Премини към съдържанието
dimar4eto1

Видеокартата не подава сигнал към монитора.

Препоръчан отговор


Здравейте,

Купих си видео карта Gigabyte NVIDIA GeForce 210 / GV-N210D3-1GI rev. 6.0 .. До колкото разбрах е съвместима с дъното (Biostar GF7025-M2 TE) , но когато свържа кабела на монитора с нея изобщо не отчита че има карта. Ако някой знае какъв може да е проблема нека сподели.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1. Видеокартата може да е повредена. Откъде си я купил и има ли гаранция, че работи?

2. Понеже досега си работил на вградената видеокарта ще трябва да влезеш в биос и да му зададеш да използва външната карта. Има случаи даже, в които биос трябва да се ресетне.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Извинявай за тъпия въпрос, но би ли ми казал как да настроя биос да използва външната карта .. А колкото до картата съм я купил чисто нова от магазин

Редактирано от dimar4eto1 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Стигам до 3та стъпка и после нищо свързано с видеокартата не позкава ..


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Стигам до 3та стъпка и после нищо свързано с видеокартата не позкава ..

Това е отиентировъчно. За всяко дъно е различно. Кажи си модела на твоето.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Намерих го .. обаче когато влязох менюто си беше направено на PCI Express :( а картата така и не дава сигнал , но вентилаторчето и работи

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Намерих го .. обаче когато влязох менюто си беше направено на PCI Express :( а картата така и не дава сигнал , но вентилаторчето и работи

Издава ли някакъв звук дъното, когато си на външната видеокарта. Сигурен ли си, че си монтирал всичко както трябва.

Пробвай да ресетнеш и биоса.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Сега ще ресетна биоса , но да те попитам дали това, че новата карта не излиза в мениджъра е проблем 7801282i.png

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Виж в Integrated Peripherals>OnBoard Gpu. Състоянието според мен би трябвало да бъде на Auto.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Виж в Integrated Peripherals>OnBoard Gpu. Състоянието според мен би трябвало да бъде на Auto.

На Ауто си беше.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преди малко се върнах от сервиза и ми казаха че проблема е в дъното .. били пробвали всякакви карти но никоя не тръгнала .. :(

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преди малко се върнах от сервиза и ми казаха че проблема е в дъното .. били пробвали всякакви карти но никоя не тръгнала .. :(

ами нищо не можем да ти кажем освен ново дъно или някакъв ремонт на това...може би ако смениш машината ще си най-доволен,но може да нямаш пари..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.