Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безопасно ли е взмането на 7v от молекс?

Препоръчан отговор

Безопасно ли е вземането на 7v от молекс?

Тя, схемата е ясна, но в няколко чужди форума прочетох, че вземането на 7v от молекс съвсем не е безопасно и е доста сигурен начин да се повреди захранване от по - ниският клас или такова с по - малка мощност!

Вярно ли е това твърдение????

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Освен някой вентилатор да свържеш, друго на 7 Волта няма. Обаче, има капка истина в твърдението и то за ниският ценови клас захранвания.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Перките в кутията ми работят на 7V от около година и нямам проблеми. Аз съм с фортрон, но на машини с китайски захранваня също съм слагал перки на 7V и не съм чувал да има оплаквания.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...