Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте, колеги!

 

Купих си наскоро геймърски лаптоп Леново у70. 8гб Рам, 4гб видео карта и 3.5 процесор ай 7-ца. Доскоро всичко беше наред, докато изведнъж нещо се прецака. В момента не мога да свалям нищо, което не е Торент. Стига до 97,5% и зацикля и не мърда. Пробвах да сменя браузера, все едно и също. Изпробвах с Chrome, Firefox, Opera и дори Internet Explorer...няма промяна...в един ден се бъгна и друго...не мога да гледам видео клипове...Пускам си vbox7 например и клипа не зарежда, вместо видеото стои 1 зелен прозорец и нито се чува нещо, нито вижда...пробвах да ъпдейтна адобе флаш плеъра...голяма мъка беше...тъй като не мога да го сваля, защото стига до 97,5 %, свалих си го през телефона и с USB кабел го прехвърлих на компа. По същия начин си ъпдейтнах и драйвърите за видео картата да не би случайно да е от там. Нищо не се случи... :( Много е неприятно така...сканирах и за вируси с антивирусната, тя показва, че нямам и че всичко е наред...Моля Ви, помогнете ми, в безизходица съм вече :(

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги!

 

Купих си наскоро геймърски лаптоп Леново у70. 8гб Рам, 4гб видео карта и 3.5 процесор ай 7-ца. Доскоро всичко беше наред, докато изведнъж нещо се прецака. В момента не мога да свалям нищо, което не е Торент. Стига до 97,5% и зацикля и не мърда. Пробвах да сменя браузера, все едно и също. Изпробвах с Chrome, Firefox, Opera и дори Internet Explorer...няма промяна...в един ден се бъгна и друго...не мога да гледам видео клипове...Пускам си vbox7 например и клипа не зарежда, вместо видеото стои 1 зелен прозорец и нито се чува нещо, нито вижда...пробвах да ъпдейтна адобе флаш плеъра...голяма мъка беше...тъй като не мога да го сваля, защото стига до 97,5 %, свалих си го през телефона и с USB кабел го прехвърлих на компа. По същия начин си ъпдейтнах и драйвърите за видео картата да не би случайно да е от там. Нищо не се случи... :( Много е неприятно така...сканирах и за вируси с антивирусната, тя показва, че нямам и че всичко е наред...Моля Ви, помогнете ми, в безизходица съм вече :(

Пич не се филмирай де -

Преинсталирай операционната система

и дефрагментирай  хард диска

другото което може да направиш - поднови драйверите за мрежовите карти като те са отлени за WIFI  и за Lan (кабел)

мисля че ще се оправи

:)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пич не се филмирай де -

Преинсталирай операционната система

и дефрагментирай  хард диска

другото което може да направиш - поднови драйверите за мрежовите карти като те са отлени за WIFI  и за Lan (кабел)

мисля че ще се оправи

:)

 

 

Преинсталацията не е опция, защото предния път едвам се оправих с лиценза. Понеже лаптопа не е с БИОС, а е с УЕФИ система и стандартните активатори на Уиндоус не действат...затова ми се искаше без преинсталация, защото не съм сигурен дали пак ще успея да се справя :( Иначе пробвах и с дефрагментиране, пак не ставаше. Не съм пробвал да ъпдейтна драйвърите за WIFI и LAN. Ще пусна от телефона да се теглят и дано се оправи от това. Благодаря много за съдействието :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

    • от Klin411
      Здравейте имам рутер TP-LINK Archer C2 AC900. Тази сутрин ми светна лампичката за интернета в оранжево и няма интернет... какво означава като светне в оранжево?

    • от Valentin Monov
      Здравейте , купих си нов фотоапарат nikon colop и ми прави проблеми. Като направя снимка на някакъв обект, ръбовете на обекта са назъбени когато се гледа отдалечено снимката във Photoshop. Някой може ли да ми помогне. Благодаря предварително!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.