Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с игрите на Levono G500

Станислав Великов

Препоръчан отговор

Здравейте, преди няколко седмици си купих лаптоп Lenovo G500. Проблемът е следният, когато пусна някоя игра екранът започва да премигва. Потърсих в интернет и открих в някой сайтове че трябва да се обновя драйвърите на видео картата. Направих го, но проблемът продължава да го има. Моля за помощ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А при други случаи това появява ли се?

Кои точно драйвери обновихте? Ако може по-подробна информация на хардуера на лаптопа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Инсталирай си програмата Speccy или AIDA, за да видим какви температури вдига лаптопа. Съмнява ме, че го прегряваш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами не съм забелязал при други случаи. Обнових драйвърите на видео картата (Intel HD Graphics)
CPU : Intel Core i3-3110M 2.40 GHz
RAM : 6 GB
Video Card : Intel HD Graphics 2 GB (тук е интересното че когато купувахме лаптопа там пишеше ATI Radeon ... забравих какво точно беше, но когато го пуснах ми изкарва че е Intel HD Graphics, а също така ми показва и панела за ATI)

Инсталирай си програмата Speccy или AIDA, за да видим какви температури вдига лаптопа. Съмнява ме, че го прегряваш.

Сега ще опитам и ще кажа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи трябва да имаш два видеоадаптера.Единият вграден в процесора,другият външен.Ако правилно са инсталирани драйверите,външната карта ще заработва при нужда,тоест,при по-голямо натоварване.

Изпълнете каквото ви съветва почитаемият Емокостов.

Покажете какви са температурите.дайте и един шот от Device Manager,да видим драйверите как са.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре,а това при натоварване ли е?

Device Manager какво показва?

Ами след това се усетих че ги погледнах докато беше включена GTA, а когато всичко е спряно с няколко градуса по - малко.

Ето и снимка на Device Manager и на видео картите.

post-338176-0-61833000-1409915819_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Инсталирай драйверите на AMD картата (ако ги нямаш), след това десен бутон на работния плот, Gonfigure Switchable Graphics след това по-долу има All Applications и ако не виждаш играта/игрите, натисни Add Application ..., след това посочи папката на играта и съответно иконата от която се стартира, след това, ще се покаже по-долу, от страни смени от Power Saving или нещо друго може да пише и го направи на High Perfomance.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Инсталирай драйверите на AMD картата (ако ги нямаш), след това десен бутон на работния плот, Gonfigure Switchable Graphics след това по-долу има All Applications и ако не виждаш играта/игрите, натисни Add Application ..., след това посочи папката на играта и съответно иконата от която се стартира, след това, ще се покаже по-долу, от страни смени от Power Saving или нещо друго може да пише и го направи на High Perfomance.

По този начин стана играта, но започна да лагва много.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...