Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с philips led 39 pfl 3208h/12

Препоръчан отговор

Телевизорът е нов,но понякога HD каналите ги дава някак кодирано има и зелени черти и при изключване и включване се оправя.Този номер го прави рядко,но все пак ме притеснява.Чудя се дали да върна фабричните настройки и да настроя наново каналите.Другото,което се чудя да направя е дали да ъпдейтна фърмуера с последния такъв в сайта на Philips,но ме е страх да не ми анулират гаранцията.Кажете вашите мнения.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако може снимка да направиш щото аз си мисля че картината става на пиксели . Става така понеже сигнала е слаб , можеш да провериш силата и качеството на сигнала от менюто на ТВ . Обърни се към кабелния ти оператор да дойде и си измери сигнала .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако може снимка да направиш щото аз си мисля че картината става на пиксели . Става така понеже сигнала е слаб , можеш да провериш силата и качеството на сигнала от менюто на ТВ . Обърни се към кабелния ти оператор да дойде и си измери сигнала .

Ще направя следващият път като стане.Притеснява ме най-вече това,че се оправя при включване отново.Иначе е възможно и да е от сигнала,понеже кабелната не е много силна.Ако трябва ще викна и екип от кабелната.Може да сменя и някой друг кабел,за да видя дали ще се намалят загубите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проверете силата и качеството на сигнала на тая честота на която ви прави проблеми - възможно е и да играе  :( На тякой честоти може да е отличен а на други - зле .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проверете силата и качеството на сигнала на тая честота на която ви прави проблеми - възможно е и да играе  :( На тякой честоти може да е отличен а на други - зле .

Сега при работещи HD канали силата ми беше 97 и отстрани пишеше-добро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво де , а провери ли силата и качеството на сигнала ?

От телевизора проверих.Пише,че сигналът е 3 черти-максимум,а качеството добро.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тук не става дума за марка (много от ниските серии са брандирани), а по-вероятно за проблем от страна на доставчика. Преди 10-тина дни съсед имаше подобен проблем и се оказа, че има неравномерен входящ сигнал, който тормози точно HD каналите на LG-то му. Оправиха го за 5 минути, проблемът бе в кутията на етажната площадка. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тук не става дума за марка (много от ниските серии са брандирани), а по-вероятно за проблем от страна на доставчика. Преди 10-тина дни съсед имаше подобен проблем и се оказа, че има неравномерен входящ сигнал, който тормози точно HD каналите на LG-то му. Оправиха го за 5 минути, проблемът бе в кутията на етажната площадка. 

Дано да е от доставчика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Викай ги да мерят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Все още не съм викнал доставчика,но се свързах с информационния център на Филипс и от там ми казаха,че вероятно проблемът е софтуерен.Препоръчаха ми да ъпдейтна софтуера,но аз все още съм изправен пред дилема.Страх ме да не направя някоя поразия.Този бъг с неправилното стартиране го прави рядко иначе и не ми прекалено голям проблем,защото при рестарт винаги се оправя.Какво ви е мнението за ъпдейтите?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти  и да искаш няма как да го съсипеш защото  то само си прави всичко. Ъпдейта е огромен и поправя маса работи http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=nl&ctn=39PFL3208H/12

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...