Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed: Most Wanted

Featured Replies

А кога взимам БМВ-то :):P

Когато победиш последния от Black List - a ....Когато победиш Razor !!! После ще те гони Cross на heat 8 но не е сложно!Просто научи пътищата до стадиона (най-бързо се стига по околовръстния на града...)...изобщо като играеш ще видиш ;)
  • Отговори 577
  • Прегледи 172,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Когато победиш последния от Black List - a ....Когато победиш Razor !!! После ще те гони Cross на heat 8 но не е сложно!Просто научи пътищата до стадиона (най-бързо се стига по околовръстния на града...)...изобщо като играеш ще видиш ;)

Още един въпрос? :sobbing: Новите полицейски коли като ме натиснат няма излизане. Единствения изход е Alt+F4 Публикувано изображение Обаче къде им е слабото място, ако въобще имат такова. Само Porsuitbraker-ите ги спират. Дай съвет, защото ми предстои да мина втория от BlackList-a (остана ми още един Milesotne event), а тея колички мн ме нервят Публикувано изображение

Редактирано от hopepper (преглед на промените)

Още един въпрос? :sobbing: Новите полицейски коли като ме натиснат няма излизане. Единствения изход е Alt+F4 Публикувано изображение Обаче къде им е слабото място, ако въобще имат такова. Само Porsuitbraker-ите ги спират. Дай съвет, защото ми предстои да мина втория от BlackList-a (остана ми още един Milesotne event), а тея колички мн ме нервят Публикувано изображение

Както и при полицейските коли от по-малък хийт най-добре е да се целиш в задниците им (понеже са по-леки). Преди роадблок пускай спийд брейнъра. И се заслушай във радиото , когато чуеш "box in" и се приближат към теб бий спирачка или дръпни напред със нитрото.Никога не давай някой да мине до теб и не прави рязки маневри.В краен случай - тренер , но тогава преследването може да продължи до 35 мин минимум.

Късмет! ;)

Кажете си и рекордите в играта-за скорост става дума,а и каквито имате-моят за скорост е

410км-ч!

Ще ти кажа довечера след като я изтегля. :laughing5:

------------------------------------------------

Ами сега успях да я инсталирам, но когато я включа ми изкарва:

Please insert the correct CD-ROM, selekt OK and restart application.

Ако можете помогнете ми!

Знам 4е темата е изтъркана но имам голям проблем .От доста време играя тази игра.ПЦ бащами го преинсталира и е форматирал С .Сега трябва да по4вам от на4ало ,моля някои ако може да ми помогне с този проблем .Става въпрос дами испрати сеифка на играта моля . ;) ето [email protected]на този емеил.Благодаря на вси4ки запалянковци на играта които могат да ми помогнат.

Здравейте, воля ви някой да ми прати сеифове на играта защото не мега да стигна да никъде а искам да карам тунингована кола PLS Maila mi e [email protected] :help: Most wanted

Редактирано от danitaaa (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

С двама познати се опитваме да играем на Most Wanted,но не става по никакъв начин.И тримата сме на PPPoE протокола,пробвахме чрез Хамачи,но не става (като направим сървър изписва Connecting.. и така до безкрай)

Доставчика ни каза да си направим IP-тата от 10та мрежа (не съм сигурен дали точно така се казва) в лан настройките - ето така,но пак нищо не стана.

С NFS Underground 2 същата работа - когато някой направи сървър и опитаме да влизем в него изписва Connecting to lobby.. и така.

По доста тракери и форуми съм виждал теми за безкрайния Connecting но никой не е казвал как и дали може да се оправи.Въпроса ми е - може ли?

-Странното е,че като играем на някоя друга игра (FEAR,Call of Duty,Colin Mcrae) няма подобни проблеми,конектваме си се към направения сървър нормално.

-Ако е от значение,преди да минем на PPPoE бяхме на ЛАН и тогава нямаше никакви проблеми с горепосочените игри.

• 3 седмици по-късно...

Неможе да се прочете какво е написано на грешката (поне аз) в снимката която си дал/а но мисля че е file corrupted или нещо от рода ...ако не е това кажи какво е написано на грешката ...но така като гледам ще трябва да си свалиш играта наново от някое друго място...поразгледай важните теми в този форум може да намериш нещо (т.е. да си го изтеглиш наново)!

Т'ва Пише:

A problem occurred when trying to transfer the file 'MOVIES\storufmv_her136_english_ntsc vp6' from the media.

Do yuo want to retry to copy the file, or cancel the installation?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Имам проблем при инсталирането на играта и по точно ми дава грешка че DirectX-а ми нещо не е наред а тои си е 9.0С. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4299298

Дайте идея какво да направя че не мога да си я инсталиврам игарата ?

• 2 седмици по-късно...

1. Ще кажете ли как да си направя километража да показва KM/H , а не MPH, защото ми е много не удобно.. 2. Как мога да си избера колата да се съзтезавам с нея, или пък да бягам от полицията??? Защото не мога да си ги избирам и се съзтезавам с онуй BMW което автаматично дава, или пък с полицията дето е една и съща кола в различни цветове... Моля помогнете!

Някой знае ли парола за bounty ,че тея полицаи само ме ядосват и не мога да събера ,за да мина петия :rolleyes: Или има ли начин някак да им избягам ,след като ме подгонят по 10 . П.С карам с Пунто ,много яка количка ;)

• 1 месец по-късно...

Някой знае ли парола за bounty ,че тея полицаи само ме ядосват и не мога да събера ,за да мина петия :) Или има ли начин някак да им избягам ,след като ме подгонят по 10 .

П.С карам с Пунто ,много яка количка ;)

Ами избягвай магистралите. А ако си там, блъскай задните оси на камионите с трупи. Иначе си пусни карта и виж, къде са местата, където можеш да унищожиш някоя полицейска кола. Начин за бягане винаги има, стига да управляваш добре колата си в града и да знаеш пътищата.

Ами избягвай магистралите. А ако си там, блъскай задните оси на камионите с трупи. Иначе си пусни карта и виж, къде са местата, където можеш да унищожиш някоя полицейска кола. Начин за бягане винаги има, стига да управляваш добре колата си в града и да знаеш пътищата.

Аз пък само на магистралата бягам. Правя 2-3 кръгчета около първата част от града, изпълнявам си Milestone-ите и после рязко в някоя пряка, 2 Pursuit Breaker-а и да ме няма ... изключително лесно е! Всеки си има начини и не казвам, че твоя не действа.

@SentLorlpMan ... браво, браво ... ако наистина имаш впредвид 265КМ/ч значи туко що си почнал играта ... Пунтото вдига 280 без ъпгрейди ... Иначе ако направиш 440 без трейнъри се похвали ... преди това няма смъсъл.

Може би има предвид 245 M/ph. Защото иначе то аз със Punto дигам над 300... (доста над)

А и горе пише:

1. Ще кажете ли как да си направя километража да показва KM/H , а не MPH, защото ми е много не удобно..

Просто влез в опциите и ще го намериш - Има Metric и Imperial - ние сме Metric (метрични) а американците - Imperial

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Аз пък само на магистралата бягам. Правя 2-3 кръгчета около първата част от града, изпълнявам си Milestone-ите и после рязко в някоя пряка, 2 Pursuit Breaker-а и да ме няма ... изключително лесно е! Всеки си има начини и не казвам, че твоя не действа.

@SentLorlpMan ... браво, браво ... ако наистина имаш впредвид 265КМ/ч значи туко що си почнал играта ... Пунтото вдига 280 без ъпгрейди ... Иначе ако направиш 440 без трейнъри се похвали ... преди това няма смъсъл.

Да, почнах я вчера! Развих ги със Toyto Sumpra! Тя обаче развива и повече. Карах с над 250KM/H, по завойте!

Добре, като направя 400 км/ч ще се похваля

Къде с Punto-то развиваш 300???

То няма прави отсечки?

Магистралата...

Ох, сега ще си кача играта, че ме хвана носталгия...

Публикувано изображение - @SentLorlpMan ще постна скрееншот с Пунтото.

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Аха, еми...

Вчера 4 пъти пробвах докато победя VIC, на който взех Sumpra-та. Като натиснах за бонус и улучих неговата кола! Както и бонус $10 000. Обаче той е слагал турбо щото със по-вече от полувин чертичка е по-голяма скоростта. От една и полувина чертички - станала е две чертички! Имам предвид че в автосалона е с полувин чертичка по-ниска скоростта, а на същата кола която взех от него - по висока, съответно с полувин чертичка! Аз карам с нея! Поне докато отключа по-бърза кола!

Не съм пробвал на магистралата, но сигурно над 300 ще ги развие без проблеми. Сега дали ще успея да победя тая Izzy незнам. Номер 12-ти е тя! На състезанието на което ми дават време да стигна до другия чекпоинт и накрая до финала го минах ( там съм сам ). Но от четири само едно. Т.е. Трябват ми четири, а те общо са 7. :yanim: Bounty-тата ги направих 180 000. Има едно друго, ама незнам как се пише Mile.................... цялата дума не я запомних как се пише. И състезанията естествено! Минал съм 13% от " My Career ", но " Chalenge Series " само 2%!

Магистралата...

Ох, сега ще си кача играта, че ме хвана носталгия...

Публикувано изображение - @SentLorlpMan ще постна скрееншот с Пунтото.

OK

Имам проблем при инсталирането на играта и по точно ми дава грешка че DirectX-а ми нещо не е наред а тои си е 9.0С. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4299298

Дайте идея какво да направя че не мога да си я инсталиврам игарата ?

Изтегли си директа от където ти казва.

Моля ви кажете как и къде да видя цялата карта на играта. Никъде в самата игра я няма!!!! Моля ви кажете!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето 2 карти. Другия начин е от играта - мисля, че със "M" се пуска картата, с scroll-а (колелцето) на мишката

приближаваш и отдалечаваш.

да с ''M'' става пробвах и стана спечелих 101 500 bounty Докато отивах към един завод ме подгони полицията Първо 10 коли после 10 коли после още 15 полицейски коли избягах за 14 минути Значи на номер 11 от баклиста колкото и bounty-та да иска, имам 340 250 bounty Ще ми стигнат сигурно

SentLorlpMan, ако не знаеш английския, препоръчвам ти да изтеглиш българския превод за NFSMW! Аз почнах да я играя с български субтитри и ми се струва доста по-лесно, когато не разбираш някои неща. Там всички СМС-и и така нататък са преведени.

Иначе бях забравил за забавяне на времето, но него го ползвах само при NFSC.

@bildera_, не съм съгласен. С българския превод играта "магически" започна да забива и да ме изхвърля.

Не, че не го оценявам, но това е моето мнение. Освен ако човек не знае английски. Тогава да.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.