите.При мен са много нестабилни стигнах до лиценс А3 А2 но доча е толкова нестабилен че не мога да го вкарам в пътя.Играя с клавиатура някои ако е с волан нека да каже как са тогава

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някои които е играл играта може ли да каже дали са му нестабилни колите.При мен са много нестабилни стигнах до лиценс А3 А2 но доча е толкова нестабилен че не мога да го вкарам в пътя.Играя с клавиатура някои ако е с волан нека да каже как са тогава

Може би си е от играта когато карах едно бързо Lamborgini волана отвътре като завъртя наляво и надясно е супер бързото и нестабилно просто ако завиеш на дясно може да излетиш на съответната страна. И аз съм с клавиетура.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не всички коли са добре направени във играта и се въртят неконтролируемо след най-малката грешка, ако говориш за Вайпъра, той е един от тях.

Във А3 нямам впечатления, на А2 RUF най си заслужава а при A1 Вейрон.

Едит: Това са ми предпочитанията за мултиплеъра, иначе ако играеш сингъл е почти все тая какво ще избереш.

Може би си е от играта когато карах едно бързо Lamborgini волана отвътре като завъртя наляво и надясно е супер бързото и нестабилно просто ако завиеш на дясно може да излетиш на съответната страна. И аз съм с клавиетура.

Във TDU2 няма Lamborghini.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Карай коли 4х4 или с предно предаване. При почти всички игри с клавиатура, автомобилите със задно предаване се управляват трудно, ако е изключен тракшън контрола и понякога ESP.  В TDU 2  имаш опция да си включи тракшън контрола, но аз ти препоръчвам да вземеш примерно AUDI TT  или нещо друго с 4х4. С Ауди ТТ обиколих острова за един час, когато трябваше да минавам на втория. Супер зарибявака, а накрая имах чувството, че съм тест пилот на Ауди. TDU2  е една от игрите с не толкова добро управление с клавиатура, с което все пак се свиква ако играеш дълго само тая игра.

А мод за кола къде да го поставя в играта

Мисля имаше специално меню, но не съм сигурен какво беше. Отдавна слагах модовете. Поразтършувай се в менюто.

Поне тук може да видиш какво имаш:

2014-08-31_221005.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От къде да включа тракшън контрола не го намирам

По принцип още в началото те пита какви настройки да остави, след като минеш първото училище. Мисля така беше. След това от опциите намираш това, което ти трябва.

2014-09-04_203712.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...