Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забранено е прикачването на еротични снимки в темите

Featured Replies

Ееей! То, какво името на темата, а вие на какво го ударихте!

Пет пари не давам за приходите на Карабойчев! Който го може, го може а другите просто лаят! Стига с тая завист!!!

А сега по темата:

- Нищо лошо не виждам в направените промени на правилата, а дали ще се спазват това вече е друга тема!?!

• Отговори 74
  • Прегледи 62,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Извинявам се ако съм обидил или подразнил някой някакси. Имах някой въпроси на които получих донякъде отговори.

И все още стои един: Как се избира кой да стане модератор?

Факта, че никога не съм се мазнил, цитирал буквално правилата и подобни "стъпки" към "издигането", значи, че не искам да създавам фалшива представа в очите на другите.

• Автор
  • Администратор

Извинявам се ако съм обидил или подразнил някой някакси. Имах някой въпроси на които получих донякъде отговори.

Факта, че никога не съм се мазнил, цитирал буквално правилата и подобни "стъпки" към "издигането", значи, че не искам да създавам фалшива представа в очите на другите.

Модератор се става по един, единствен начин (не с лично съобщение към мен с текст: направете ме модератор) самите модератори във всеки раздел предлагат нови такива. Ако някой се справя добре в раздела пише смислени неща, не е конфликтен и ред други качества, които не остават незабелязани от модераторите в раздела. След дълга и неуморна работа на този човек един прекрасен ден те го предлагат за модератор в секцията ни, която е видима само за администратори, модератори и членове на екипа. Всеки който има наблюдения над конкретната персона се изказва накрая гласуваме и ако има болшинство  и хоп нещата се случват. А по някога пък не се случват много кандидати са отпадали на последната права по една или друга причина без дори да са подозирали че ги гласим да ги правим модератори. Та така се случват нещата като в парламента - с избори, ама тайни...

Само да уточня нещо важно.

Има и модератори, които са много компетентни в своята област - например, Capnemo или Trichocephalus. Но те са малцинство.

Явно в някои по-предишни времена, в които не съм бил член на форума, нещата са били по-различни, когато са се назначавали модератори.

Иначе според мен това си е неблагодарна работа и не знам защо си такъв мераклия да се захващаш с нея - много красноречив пример е как му биха шута на Selena&Vanko, нищо че човекът пишеше доста ревюта, даже започна и да влага доста усилия в преводите, за които имаше критики. Друг красноречив пример е как сега ще заминат бая снимки, за които хората са положили някакъв труд да ги има в постовете. Или пък как се попрецакаха доста постове, защото някой пише некадърни скриптове за преформатиране. Затова си пиши за свой кеф, за да не те е яд след това, че си направил нещо, което е отишло на вятъра!  ;)

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Откакто съм тук, не е имало момент в който всички модератори да са били светици, нито божествено компететни, а е имало и такива, които не са в началото намествани на най-доброто за тях място(все пак нещата са се поправяли с времето). Имал съм спорове с някои от тях. През времето от както съм тук се смениха повече модератори отколкото е общият брой такива в момента, броя и тези без табелките. Форума е много сложна динамична система. Прави се най-доброто на което са способни хората, в зависимост от знанията и моментната си кондиция. Случва се да се "прегори" от прекаляване и пренапрежение, за кратко, дълго, или завинаги, с някои от нас. В крайна сметка и процесът живот си казва своето, при някои налага да не са повече с нас, по повече или по-малко обективни причини, при някои той просто свършва и всички ние сме тъжни после. Та така.

Пак за заслуги си давате д-тата. Омръзна ми да чета кой, колко, какво е направил за форума. Не разбрахте ли, че идеята да се помага означава, че - ако някой е решил проблема си - помогнал си ... Не ви ли стига мисълта, че някой днес е разрешил проблема си благодарение на вас? Времената се менят ... стига сте ревали на кой, какво му е заминало щото еди кой си е изтрил поста ви от 1965 година, когато сте блеснали с някоя гениална идея.... разберете, че до сега много вода е изтекла, хора... Това е минало, като д-то е...колкото и да се въртиш все отзад си остава, нали?. Гледай напред и помогни на друг. :) Ако ви е яд, че някой си ви е затрил пост с егати яката идея, то не сте за този форум. Тука не се заплаща с пари, получаваш удоволствие от щастието на някой друг, който си е оправил компа, някой гаден :кадър" от живота си и т.н. 

Стигам до извода, че някой не могъл да блесне наяве, се опитва да го направи тук....Ами грешно е мястото просто. :)

П.С към г-н Карабойчев:

аз не видях някой да е задал въпроса за темите с постове от еротично естество? Те остават така ли, само изображенията с такова съдържание  са забранени?

Не може ли да се направи за тея теми...вместо да се изтрият, да се въведе някво ограничение на достъпа до тях...валидиране на възраст или просто да останат невидими според датата на раждане, която може да стане задължителна? Може би така ще се намали броят на посещенията от любопитните деца? :) Де да знам. 

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

вместо да се изтрият, да се въведе някво ограничение на достъпа до тях...валидиране на възраст или просто да останат невидими според датата на раждане, която може да стане задължителна? Може би така ще се намали броят на посещенията от любопитните деца? :) Де да знам.

неработещо. Всеки може да напише каквато си иска възраст...

Е, не всеки де, не вярвам всички да сте лъжци :) Поне е нещо...

Ми ако ще сме на вяра (надежда и любов), тага

спойлер

с гриф 18+ е предостатъчен.

Ми ако ще сме на вяра (надежда и любов), тага

спойлер

с гриф 18+ е предостатъчен.

И в спойлер вече не може.

И в спойлер вече не може.

Имах предвид текст.

аз не видях някой да е задал въпроса за темите с постове от еротично естество? Те остават така ли, само изображенията с такова съдържание  са забранени?

чети тук, вече го обсъдихме

https://www.kaldata.com/forums/topic/172075-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0/page-93

изтрити са цели теми

Имах предвид текст.

за текст не знам, но дори и в спойлер няма да ти е приятно да те обидят или напсуват

нали

чети тук, вече го обсъдихме

https://www.kaldata.com/forums/topic/172075-въпрос-към-екипа-на-форума/page-93

изтрити са цели теми

Еми ти щеше ли да ги прегледаш пост по пост да изтриеш само снимките? Според сухото, гори и суровото.

за текст не знам, но дори и в спойлер няма да ти е приятно да те обидят или напсуват

Аз предлагах решение за постовете от еротично естество за които говореше aMoPe. Обидите и псувните към това ли ги причисляваш? Освен това са директно нарушение на правилата.

Еми ти щеше ли да ги прегледаш пост по пост да изтриеш само снимките? Според сухото, гори и суровото.

отговарям на Аморе - дали вече сме питали - е питахме, разбрахме

някъде да прочете че плача за темите - не нали

много ясно че няма кой да се звери пост по пост - шифт + делете готово

то пък ценните теми - снимки от нета дето под път и над път ги има

Абе Вие не разбрахте ли че не може  ;)

Кво не може. Еротичен текст не е против правилата, вкл. новите, ако не включва насилие и т.н.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Кво не може. Еротичен текст не е против правилата, вкл. новите, ако не включва насилие и т.н.

в коя тема ти например ще сложиш еротичен текст

мда, в Личното творчество каква еротика има ...

веднага се сетих за един разказ

:wub:

Само да уточня нещо важно.

Има и модератори, които са много компетентни в своята област - например, Capnemo или Trichocephalus. Но те са малцинство.

Явно в някои по-предишни времена, в които не съм бил член на форума, нещата са били по-различни, когато са се назначавали модератори.

Иначе според мен това си е неблагодарна работа и не знам защо си такъв мераклия да се захващаш с нея - много красноречив пример е как му биха шута на Selena&Vanko, нищо че човекът пишеше доста ревюта, даже започна и да влага доста усилия в преводите, за които имаше критики.

За Capnemo и Trichocephalus съм съгласен.Иначе Валкирия била първия модератор избран чрез гласуване.Справка глобален модератор quickJO.Да аз му вярвам щот той си казва и майчиното мляко.А за мен мисля модератор algor ще е твърдо против аз да стана такъв и ще повлече други.Да той ме познава някои мои черти. ;)

• 2 месеца по-късно...

Колеги, този аватар не противоречи ли на правило 2.11

Разхлаби малко ве човек. Не ги вземайте чак толкова на сериозно нещата. Коледа идва все пак. Мислете за бъдещите разходи.

Разхлаби малко ве човек. Не ги вземайте чак толкова на сериозно нещата. Коледа идва все пак. Мислете за бъдещите разходи.

Спокойно колега. В страхотно настроение съм. И с разходите проблеми нямам. Просто го пуснах като запитване. А в момента съм на работа така или иначе.

• Автор
  • Администратор

Колеги, този аватар не противоречи ли на правило 2.11

Премахнат е. 

Благодарим.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.