Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за захранване и свързване на 2 видео карти

Smite*

Препоръчан отговор

Здравейте искам да попитам дали ще мога да свържа 2 видео карти Nvidia GTX 470 във сли връзка със 500 ватово захранване процесора ми е intel core 2 quad q8200 2.9 GhZ. ,хард диск 500 ГБ. даже записвачка нямам, и да попитам трявбва ли картите да са абсолутно идентични дори по производител аз сега съм със MSI GTX 470 това означава ли че тряя да търся същата MSI GTX 470 за да ги подкарам във СЛИ режим ?? Дъното е ASUS P5KPL/1600, RAM 4 GB DDR2

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма как да стане. То, те ще тръгнат, но при първото натоварване ще се ресетва компютъра от липса на достатъчно електричество.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...