Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

RQ : Windows 7 драйвъри за дъно EPOX ep-5nva sli


Препоръчан отговор

Здравейте...

Не мога да сложа win7 на компютър, който в момента е с такъв. Слагам диска, бутва, избирам език и след като натисна инстал, излиза прозорец , в който ми казва, че не може да намери драйвер и от там да избера такъв. Не можах да намеря такъв или не знам какъв точно да търся. Видях че дъното е доста старо и няма нищо за win 7. Какъв драйвер трябва да търся при инсталиране на уин-а?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А работела ли е системата с Windows 7? Ако да - с Hiren's Boot CD през Mini Windows XP извлечете драйвърите от работещия дял в папка на друг дял. После като стартирате инсталатора на Windows 7 и поиска драйвъри, му посочете току-що създадената папка. А всъщност защо не сте форматирали системния дял на компютъра и така да продължите с инсталацията? Или искате да запазите инсталираните в момента програми?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Според това, което разбрах ти трябва "SATA OEM Driver" или още наричано "Pre-OS Install". Ето какво открих с Google:

 

1. http://www.win-raid.com/t29f25-Recommended-AHCI-and-RAID-Drivers.html  На теб ти трябва това F. NVIDIA nForce AHCI/RAID Drivers

 

Още един линк: http://www.win-raid.com/t15f37-NVIDIA-Optimized-nForce-Driverpacks-for-Vista-Win.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В момента е с уин 7 и си работи, а драйвера ми го иска преди да му дам да форматира. Още преди да му кажа кой уин да инсталира 86 или 64. 

Къде да търся драйверите в стария уин? От там ще ми свършат ли работа? 


Мерси Greak. Най-вероятно е това, но не знаех какво точно да търся. Предположих че или не вижда сата диска или не разпознава чипсета и за това не иска. Утре ще пробвам. Мерси.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изтеглете си от тук драйвъра за необходимата архитетура (Х86 / Х64) разархивирайте на флашка( може и директно да насипете съдържанието в папката на изтегления архив в корена на флашката, т.е. без папката, която е в архива и когато ви поиска драйвъра, посочете пътя до флашката.

Погледнете и това

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дъната Epox вече не се произвеждат и драйвери се намират по-трудно. Свали си този драйвер пакет. С него ще може да инсталираш необходимите драйвери.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тъй-тъй - дръпни си един блурей заради 50-ина МБ. И как това ще му помогне за F6 флопи драйвъра?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...