Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Most Wanted

Featured Replies

БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ВСИЧКИ!!!!

• Отговори 577
  • Прегледи 172,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Купих си я преди около 9 месеца( Ned For Speed / Most Wanted [black Edition] + bonus DVD ). Много е яка и я врътнах 3-4 пъти. Сега си джиткам оnline, но все по-рядко, защото се мъча над Flight Simulator Х на "Microsoft".

• 1 месец по-късно...

Ох, тази игра направо ме измъчи :/ Свалих си я от Замунда (http://######/details.php?id=61049) и направих всичко както е написано в инструкциите, зареждам си диска и пускам sd4hide, но само се показва началното лого и играта не тръгва о.О Преинсталирах няколко пъти и все така става Публикувано изображение И всякакви кракове пробвах - нищо! Някой да може да ми помогне?

П.П. Съмнява ме дали не е защото имам service pack 2 :?

Редактирано от Ralie (преглед на промените)

Мног0 се моля някой да ми изпрати сейф на превъртяна игра или поне до 3ти-2ри с достатъяно пари да си наточа кола, понеже сия купих и играя онлайн, ама там са им много яки колите и аз издишам. Ще ви бъда благодарен. [email protected]

Редактирано от payn (преглед на промените)

• 5 седмици по-късно...

Някой не знае ли няколко кодове за тази игра че имам малки проблеми?

Някой не знае ли няколко кодове за тази игра че имам малки проблеми?

Enter one of the following codes at the main menu to activate the corresponding cheat function:

iammostwanted - Unlocked cars

givemethegto - Releases the GTO

iammostwanted - Unlocks all cars

burgerking - Unlocks Burger King Challenge

castrol - Unlocks Castrol Ford GT

$10,000:

To an extra $10,000 in career mode have a Need For Speed Underground career game saved on your hard drive. After the prologue you will get $10,000.

Quick start:

Pay close attention to your tachometer when launching from the start line. Grab a perfect launch to gain a few precious seconds. When the needle turns blue drop the clutch and hold on.

Nitrous and grip:

Hitting nitrous torques the chassis back, giving the rear tires immensely more weight under the new acceleration. The end effect is that you will go straight. If you find your tail sliding out or are about to spin out of control, hit your nitrous. You will be surprised at how fast you will get straight again. This is a great trick in combination with Speedbreaker. With the correct timing, there is no corner you cannot take at any speed.

Special Marker:

Enter at title screen: up,up,down,down,left,right,up,down

You will be able to use in the Backroom of the One Stop Shop

Easy money:

If you are low on cash, just defeat one of the opponents on the black-list. You will get two marks to use on several different things. Do not use them on the Uniques early in the game. Instead, use them on the middle or the left "Random" choices. They should always come out to either be a big cash bonus or the opponent's pink slip.

Recommended car:

The best start car is the Cobalt SS. Use that car until you get the Eclipse. When you win blacklist races, try for the three "?" markers. You can get cash or the pink slip car. If you get their car, go to the safe house and sell it. You can get good money by doing this, and get unique upgrades after you start getting into the visuals (after you switch from the Cobalt).

мерси многоо :wors:

• 2 седмици по-късно...

къде тряа да се напишат Публикувано изображениеМоя Most Wanted е Black Edi.......

Ето :

Enter one of the following codes at the main menu to activate the corresponding cheat function:

electric всичко е написал ;)

Е мноо трудно стаа аз съм с един Ваипър които си вари когат иска и един Мерцедес които ми е отнет от полициата :rolleyes:

Е мноо трудно стаа аз съм с един Ваипър които си вари когат иска и един Мерцедес които ми е отнет от полициата :hush:

Е значи не играеш достатъчно добре!!....защо не върви вайпъра???трябва да му научиш цаката и знаеш ли как ще тръгне ...ще тръгне така че няма да те хванат ;):nono: Всичко е въпрос на тренинг и опит в твоето положение ...А за полицията можеш много готино да ги прецакваш особено като си с вайпъра,просто като те доближът да ти правят pin,използвай speedbreakera за да ги обърнеш...Ако минеш MW без кодове повярвай ми Carbon ще ти се стори смешка!!! ;):clap:

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

да ве ама не стаа

И на мен не ми става.. Публикувано изображение

Аве как ги слагаш тея линкове дет немогат да се отварят по добре пиши сайта ако не знаеш как стааи. Между другото карам доста добре(не се хваля) като ползвам спеед бреикара ме блъскат още трима с GTО-та и ме заковават в стената или по лошо 2-ва джипа е как стаа номера и кат ми излезе хеликоптер и няма къде да се скрия ???:beat: (първото човече съм аз 2-рото е полицая) :)

Да немога да го отворя линка..

Малко чийтове:

regmebaby - Gives you 20,000 in career mode to start

opendoors - Access to whole driving world

ordermybaby - Access to all cars

gimmevisual1 - Unlocks Visual Upgrades Tier 1

gimmevisual2 - Unlock Visual Upgrades Tier 2

needperformance1 - Unlocks Performance Upgrades Tier 1

needperformance2 - Unlocks Performance Upgrades Tier 2

goforoldspice - Unlocks Old Spice Vinyl

needmybestbuy - Unlocks Best Buy Vinyl

gotmycingular - Unlocks Cingular Sponsor Vinyl

gottahavebk - Unlocks Burger King Vinyl

gottaedge - Unlocks Edge Sponsor Vinyl

davidchoeart - Unknown

shinestreetbright - Unknown

wantmyd3 - Unknown

wannacapone - Unknown

gimmechingy - Unknown

yodogg - Unknown

tunejapantuning - Unknown

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

и между другото карам доста добре(не се хваля) като ползвам спеед бреикара ме блъскат още трима с GTО-та и ме заковават в стената или по лошо 2-ва джипа е как стаа номера и кат ми излезе хеликоптер и няма къде да се скрия ???:eek: (първото човече съм аз 2-рото е полицая) :wors:

Като караш доста добре как са успели да ти заковат мерцедеса???!!! Публикувано изображениеПубликувано изображение Поздравления че се бориш с полицията но доколкото разбрах дразни те този хеликоптер нали?? ;) Има една стъклена сграда навряна е точно до един от изходите за кръговото (не помня точно къде беше защото отдавна съм играл не мога да помня всичко :wors: )а че тази сграда като те потгонят първо ги елиминирай коповете и премини някак си на стадия evade и се скрий в тая сграда т.е. разбиваш стъклата с пълна скорост и там оставаш и хеликоптера си виси като супол отгоре (с извинение) Публикувано изображение първо ако искаш намери тая стъклена сграда къде се намира и научи кратките пътища до там ..!!..Успехи :wow:

Публикувано изображение

Ако някой може ми помогне...Цял ден го тегля и сега нещо се сговнясва и неще се инстолира...Може ли направя нещо го поправя за да не го тегля пак...

Публикувано изображение

Ако някой може ми помогне...Цял ден го тегля и сега нещо се сговнясва и неще се инстолира...Може ли направя нещо го поправя за да не го тегля пак...

Неможе да се прочете какво е написано на грешката (поне аз) в снимката която си дал/а но мисля че е file corrupted или нещо от рода ...ако не е това кажи какво е написано на грешката ...но така като гледам ще трябва да си свалиш играта наново от някое друго място...поразгледай важните теми в този форум може да намериш нещо (т.е. да си го изтеглиш наново)!

• 2 седмици по-късно...

Интересува ме кога взимам колата на противника, когото съм победил ;)

Накрая като го победиш,трябва да избереш едно от ?-четата,може и двете си възможности да похарчиш за това,но попринцип по често излиза колата на противника...така я печелиш и после можеш да я продадеш за добри пари и да тунинговаш своята!...(Мисля че така беше,ако греша се извинявам отдавна не съм я играл и съм забравил някои неща :wub:) Успехи !! :gift:

Абе приятели,някои можели да ми прати сеифки на играта.Почти я превартях но бащами преинсталира и сега трябва да я почвам отначало .Моля на този емеил [email protected] .Щесъмви много благодарен . ;)

Редактирано от Aragorn(Elesar)
Българският език има и буква "Ч" (преглед на промените)

Накрая като го победиш,трябва да избереш едно от ?-четата,може и двете си възможности да похарчиш за това,но попринцип по често излиза колата на противника...така я печелиш и после можеш да я продадеш за добри пари и да тунинговаш своята!...(Мисля че така беше,ако греша се извинявам отдавна не съм я играл и съм забравил някои неща ;)) Успехи !! :P

А кога взимам БМВ-то :);)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.