Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спешно! Проблем с правата на Администраторския акаунт!

Препоръчан отговор

Имам много странен и СКАПАН проблем! Мъча се от седмици да оправя проклетия проблем, но нищо не става.

И така проблема е следния:

Наскоро си направих нов сайт и форум, когато качих сайта проблеми нямах, но при инсталацията на форума (phpbb3, ползвам FileZilla) се появи странния error, че нямам достъп до файла, който исках да кача... Следователно влязох в папката и намерих съответните файлове и с десен клик -> Свойства -> Защита -> Редактиране -> Добавяне на акаунта ми -> Добавяне на права -> Запис и вече имах достъп до него ето и снимки на 2 файла (единият без права, другият с права)

Без права:
post-291440-0-69844500-1409913719_thumb.

С права:
post-291440-0-47431900-1409913749_thumb.

След това си спомних, че имам същия проблем и при Office Пакета (PP, MW и т.н.) 
И реших, че ще е по лесно ако с десен клик върху Локалния Дикс [C: (системния дял)] и задам като Собственик администраторския акаунт, който ползвам ще се получи, но за мое нещастие получавах следните грешки:

Достъпът отказан:
post-291440-0-88078400-1409913974_thumb.

И още няколко подобни...
Вече буквално не издържам ..... Надявам се че тук ще успеят да ми помогнат...

Да добавя опитах с Take Ownership, но не стана (нямах самата опция в менюто)

Edit: Забравих да спомена, че преди 2/3 месеца (не си спомням) имах проблем с Администраторския акаунт, след което създадох нови 3 и изтрих проблемния и 2 от тестовите (не си спомням точно какъв беше проблема, но май беше при .exe-тата). Но не съм имал никакви проблеми след това сега от скоро почнаха тези с ограничения достъп от около седмица две.

Мерси предварително!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Windows оригинален ли ти е или е копие от торен сайтовете?

Да си слагал допълнителни програми за защита на информацията?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С копие, но не от торент сайт. Преинсталиран е от човек, който се занимава с това от доста време, не съм сигурен от къде е копието. И не не съм слагал нищо. Благодаря за бързия отговор!

Edit: Всъщност сега се сетих имам инсталиран Tune Up Utilities 2014 сега се опитах да го деинсталирам, но получих това:
post-291440-0-58719300-1409915186_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Той не е само този проблем смисъл има още към 10тина подобни errora ... Деинсталирах програмата, но сега ми излиза това?
post-291440-0-52822700-1409916798_thumb.

Edit: Успешно деинсталирах Tune Up И вече ми излиза следната грешла |(   ->
post-291440-0-05092400-1409917500_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвайте да стартирате с ключ т.е. winword.exe /a и като зареди стартирайте поправка от Help->Detect and Repair...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От cmd ли да го стартирам ? Прощавайте не съм толкова напреднал...
Ако е така ето и резултата:
post-291440-0-21729800-1409918335_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Оказа се че е вирус  се разпространява доста бързо ..... Как да го локализирам и премахна.... ??? Вече нямам достъп до utorrent, Avast  и не знам просто ми излиза това ->  post-291440-0-75508100-1410196016_thumb. 

Моля помагайте ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

Можете ли да сканирате с тази програма и да публикувате лог файловете?

Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проблемът се оказа по сериозен, не мога да я сваля .... Но преди малко успях да пусна 

Kaspersky Virus Removal Tool 9.0.0.722

toplogo.gif

image003.png

software.gif Download: Kaspersky Virus Removal Tool 9.0.0.722 (70.5 MB)

Дали ще Ви свърши работа? Да добавя не мога да стартирам task managera .. Вече дори нямам достъп до paint .... :(

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ситуацията определено е спешна, последвайте съвета на човека от HJT Team и не се чудете на него дали и какво ще помогне а не Вас, защото вие се нуждаете от помощ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Там е проблема не мога да сваля програмата, която ми е дал .... Разбирам, че е сериозно и се опитвам да съдействам с каквото мога! 

Edit: Вече нямам достъп до нито една програма на компютъра  :ohmy:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вижте дали можете да изтеглите следната програма:

Изтеглете CAT и стартирайте приложението.
Отидете до Fixes и сложете отметки пред:
Reset Permissions
Натиснете Apply Checked Fixes
Ако се наложи рестартирайте,

Вижте има ли промяна.

Или имате някой криптиращ вирус или полиморфен такъв, който заразява изпълнимите файлове.

Щом сте успяли да стартирате инструмента на Kaspersky, който има самозащита само засилва тези съмнения. Ако можете да пуснете проверка с него и да публикувате резултатите би било полезно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не можах да изтегля програмата... Изписва ми следното -> Не бе успешно - Сканирането за вируси не бе успешно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В смисъл...не можете да я изтеглите или да я стартирате? Това за CAT? А другото съобщение идва от Kaspersky след като се опитахте да направите проверка за вируси?

Имате ли инсталационен диск с Windows, който можем да използваме за да стартираме FRST под Recovery Environment?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Успявам да я изтегля, но когато приключи ми изписва 

CAT.exe
Не бе успешно - Сканирането за вируси не бе успешно.

Проверката на касперски все още не е завършила но намери Trojan в winfirewall.exe и след това се стартира "Disinfecet active" и е на 97% бавно става , защото я пуснах преди 1:41:00

Имам диск, но е на 300 км от мен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опциите ни намаляват...не съм ползвал Хром и не знам дали може да се изключи проверката за вируси (както може да се направи от Firefox). Пробвайте да я изтеглите с Internet Explorer (ако се стартира). Ако ли не освен да се опитам да ви я пратя по Skype или Team Viewer-a.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да стартирам .... Не ми отваря дори настройките в Google Chrome.... 

Как си докарах това на главата не знам ..  :eek:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бтв...пробвайте да влезнете и в Safe Mode и направете скритите файлове видими:

Отворете My Computer => Tools => Folder Options => View и сложете отметка пред Show hidden files and folders и премахнете отметката пред Hide protected operating system files (recommended).

Отворете сега папката C:\ProgramData\Bitdefender\PasswordManager и изтрийте подпапката (тази с различните произволни числа от сорта на S-1-5-21-2240077077-2759752423-3911928796-1001) и след това рестартирайте системата и вижте дали проблема остава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Стана малко сложно и се случи така както предположих.... Влязох в safe mode, но на указаното място нямаше никакви файлове.... След рестарта имах достъп до някои програми и се зарадвах помислих си, че рестарта е попречил на вируса в известна степен, но за жалост нямах достъп до Интернет. Излизаше ми грешка 711 (Нещо за Remote Access Connection Manager). Ядосах се доста влязох в Safe Mode и имаше 3 файла намиращи се в ProgramData с имена: 

{32364CEA-7855-4A3C-B674-53D8E9B97936} -> Създаден на 14.05.2014 в 18:13
{C4ABDBC81C81-42C9-BFFC-4A68511E9E4F} -> Създаден на 14.05.2014 в 18:13
{FE8D473A-6F06-4F99-B5F4-BED72B2A0386} -> Създаден на 14.05.2014 в 18:13

И папката:

53ee1f2992f8a590 -> Създадена на 13.05.2014 12:00 с последна промяна на 12.07.2014 22:54

Помислих си че щом преди да са били създадени windowsa си е функционирал правилно значи и без тях би направил същото :D

Изтрих ги -> Рестартирах -> Имах достъп до абсолютно всички файлове, но проблемът с грешката си оставаше.... (Това се случи към 1:00 am)

Сутринта се събудих и успях да намеря Windows 8 и с един приятел преинсталирахме лаптопа като направих следното:

Изтрих и 2та дяла след което увеличих мегабайтите, които бяха оставени за 7-цата на 320 мб за 8цата. Направих нови 2 дяла като единия (системния) направих 73 ГБ и останалите ~ 400 ГБ оставих в другия дял. Инсталирах на системния дял, но се оказа, че ми трябва продуктов ключ имаше опция за по късно активиране (според мен имам 30 дни FreeTrial), избрах я и всичко ОК за сега, но бих искал да Ви помоля ако може да кажете с коя програма да сканирам лаптопа за да видя дали има някакви остатъци от вируса и ако може да кажете дали ще мога да го активирам някак си (Windowsa имам предвид).

Поздрави, Божидар!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След като дяловете са форматирани остатъци няма как да има. Но все пак ако Ви се занимава с нещо

Може да започнете с Farbar  за 32 или 64 битова версия на ОС, в зависимост от това каква версия на Уиндоус 8 сте инсталирали.

За активация на Уиндоуса, обаче не сте случили на форум да питате, против правилата е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...