Премини към съдържанието
vasilevs

Проблем с flash и https

Препоръчан отговор


Здравейте приятели, 
преди няколко дни се наложи на  един сайт  да  му сменим връзката от http на https но тогава се натъкнахме на следния проблем. Браузъра започна да блокира страницата защото съдържала незащитено съдържание. Проблема идваше от това, че страниците които достъпва flash-а се извикват през http а не https. До тук добре, промених линковете да достъпват съдържанието през https но след това браузъра продължи да блокира съдържанието заради някакви служебни линкове на adobe.

Loading mixed (insecure) display content on a secure page "http://fpdownload.adobe.com/pub/swz/crossdomain.xml"

Loading mixed (insecure) display content on a secure page "http://fpdownload.adobe.com/crossdomain.xml"

 

Работата е там, че тези служебни линкове не ги намирам никъде в кода на приложението за да ги променя на https.


Всякакви идеи са добре дошли. smiley.gif 

Благодаря предварително.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Anton Markov
      Здравейте колеги,
      От скоро имам проблем с моята локална мрежа. Имам два последователно свързани рутера и един суич. Връзката междъ тях е следната:
      света -> (switch) TP-LINK TF-S 1005D -> (1st router ip: 192.168.1.1) ZTE ZXHN H118N (има няколко устройства свързани към това устройство) -> (2nd router ip: 192.168.185.1) Linksys WRT54GL (моите устройства като: моб телефон, компютър и лаптоп) 
      Проблема е от около 1 седмица и по някаква причина между 1ви и 2ри рутер отвреме-навреме няма връзка. Дори като е включен кабела идващ от първият рутер към лаптопа или компютъра, пак няма интернет. Но докато съм свързан към WI-FI на първият рутер изведнъж по някое време от нищото идва и спира интернета на вторият. Вторият ми е много важен и не знам как бих работил без него. Надявам се някой да може да ми помогне с намирането на проблема.
    • от User15
      Здравейте имам проблем с каране на колата на бензин. На празен ход си работи нормално, когато тръгна да превключвам забива. Когато колата загрее започва да забива по малко, a на газ си е добре. Някой има ли идея какъв може да е проблема? Колата е NIssan Terrano 2.4.
    • от hong yeonduk
      Лаптопа ми беше много бавен и реших да го сканирам за вируси и си изтеглих една антивирусна. Когато го сканирах ми излизе прозорче с отметка и ме попита дали искам да ми следи и онлайн сърфирането(или нещо от сорта) и аз натиснах да, и след това ми поиска рестарт. След рестарта нямах икони, показва ми че няма връзка с интернет и няма налични връзки. Това на снимката е съобщението което ми излиза.
      Също така каквото и да се опитам да направя(например да проверя за неизправности) ми дава грешка.
      Моля помогнете не разбирам от компютри.(Понеже не знам какъв е проблема най-вероятно категорията на темата е грешна).
    • от Alexandar89
      Здравейте, тъй като ми попадна дъно на изгодна цена, внесено от чужбина, Gigabyte GA-H81M-S2PV REV2. Сокета е 1150, обаче попаднах на интересна информация относно потдържаните процесори или по-конкретно за Intel Pentium G3260 със същият сокет, който до сега използвам. Идилията е следната, за същото дъно като модел само че ревизия 1 този процесор е съвместим в листа с потдържани процесори от сайта на гигабайт, но след ъпдейт на биоса, докато за рев 2 този процесор отсъства. Не се отказах, реших да проуча малко по-подробно и попаднах на  саита  www.cpu-upgrade.com , според който и трите възможни ревизии на това дъно потдържат процесора, като единствено ревизия 1 се нуждае от ъпдейт на биоса, както се вижда на снимката от сайта. Въпроса е на кое да вярвам ? И в този случай означава ли че този процесор няма изобщо да тръгне на това дъно. Благодаря предварително за отделеното внимание.

    • от vankata4
      Здравейте, изтеглих си adobe premiere pro cc 2015 от замундата, инсталирах я, но нещо не ми тръгва - излиза ето това:
       
       
      Няк'фи идеи? :)

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.