Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Черен екран с червен триъгълник с удивителна-моля за помощ"


kalibg

Препоръчан отговор

Здравейте,днес докато бях в парка ми заби таблета и натиснах копчето за рестарт.Таблета обаче започна едно непрекъснато рестартиране,което се изявява в следното.Показва се бял екран с надписа НТС,след това екрана става тъмен и в средата има червен триъгълник с удивителна.След това започва отново.Какво му е станало и как да го оправя?Ако може като за начинаещ да ми обясните.

Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кажи модела на таблета. 


Root има ли ? 


Какво си правил преди да забие ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Направи reset до фабрични настройки, ако не се оправи значи е за СЕРВИЗ.

 

Модела е НТС Флаер 32 ГБ.Рових се в нета като си търсех почивка от сайтове като Грабо.Заби и натиснах бутона за рестарт при което се появи белиат екран с надпис НТС и остана така дълго време.През цялото това време чувах периодично звук като за зареждането на таблета,който обикновенно следва белият екран с надписа НТС,но той просто не се зареждаше.Мигваше със звук и пак си оставаше белият екран с надписа.Натиснах пак бутона за рестарт и тогава вече стана гореописаното с черният екран и червеният триъгълник с червен удивителен.До фабрични настройки не искам да го връщам,защото има на него платени игри,платени книги и друг платен софтуер.Връщането до фабрични настройки ще ми изтрие ли всичко качено на него?Root къде да го видя?

Ето снимки,които успях да направя.

Моля за помощ!

post-315751-0-10829900-1411293412_thumb.

post-315751-0-37941900-1411293428_thumb.

post-315751-0-31265300-1411293448_thumb.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...