Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Проблем с програми, които изискват стартиране като админ.


Препоръчан отговор

Здрайвете! Компа ми е на Win8.1 64bit и имам един проблем, че като стартирам програмата, която трябва да се стартира като админиситратор трябва да дам десен бутон и стартирай като администратор иначе не става само с цъкане... Примерно тегля програмата, която е настроена от производителя без да цъкам стартирай като админ. само да се стартира такива програми не ми тръгват... Трява да дам десен бутон и така... Или пък настроя някоя програма да се старитира като админ. от свойствата би трябвало автоматично да ми се стартира, но не.. Пак трябва десен бутон и стартирай като администратор... Също така в контролен панел има няколко опции които трябва да се стартират като админ..Така се губят много опции на компа...и повечето неща не бачкат..Дори и диспечера на задач не ми бачка.. Имате ли идеи?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...