Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need For Speed Carbon

Featured Replies

играта е мн добра--На quick race има мн яки коли и въоще сичко е cool Ся съм на 17% carrer ;) Успех на сички дет не са я подкарали още,дано нямате проблеми!!!

• Отговори 945
  • Прегледи 239,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам същите проблеми със забиването. На 2 пъти ме изхвърли от играта без сейф ( затова сега съм и в Калдата :clap: ) + някои малки проблеми с менюто и клавиатурата. И нещо, дето не ми хареса никак. Взех си отначало Алфата, но после реших да си взема друга кола и по погрешка пак си взех Алфата за 40 000 :clap: Сега си джиткам с 2 Алфи и без пари. Дали мога си продам едната? И пак нещо дето хем ми харесва, хем не: Като реша да повторя дадена писта и ми дава само 500 . При MW беше доста по-добре - можеш да станеш милионер за нула време :)

Ако може някой да ми даде линк за трайнер защото съм го закасал на 21 % немам пари за ъпгрейди, а немога да минавам съзтезания другите коли са прекалено бързи!!!! :clap::):clap:

Аз съм на 71% и вече почва да става много трудно,а колата е Aston Martin DB7 на последния бос с който играх но на канйона не мога и не мога да го мина с нея а те ми идват с някакви Lamborghini Murcielago с некви ъпгрейди...някакви идеи?

Имам същите проблеми със забиването. На 2 пъти ме изхвърли от играта без сейф ( затова сега съм и в Калдата :clap: ) + някои малки проблеми с менюто и клавиатурата.

И нещо, дето не ми хареса никак. Взех си отначало Алфата, но после реших да си взема друга кола и по погрешка пак си взех Алфата за 40 000 ;) Сега си джиткам с 2 Алфи и без пари. Дали мога си продам едната? И пак нещо дето хем ми харесва, хем не: Като реша да повторя дадена писта и ми дава само 500 . При MW беше доста по-добре - можеш да станеш милионер за нула време :)

Пусни се е Фиестата :clap:

Ако изкате ми кажете имеил да ви пратя сейфа на 47 процента Имам Chevrolet Camaro SS - Тунинговано до дупка. Има и Dodge Charger - ако не се лъжа за името Тези и двете са Muscle коли а и Charger - а Туннат добре Имам и Reno Clio V6 - него съм туннал за Drifting с добър тунинг е но не е туннато визуално Парите ми са 12,500 но от състезанията се печели лесно за състезания използвайте Charger - а а за Drifting както казах Reno - то Имам 3 съотборника - два Scout - а и един Blocker но има още един Blocker за наемане Колите на съотборниците ми са туннати да дупка Дано да има желаещи

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

На мене пък всеки път като излизам от играта ми забова незнам защо и трябва да рестартирвам Публикувано изображение

И аз имам същия проблем някой да знае решението. Публикувано изображение

Ето го решението. :offtopic_s:

Аз не бързам 15 % :eek: ! а и без това ми остана 1 територия от "ТФК" :)

Ако може някой да ми даде линк за трайнер защото съм го закасал на 21 % немам пари за ъпгрейди, а немога да минавам съзтезания другите коли са прекалено бързи!!!! :hush::offtopic_s::eek:

е при мен има едни състезатили CREW Ми те се водят от моя отбор и 1/3 от съзтезанията те ги печелят!!! :eek: Някъкъв Сал и Новил ли нещо от сорта Публикувано изображение Ако можеше без тях щеше да е по интересно ;)

Да, играта си я бива. Куките са по-яки от тия на MW. Най-сетне можеш и да излетиш в пропастта.....

е при мен има едни състезатили CREW Ми те се водят от моя отбор и 1/3 от съзтезанията те ги печелят!!! :offtopic_s: Някъкъв Сал и Новил ли нещо от сорта Публикувано изображение Ако можеше без тях щеше да е по интересно :eek:

Натисни десния Ctrl и ще те пуснат да минеш Публикувано изображение

Някой играл ли е на CHALLENGE SERIES??? Te са, за да ти отваря допълнителен тунинг. Аз взех златото на едно и уж трябваше да ми отвори някакъв Venom, но като отидох да проверя и не видях да съм отворил нещо. Нямаше син удивителен, че има нови неща. При вас какво става? Отваря ли ви нещо?

Някой играл ли е на CHALLENGE SERIES??? Te са, за да ти отваря допълнителен тунинг. Аз взех златото на едно и уж трябваше да ми отвори някакъв Venom, но като отидох да проверя и не видях да съм отворил нещо. Нямаше син удивителен, че има нови неща. При вас какво става? Отваря ли ви нещо?

Ами венома би трябвало да е спойлер,и би трябвало да ти го отвори ;)

Аз съм на 71% и вече почва да става много трудно,а колата е Aston Martin DB7 на последния бос с който играх но на канйона не мога и не мога да го мина с нея а те ми идват с някакви Lamborghini Murcielago с некви ъпгрейди...някакви идеи?

Ами вземи си нещо по-стабилно или с много добро ускорение. Например Мустанга от демото. Тоя Астон Мартин ако е като тоя в MW... няма да стане скоро :)

Пусни се е Фиестата :)

;))) Утре на леда ша се пусна до работа :P

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

За стабилността да,но за ускерението мускула е много добър,пробвах с него,похарчих 150 000$ за тунинг но такова поднасяне няма просто,наложи се да го продам на половин цена Публикувано изображение Но намерих стабилната кола...Mercedes Benc SLR McLaren без никакъв тунинг всички ги помитам,сега само ще събера пари че от безразборно харчене останаха само 150 000$ и ще го тунинговам до дупка

П.П вече съм на 85 % благодарениее на McLaren-а :yanim:

Редактирано от mclaren (преглед на промените)

Някой да има 100% сейв?

За кариерата да, иначе за challange сериите още работя по върпоса. Жалко че пак има коли които се отключват само за Quick Race.

Аз от начало почнах с Camaro SS без да го тунинговам искарах до 50% на career после станаха няколко фала и трябваше да го продам :yanim: Взех и тунинговах RX-7 нот KENJI макар и да не съм я ползвал почти. Имам Dodge Charger и SLR McLaren също със всички ъпгрейди. McLaren-a го ползвах само накрая срещу Darius че все ме късаше на Canyon-a иначе втората половина от играта искарах с любимото ми Shelby GT500 '67

Публикувано изображение

Публикувано изображение

BTW какво стана с мултито нещо невиждам къде е?!

Редактирано от pcforce (преглед на промените)

Забелязахте ли че можеме да играеме online свободно даже има вграден Messenger за връзка с приятели. Като влезете в игра сървъра върти и всеки път някои избира кой ще избира типа на играта и ограниченията в нея :huh: Моя акаунт е pcforceaway

За кариерата да, иначе за challange сериите още работя по върпоса. Жалко че пак има коли които се отключват само за Quick Race.

Ако ми го дадеш ще мога ли да карам други коли?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.