Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Старите детски сериали

Featured Replies

Висях, че вече е писано за това но нямаше отговор и искам да питам отново.Имаше едно детско "Папирус" незнам кога го даваха.Беше за египетската митология, богове и т.н.Ако може да ми дадете линк от където да си ги търся, защото търсех в Zamunda, Google, но не намерих моял ви кажете ми, защото отдавна го търся

• Отговори 705
  • Прегледи 489,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сечено, Мазнислав беше, и наистина е епичен.

• Мисля, че се сещам за какво говориш - "Момчето от Андромеда". По Канал 1 вървеше около 93-та.       Имаше едно детско по Ефир 2, "Животните от старата гора". Може би за

• Сигурно отдавна вече си го открил, но все пак - ако не бъркам, това би трябвало да е пълнометражната версия на въпросния сериал.         Англоезичното

Публикувани изображения

Висях, че вече е писано за това но нямаше отговор и искам да питам отново.Имаше едно детско "Папирус" незнам кога го даваха.Беше за египетската митология, богове и т.н.Ако може да ми дадете линк от където да си ги търся, защото търсех в Zamunda, Google, но не намерих моял ви кажете ми, защото отдавна го търся

Този?

Публикувано изображение

официален сайт

http://www.imdb.com/title/tt0416401/

http://www.imdb.com/title/tt0282243/

(Une aventure de Papyrus)

Аз гледах Гумените мечета, херцог Трън и неговия епичен помощник Мазньо завинаги оставиха спомен в детската ми душа Публикувано изображение Но най-култовото си беше за Хлорофил и Антрацит - френско детско, това нямаше равно със сюжета и героите си.Майка му как си правеше пръстени от капачки и живееше в една стара пералня в блатото Публикувано изображение

Сечено, Мазнислав беше, и наистина е епичен.
  • 1 месец по-късно...

А някой има ли онова детско сериалче, дето го даваха по "Милион и едно желания" - Акуила. Беше невероятно! А нещо не намирам никаква информация за него в нета.

А някой има ли онова детско сериалче, дето го даваха по "Милион и едно желания" - Акуила. Беше невероятно! А нещо не намирам никаква информация за него в нета.

Това от 97 г. ли?

Публикувано изображение

Да точно то ... от тук може ли да се тегли, че нещо не се ориентирах ?

Не.

Ако друг не потърси, ще погледна аз, че сега съм зает.

Ами аз търсих но не намерих, нещо ако откриеш ще съм ти благодарен :)

Да, така е с телевизионните сериали, няма ги. Открих само мъртви торенти, съжалявам.

Би ми било интересно да гледам пак приказките на братя Грим които въртяха едно време по Нова тв търсил съм,насам натам но намирам 1-2 епизода а по-спомен тя бяха доста повече,ако не ме лъже вече памета Доста хубави приказки бяха,не мисля че което и да е днешно анимационно филмче може да стъпи и на малкия пръст на тези приказки за рапунцел,имаше за една бременна цена дето искаше да яде зеле :Д,имаше за 2 сестри,за принца дето беше мечка,естествено имаше и котарака в чизми,хензел и гретъл абе много бяха :Д

Би ми било интересно да гледам пак приказките на братя Грим които въртяха едно време по Нова тв

търсил съм,насам натам но намирам 1-2 епизода

а по-спомен тя бяха доста повече,ако не ме лъже вече памета

Доста хубави приказки бяха,не мисля че което и да е днешно анимационно филмче

може да стъпи и на малкия пръст на тези приказки

за рапунцел,имаше за една бременна цена дето искаше да яде зеле :Д,имаше за 2 сестри,за принца дето беше мечка,естествено имаше и котарака в чизми,хензел и гретъл

абе много бяха :Д

тук

Здравейте! Най-напред да се извиня ако в последствие се окаже че се е говорело за това детски филмче но просто не се сещам за името! Също ще се извиня за дългото обяснение което ще на правя но си спомням само това което ще спомена т.е. не си спомням нито имената нито нищо и се извинявам е в началото съм малко досаден но правя предупреждение за всеки случай! И така ... Значи детското се разкзваше за това как главния герой (дори не си спомням дали беше човек или животно) покрай всеки епизод и покрай нормалните неща които правеше когато той (и даже майче и някои от другите герои но не съм сигурен) споменеше някое число и изведнъж самото число се появяваше и се случваше нещо в зависимост от това какво е числото т.е. всяко число имаше своятат ситуация ако мога така да се изразя. Най-опасно ставаше когато казваше 9 и той много внимаваше да не го кзва но се случваше без да иска да се изпусне. Мисля също е най-хубаво беше при 6 и 7 но не съм сигурен. И един вид за това се разправяше тази анимация. Ако някой може да помогне със заглавието или поне някво име ще съм му много благодарен! ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ НЕ СЪМ СЛАГАЛ ЗАПЕТАЙКИ НО ПРОСТО СМЯТАМ ЧЕ НЕ Е ТОЛКОЗ ФАТАЛНО В ЕДИН ИЛИ ДРУГ СЛУЧАЙ ДА НЕ ГИ ИЗПОЛЗВАШ!!!

• 3 седмици по-късно...

Наскоро, съвсем случайно ме осени спомен за едно доста интересно сериалче, доста старичко(сега съм на 20г.а бях доста малък, когато го излъчваха по БНТ..може би има 10г. от тогава)..А в сериала се разказваше за две малки момчета, които случайно намират една изоставена летяща чиния в пещера и след това започват да правят щуротии с нея..спомням си и, че ставаше невидима, но ниши повече..доста бегъл спомен, но оставил трайна следа :ph34r: Много ще съм благодарен, ако някой си спомни за какво говоря и най-вече, ако може да го назове, защото правя опити, но за сега не откривам нищо..ако има хора, които също бегло си го спомнят, нека също пишат :baby: ПП:Моля да ме извините, ако вече се е говорило за това филмче, но в този късен час не ми се прелистваха всички страници да проверя:lol6: Ще бъда искрено благодарен на досетливите :lol6: А отговорът ми се е намирал на предпоследната страница, добре, че не започнах да чета от първата :P сега, ако мога и да си го намеря някъде..видях, че го има из сайтове за клипове, но там не е преведен, но добре, че е на английски :lol6: ако някой се чуди за какво говоря, филмчето е "Aquila".. :lol6:Огромни благодарности на момчетата, които са се сетили..наистина ми спестихте доста главоблъсканици..а щом така внезапно съм се сетил за него, значи непременно трябва да се гледа пак:lol6:

Редактирано от CoLoSSaL (преглед на промените)

Peanuts - епизода A Charlie Brown Christmas (1965)

ПП: Открих си го.

Може и да е обсъждано по-нагоре в темата, но не успях да намеря отговор на въпроса ми. Търся едно английско сериалче, даваха по БНТ някъде 96-97 година, разказваше се за едно момче, което лежеше в болница, със счупен крак и ръка и беше типичният гамен, но лека полека взе да се очовечава. Някой да помни как се казва този сериал?

• 3 седмици по-късно...

А някой сеща ли се за един филм - мисля че беше чешки, в който зрителите избират как да продължи развоя на филма. Има определни ситуации, в които питат как да постъпи главния герой и зрителите в студиото гласуват. Мисля че не е детски, но ми се стори подходящо да е в тази тема. Благодаря предварително!

А някой сеща ли се за един филм - мисля че беше чешки, в който зрителите избират как да продължи развоя на филма. Има определни ситуации, в които питат как да постъпи главния герой и зрителите в студиото гласуват. Мисля че не е детски, но ми се стори подходящо да е в тази тема. Благодаря предварително!

Сещам се. Уви, беше доста нагласено и вероятно ще изглежда адски скучно, ако го гледаме през такъв интервал от време. Наистина не е детски, попитай и в другата тема, че името му ми убягва...

Сещам се. Уви, беше доста нагласено и вероятно ще изглежда адски скучно, ако го гледаме през такъв интервал от време. Наистина не е детски, попитай и в другата тема, че името му ми убягва...

не знам на мен тогава ми се струваше много интересно :D
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте! Искам да попитам за едно филмче. Игрален филм, но има и малко анимация. Мисля, че беше филма за 1 момче и имаше приятел 1 рисувано анимационно момченце с оранжева или червена коса излизаше от 1 тетрадка нарисувано и все си ядеше ноктите. Ако не се лъжа по Милион и едно желания го даваха! И един друг филм където едни деца попадаха в 1 марка.

• 4 седмици по-късно...

Здравете! Аз много харесвах едно сериалче като малка, но не си спомням заглавието. Имаше делфини, едни деца се грижеха за тях или по-скоро ги дресираха не помня вече. Бяха тийнейджъри брат и сестра, моомчето май се казваше Джона. Много ми харесваше и искам да го намеря да го гледаме с дъщеря ми, но не помня как се казваше. Ако някой може да помогне, моля! :blink:

Здравете! Аз много харесвах едно сериалче като малка, но не си спомням заглавието. Имаше делфини, едни деца се грижеха за тях или по-скоро ги дресираха не помня вече. Бяха тийнейджъри брат и сестра, моомчето май се казваше Джона. Много ми харесваше и искам да го намеря да го гледаме с дъщеря ми, но не помня как се казваше. Ако някой може да помогне, моля! :ph34r:

Мисля, че говорите за това:

Публикувано изображение

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ScV_U4bR0gg

Jonah Roberts...

am-am , мерси за инфото. Да това е филмчето. Доста го търсех ама нищо не намерих. Само 2-3 серии на английски. Дано някой ден пак да го гледаме!

• 2 месеца по-късно...

Здравейте ;))))) Някой спомня ли си серийното игрално филмче ''Огледалце, огледалце"? Мисля, че на английски е "Mirror, mirror". Преди доста години го излъчваха по Канал 1, много ми беше интересно и сега искам да го гледам пак :eek:)) Ако някой има предства откъде мога да си го изтегля, нека ми каже, много ще се зарадвам :))) Благодаря предварително!!!

А преди имаше едно детско,където си спомням само,че имаше две много грозни сестри-едната висока и слаба,а другата-ниска и дебела.Мисля,че майка им беше някаква вещица или нещо такова,но изобщо не мога да се сетя кое беше това детско.Ако някой си спомня да сподели,че аз се мъча от месеци.Мерси предварително!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.