Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Проблем с драиверът за wireless!


Препоръчан отговор

Здравейте,

вчера си прейнсталирах лаптопа който е Dell inspiron 15 3521 но ми прави проблем с еднин драйвер по точно с този за wi-fi.

Търсих но не намерих тема и затова се надявам да ми помогнете. С  windows 7 64 bit съм . Драиверът го теглих от сайта на dell друг път не ми е правило проблеми като ги инсталирам, но сега нещо се заинатаява.

Ето и снимка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това не ми прилича на драйвер, ами на някакъв update пакет. От тук ли си свалил драйверите?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само за уточнение - сигурни ли сте, че изтеглихте нужния драйвър? Използвахте service tag  на компютъра, сканирането на Dell за необходимите драйвъри или с ръчно конфигуриране на настройките за избор на драйвър за изтегляне?

Ао сте конфигурирали ръчно, бих препоръчал да въведете service tag (има го на дъното на лаптопа) и тогава да изберете драйвъра за изтегляне.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Направено е всичко но не иска....

Драйвера за чипсета инсталиран ли е? 

Понеже няма как да сваля драйверите и да ги тества, самия драйвер цяло Exe ли е или е пакет и може да си избираш ръчно, кое и как да се инсталира.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Направено е всичко...

това не казва нищо. Какъв е wireless network adapter - марка, модел.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много ти благодаря :)  :wink12:  ;)  :ohmy:  :shy11:  явно аз съм объркал нещо бях истегли погрешно незнам как стана по принцип винаги си свалям едни и същи ама явно нещто се е променило!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А защо ги сваляте при всяка преинсталация? Защо не си ги съхраните на друг дял (несистемен). и да си ги имате. И си направете резервно копие на всички не-Майкрософтски драйвъри и от този архив да възстановявате след преинсталация. 

 

Много лесно става архивирането с Double Driver

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...