Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българска Аркеидж гилдия набира играчи

ashitakabg

Препоръчан отговор

Всички играчи са добре дошли да играят във гилдията . Гилдията няма възрастово ограничение ,нито е само за хора с патрон единственото ограничение е ,че гилдията е само за Българи ,ако можете да изпълнявате заповеди под напрежение и обичате да биете пирати то вие сте човекът за нас !
Използването на Team speak е задължително за всякакви гилд дейности.

Треилър на играта 

Сървър - Еанна
Гилд лидер - ashitakabg (ingame nickname) за покана в гилдията моля да ми пишете

Скайп за контакт - Dark_woriar

Временно име на гилдията - The Bulgarians (на 16 ти ще бъде променено на Фанагория)

Фракция - Запад (Елфи и Нуиани)

Team speak канал - Адрес на сървара - archeage.bg:9988 Pass - archebg

Начало на Отворената бета - 4ти Септември 20:00 часа Българско време

Герб на гилдията - post-3000359-0-24931500-1409751964_thumb

Ето и малко снимки от Гилдията - post-3000359-0-83685100-1409752046_thumb post-3000359-0-57347200-1409752082_thumb
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да почнеш да играеш и да се зарибиш толкова, че да започнеш да си плашаш за специалния ресурс на играта с реални пари. Днес има бум на invite на такива игри във форума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Първо играта е изцяло безплатна и аз лично ще играя като безплатен играч. Магазина с пари в играта съдържа само костюми ,маунтове и глайдери.

https://archeage.bg/forum/31-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0/ линк към информация на Български във Българския фен сайт на аркеидж тук може да намерите  информацията която ви е нужна и ви интересува

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да знам че може и да не се купува и пак да се играе. Но ако нямаше магазин и тази тема нямаше да съществува ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А вярно, но за рекламите се плаща и се правят в рекламни карета, извън коментарите на форума.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

аз не правя реклама аз се опитвам да информирам хората които се интересуват от Аркеидж и които не знаят за гилдията ,че такава гилдия има и ,че се събираме да играем сериозно

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, особено тези които въобще са си нямали представа за съществуването, на поредната марка "паста за зъби".. и аз съм се лъгал да действам така преди време. Дори си направих блог в който пуснах такива инвитации за две други игри. Маани мен не мож прекара. Дори още си цъкам една средновековна..сухопътна стратерия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз само да попитам ти как я играеш ,като още нема отворена бета,щото и аз много бих искал да я разцъквам (особено с бг компания ).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ами то сега е отворена бета :) от 4 ти до 8 ми е отворена бета.Днес във 20:00 часа затварят играта  като на 16 ти е официалтният старт , както казах ние играем в Еанна от западната фракция

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да аз сега забелязах,че са я пуснали за малко.Сега я инсталирам от  Glyph и се наявам да поразцъкам малко,а може и да ме поканиш в гилдията,ако искаш.Каква раса си само да попитам и кой левел.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...