Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Привет ;) От няколко дни имам проблем с играта Counter Strike 1.6 Warzone ... Проблема е,че когато вляза в един сървър да играя след 1-2 минути ме изхвърля от играта ( все едно,че съм я затворил ) затваря се от самосебеси !!! Одеве реснах нета помислих,че може проблема да е от интернета но след малко пак ме изхвърли като влязах :( после реснах компа и когато после пуснах играта ми даде една грешка Fatal Error : z_checkheap block size does not touch the next block :mad: като ме изхвърли от играта аз пак влизам и след малко пак ме изхвърля ... !!! Моля някой ако може да ми помогне да драсне коментарче ... спешно е :( МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ... Весело прекарване на празниците :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Едва ли някой ще ти помогне,щом играта е пиратска.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Едва ли някой ще ти помогне,щом играта е пиратска.

 

А, ти откъде знаеш, че пиратска?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Едва ли някой ще ти помогне,щом играта е пиратска.

Играта е теглена от zamunda ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А, ти откъде знаеш, че пиратска?

7 години опит.Знам всичките наименования на пиратските версии на CS.

Играта е теглена от zamunda  ;)

Това не означава,че не е пиратска..

Редактирано от incredibl3 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А, ти откъде знаеш, че пиратска?

И аз препдполагам че е така, заради стила на писане.

Също и името на ревизията.

Играта е теглена от zamunda ;)

Ето решението на проблема ти.

Цък.(надявам се да не си стисня за 5 лева)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Aз също имам проблем с Counter strike 1.6 само че моята версия е Mega edition а за да видя дали не е от самата версия свалих и New era. Значи проблема е следния, играя в сървър след първоначална инсталация на играта, излизам и следващият път кат вляза директно започва да зарежда сървър, а преди това съм дисконектнал както си му е реда от менюто на играта. В основното меню където и да натисна New game, find servers или където и да било дори и на Options или Quit започва да зарежда наново сървъри. Ето това е моя проблем който незнам от къде вобще се появи, дори и с ботове когато нямам нет немога да играя.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

    • от Klin411
      Здравейте имам рутер TP-LINK Archer C2 AC900. Тази сутрин ми светна лампичката за интернета в оранжево и няма интернет... какво означава като светне в оранжево?

    • от Valentin Monov
      Здравейте , купих си нов фотоапарат nikon colop и ми прави проблеми. Като направя снимка на някакъв обект, ръбовете на обекта са назъбени когато се гледа отдалечено снимката във Photoshop. Някой може ли да ми помогне. Благодаря предварително!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.