Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Албанците с претенции,че са нещо повече от Българите!


Eternal Life

Препоръчан отговор

Привет на всички! :)

 

 

Днес реших да създам тази темичка,защото вече няколко дена говоря с един албанец и имаме спор,той ми казва,че Албания е много стара държава,по-стара държава от България и преди се е казвала Илирия,която е на 3000 години,а аз му казвам,че не може да е по стара от България!

 

В началото казваше,че Албания имала много медали от европейски и световни първенства във всеки спорт и са по-добри от България!

Обаче като му показах,статистиките в интернета за България и за почти всеки спорт,разбра че е сбъркал и взе да си противоречи,като каза,че България е по-стара държава от Албания и затова имала повече успехи от тях!

После пък спомена,че те били в спорта само от 20 години (заради гадния комунизъм),затова имали толкова малко успехи,а България била много повече години,но въпреки всичко,след десет години Албания щяла да има много повече успехи от България!

 

Показах му също така и вечна класация по медали на олимпийски игри и се видя,че Албания липсва от списъка!

 

Е,викам сега какво,нали имате много медали,къде е Албания в списъка?!

Може вика да са под друго име в списъка,да не е Албания,а "Шкиприя",гледахме но нямаше нищо подобно,след което пак спомена че Албания имала спорт от 20 години и е млада държава!

 

После говори за Косово и Македония,че щели да станат част от Албания!

 

Викам ти не си добре,много си вярваш,не говори глупости!

 

Албанците имат голямо самочувствие и си вярват прекалено много,че са нещо повече от нас Българите,интересно на какво се дължи това,след като нямат никакво покритие?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пред-предпоследното изречение е много вярно.

Другото е махленско спорене,на което няма защо да обръщате внимание.Всеки знае,че в спорта важно е участието,а не победите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Другото е махленско спорене,на което няма защо да обръщате внимание.Всеки знае,че в спорта важно е участието,а не победите.

 

Не е махленско спорене,той трябва да си знае мястото и че България е много повече над тях във всичко!

 

Икономиката им (на Албания) била на 36-то място в света,викам не си добре бе момче,ей сега ще ти покажа на кое място е,показах му и се оказа,че е на 124 място,след като видя млъкна!

На щанги имали повече медали,показах му последните резуталти от тази година (2014) ,те имат 6 медала ,а ние имаме 16 медала,викам какво стана сега?!

Той си въобразяваше явно някакви неща за България,че едва ли не те са най-добрите на Балканите (и не само) във всичко!

Като му показах още някои неща и млъкна и го предупредих като не знае да не говори!

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

А,в спорта не е важно само участието,все пак всеки спортист се стреми към победа,а ако тръгне по някакъв начин да се оправдава и да казва,както в повечето случаи се случва :  "ами... не зная какво ще стане","ще видим",пред нас е еди си кой Ггранд",това е напълно безмислено; ;)

 

Един спортист трябва да бъде самоуверен и да го покаже,и с думите си!

Трябва да има самочувствие и излизайки смело да каже : "Тук съм за победа" ,"излизам /дошъл съм/ на терена /тепиха/ за победа!

 

Така ги виждам и разбирам нещата аз! ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сензацията на XXI век ще е България!

 

Народ по-стар от Библията и цивилизация по-древна от библейския потоп!

 

http://ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4407:-xxi-&catid=147:2013-09-30-13-38-39&Itemid=231

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...