Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Свързване на микрофон към усилвател

Препоръчан отговор

Здравейте, предварително се извинявам за глупавата тема, но ми е за първи път и нямам представа това как се прави :( Купих си микофон (куча марка, евтин) и сега се опитвам да го свържа към усилвателя ми, обаче нищо не се получава. Първо къде трябва да го включа имам предвид в кой вход, защото не намирам никъде да пише mic или нещо от сорта, второ четох за някакви микрофонни усилватели, смесители и прочие... Трябва ли ми нещо такова??? Помощ :D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не сте дали повече информация за микрофона ,марка и модел, както и за усилвателя?

Щом няма микрофонен вход, не се опитвайте да го свързвате към друг вход на усилвателя!

Да не си повредите техниката.

Има различни смесителни пултове, на които имат микрофонен вход. Но цените им не са малки (нови).

Другият вариант е да  свържете микрофона директно към  входа за микрофон на компютъра. И след това от изхода за слушалки да си свържете усилвателя.

Този вариант не е скъп, но за сметката  на това, ако микрофона е високоомен, и го вкл. към компютъра, ще чувате гласът, слабо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Микрофонът е марка WVNGR WG-308E, а усилвателят е Yamaha

Не разбрахме модела на усилвателя, за да проверим, дали има микрофонен вход?

Микрофона е безжичен. Но се свързва по същият начин ,като жичен. С тази разлика, че свързвате приемника му към смесителният пулт

или микрофонният предусилвател или усилвател (с микрофонен вход).

Разгледайте тази тема  и най вече пост #4.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

yamaha natural sound av amplifier dsp-a595a* съжалявам, че не уточних

Според упътването, нямате вход за микрофон.

Ще трябва да си изберете някой от начините за свързване, които са предложени.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...