Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Most Wanted

Featured Replies

търся sd4hide.exe за Need for Speed™ Most Wanted

ТУК го потърси.Излизат десетки.
  • Отговори 577
  • Прегледи 172,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

изтеглих си но не се получава след като натисна hide и се опитам да стартирам от иконата ми казва да поставя коректен диск

• 3 месеца по-късно...

От много време се чудя,какво означава часовничето с жълтата линия над киломектража.Ето и скрийншот за да се досетите-Публикувано изображение

Това забавя времето (като ефекта на матрицата) и така по лесно може да избягаш от шиповете на полицайте или да предотвратиш катастрофа. Задейства се с десния Ctrl (до стрелките).

Това забавя времето (като ефекта на матрицата) и така по лесно може да избягаш от шиповете на полицайте или да предотвратиш катастрофа. Задейства се с десния Ctrl (до стрелките).

Да напълно си прав. Точно за това служи. Искам само да добавя, че това може и да служе, когато има много остър завой. Пускаш това и завоят ще го вземеш много лесно. ;) (аз така правя)

Вече ти обясниха какво означава аз ще допълня, че "екстрата" се нарича Speedbraker. :)

Е аз вече я махнах играта, ама тоя speedbraker свършва ли? Като азота ли е та са го сложили там?

Е аз вече я махнах играта, ама тоя speedbraker свършва ли? Като азота ли е та са го сложили там?

Не свършва, просто след като го използваш докрай, не може веднага пак да натиснеш. Трябва да мине малко време и пак ще е "работоспособен".

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения написани на латиница или само с главни букви се изтриват без предупреждение. Форумът е снабден с опция „Режим на клавиатурата“, която е налична под всеки прозорец за ново съобщение или нова тема във форума.

Понеже не се научи да пишеш на кирилица,-3 от репутацията,и 15 дена почивка. :P

Редактирано от backata (преглед на промените)

Хора,минах всички blacklist-и!Малко състезания съм изпуснал там и затова сам на 85% в карер.Някой иска ли сейфа.Имам предостатъчно мангизи за да си купиш каквато кола искаш и да я направиш както си поискаш.Ако някой иска сейфа ми да ми пише по ЛС. Публикувано изображение

Прати ми го на лс аз съм raptorazsum

Трябва да се рег. в ЕА и да играеШ на техните.Което с кракната игра не става,в тоzи случай ти остава да си свалиШ кракнат сървър,но доколкото съм чувал се оплкваха хора,че не били добри.Но вече може и да има хубави.Потърси.(не zнам дали е поzволено да се дават линкове към такива неЩа)

• 5 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте!! Я ми кажете кво да направя че когато си инсталирах играта когато се опитах да я пусна ми изписа: Please insert the correct CD-ROM,select Ok and restart application!!! А пък същевремено съм стартирал Деамон туулс с 1 диск!!

Здравейте!! Я ми кажете кво да направя че когато си инсталирах играта когато се опитах да я пусна ми изписа: Please insert the correct CD-ROM,select Ok and restart application!!! А пък същевремено съм стартирал Деамон туулс с 1 диск!!

В един от дисковете трябва да има Crack, инсталирай го(обикновенно копираш съдържанието на папката в инсталационната папка на играта) и вече не би трябвало да ти иска диск. Ако няма крак на дисковете си свали.

Изтегли си това и нямаш ядове.

Може също да си пачнеш играта до 1.3,да си намериш крак и няма да имаш нужда от цд в даемон-а. :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.