Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при пускането на лаптоп Grundig

ItsMeLazar

Препоръчан отговор

Здравейте, снощи си изключих лаптопа и днес го включих (windows 8.1 pro 32bit) логнах се всичко ОК. И вместо да ми покаже десктопа ми отвори черен фон и папката с документи. Ще дам и снимка. Помогнете спешно е фотограф съм и на този лаптоп има много важни файлове

ЕДИТ!

В момента съм от лаптопа. Чрез диспечера на задачите отворих така познатия ни "RUN" и написах explorer сега всичко е точно.. въпроса е, защо той не се стартира сам?

post-352629-0-74307000-1409897270_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опитай с Last Good Known Configuration

Рестартирай и помпиш F8 от появилото се меню, чрез стрелките отиди до този ред Last Good Known Configurationи натисни Ентер

http://0.tqn.com/d/pcsupport/1/W/O/E/-/-/lkgc-windows-7-02.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опитай с Last Good Known Configuration

Рестартирай и помпиш F8 от появилото се меню, чрез стрелките отиди до този ред Last Good Known Configurationи натисни Ентер

http://0.tqn.com/d/pcsupport/1/W/O/E/-/-/lkgc-windows-7-02.jpg

Мерси, но едитнах поста си виж по-горе сега съм от лаптопа, чрез диспечера на задачите отворих "RUN" и пуснах explorer, проблема сега е защо той не се стартира сам?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Разглеждащи това в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.
    Абонирайте се
  • Добави ново...