Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Ами проблема е следния

Когато сложа видеокартата в PCI  - слота и компютъра изобщо няма никакъв образ

:) - трябва ли да сменя дъно компютъра е :http://www.kvantservice.com/Kompyutri_detaili/Artikul_4738_Scenic+P300.html

Моля дайте мнение - А да видеокартата е : ASUS RADEON HD 5450 1G DDR3 :) -

Ще се радвам да ми отговорите :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кабела на монитора все още е свързан към изхода на вградената графика.

Извади го и го вържи към изхода на видеокартата.

След като извади образ посети оф. страница на АМД и си дръпни и драйверите.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не светва никакъв образ и от двете видеокарти  и съм сбъркал модела :)

- CELSIUS W340 Е :1  по дяволите :) май трябва да сменям дъно

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

здр. някои знае ли какъв е проблема ако на дисплея ми излизат 4 малки екрана разделен е на четири равни части не разбирам какво е това

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.