Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с монитра...или компютъра?

Препоръчан отговор

Здравейте, отскоро забелязах проблем, от време на време екранът ми започва да трепти в средата и след 10 минути спира. Пробвах да пусна телевизия, но там няма такъв проблем. Смених кабела и доста други проблеми като размазване и черти по екрана се оправиха, за това и си помислих, че се е оправило, но сега пак започна да трепти. Компютъра е свързан с този вид кабел. Ако имате решение споделете. Мерси.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Можете да пробвате с вашият монитор на друг компютър.Ако и там ги има тия неща,значи мониторът създава проблеми.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление друг компютър нямам, но друг монитор имам. :) Както казах на HDMI и телевизия (защото може и телевизия да се гледа) няма такива проблеми. Може ли да е от дъното то е доста старо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление друг компютър нямам, но друг монитор имам. :) Както казах на HDMI и телевизия (защото може и телевизия да се гледа) няма такива проблеми. Може ли да е от дъното то е доста старо.

Няма как да е от дъното... Вероятно проблема прави мизериите, както казаха по-горе сервиза му е майката

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, пробвах с друг монитор на моя компютър и проблеми няма, но пък моя монитор на друг компютър пак няма проблеми.  Когато сложа другия монитор на моя компютър всички проблеми изчезват - трептене, вълнички, чертички, точки, тирета - всичко. Когато обаче сложих моя монитор на друг компютър (лаптоп, ако е от значение) пак всичко вървеше чудесно, но когато го върна пак на моя компютър всички проблеми са си пак тук. Аз съвсем се обърках. Не мога да си обясня къде може да е проблема.

п.с. мога да дам модел или резолюция, ако нещо ще помогне

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, отскоро забелязах проблем, от време на време екранът ми започва да трепти в средата и след 10 минути спира. Пробвах да пусна телевизия, но там няма такъв проблем. Смених кабела и доста други проблеми като размазване и черти по екрана се оправиха, за това и си помислих, че се е оправило, но сега пак започна да трепти. Компютъра е свързан с този вид кабел. Ако имате решение споделете. Мерси.

Имах подобен проблем с моят монитор. Работеше си и просто изведнъж контраста ставаше на 50% и накрая изгасваше. Пробвах на друг компютър но там не правеше този проблем . Оказа се че е от кабела ми . Така че го смени ако можеш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Компютъра е свързан с този вид кабел. Ако имате решение споделете. Мерси.

Този кабел - и от двете страни ли е на букса или от страната на монитора е заработен вътре?

Ако е първия вариант - имам такъв чисто нов. Гледам че си от София - мога да ти го подаря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...