Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Adobe Flash Player се срина

Препоръчан отговор

Здравейте имам един проблем със Adobe Flash Player постоянно се срива пробвах всичко за да го оправя но всеки път ми дава едно и също, браузарът ми е Mozilla Firefox пробвах да го преинсталирам, пробвах да изтрия Flash Player и да го направя наново но пак същото си е. Как мога да го оправя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте имам един проблем със Adobe Flash Player постоянно се срива пробвах всичко за да го оправя но всеки път ми дава едно и също, браузарът ми е Mozilla Firefox пробвах да го преинсталирам, пробвах да изтрия Flash Player и да го направя наново но пак същото си е. Как мога да го оправя.

Ъпдейтвате го до последната версия от сайта на Адоб

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опитайте с друг браузър.

Аз изкам да оправя проблема не да го скривам като инсталирам друг браузър

Ъпдейтвате го до последната версия от сайта на Адоб

Точно това направих около 20 пъти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз изкам да оправя проблема не да го скривам като инсталирам друг браузър

Точно това направих около 20 пъти.

Преди това почистихте ли кеша и деинсталирахте ли старата версия?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...