Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Старите детски сериали

Featured Replies

така,успях да изчета форума-остана да намерим някак си линк за БЕНДЖИ,ЗАКС И ЗВЕЗДНИАЯТ ПРИНЦ, за ФЕРДО МРАВКАТА И ГВЕНДОЛИН.до сега обаче никой не спомена един страхотен детски новозеландски филм от тогавашната пьрва програма -някьде кьм 1986-ДЕЦАТА НА СИРИУС.хиляди благодарности ако мога да ги изтегля от някьде тези филмчета без проблем ;):):):):wors:

а и история с близнаци- с момичето и момчето -имаха прьстен разделен на черно и бяло с ин и ян?

http://benji.com/BenjiMarket/BuyBenjiZax.htm

искат оба4е 27 долара

Редактирано от rumkorumkov (преглед на промените)

• Отговори 705
  • Прегледи 489,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сечено, Мазнислав беше, и наистина е епичен.

• Мисля, че се сещам за какво говориш - "Момчето от Андромеда". По Канал 1 вървеше около 93-та.       Имаше едно детско по Ефир 2, "Животните от старата гора". Може би за

• Сигурно отдавна вече си го открил, но все пак - ако не бъркам, това би трябвало да е пълнометражната версия на въпросния сериал.         Англоезичното

Публикувани изображения

Намерих линк за едно филмче, което много харесвах като малка: Уди Кълвача

Иска регистрация :rolleyes:

Редактирано от selia (преглед на промените)

Здравейте, а какво се случва със Синьо лято? Дублираните серии до 8 ли останаха и има ли някъде субтитри?

Цял ден чета и разглеждам постнатото по темата. Попаднах тук търсейки филма Фердо мравката. Не го намирам, но намерих други филми, които също ми доставиха удоволствие :-) Все пак, с риск да стана досадна, ще попитам за този филм. Някой има ли го? Може ли да бъде качен в някой тракер или на някой сървър? Също бих попитала за Патето Яки. Това са филми от детската класика. Ще се радвам, ако бъдат предоставени на нашите деца ;)

Браво за темата!!! Като малък бъх голям фен на всичко което даваха просто не мога да разбера всичко ли ми е харесвало толкова - незнам. Най - се кефих на Синьо лято и Бенджи, Закс и звездния принц. А от анимациите най се кефих на "Мечето Бамсе" май така се казваше и винаги го сънувах. Абе хубаво детство имах - без тези скапани компютри!!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Смятам другия месец ако ми останат пари да си взема Бенджи, Закс и звездния принц. 50 лева излиза, но викъде не можах да го намеря. Все още търся мишел ваян - него дори в Amazon го няма май за продажба.... Така че ако някой го намери за се обажда. А като получа бенджи ще пиша пак и може да намерим начин да го шернем....

:)

Смятам другия месец ако ми останат пари да си взема Бенджи, Закс и звездния принц. 50 лева излиза, но викъде не можах да го намеря.

Все още търся мишел ваян - него дори в Amazon го няма май за продажба....

Така че ако някой го намери за се обажда.

А като получа бенджи ще пиша пак и може да намерим начин да го шернем....

Аз имам всичките серии на Бенджи,Закс и ........ но нямам субтитри за тях.Ако ми кажеш как да ти ги пратя или по някакъв друг начин ще ти ги дам и ще си спестиш 50 лева :):P

ИМА ГО!!!

Братя и сестри форумци, във

http://www.sab.bz (Seed Academy) (Надявам се, че вече е ок.)

има Бенджи Закс и Звездния принц.

Сайта иска регистрация и няма смисъл да слагам линк, просто го потърсете и ще го намерите там.

Торент е.

И както е прието - моля сийдвайте възможно по-дълго, за да може всички да му се радват :)

whitesnake, благодаря за предложението, но вече го свалих. Аз английски разбирам и езика не ми е проблем, но ако все пак някой намери английски субтитри за филма да се обади. по принцип би трябвало да има - водят се субтитри за хората със затруднения в чуването и на един друг филм така бях превел субтитрите (Танцуващо сърце - австралия).

Редактирано от todortk (преглед на промените)

абе todorkt направил си малка грешка в линка кам "Сиид академията".Линка който си дал е за страницата на някво си "Суммит Агро България" Публикувано изображение.Сайта е ето този http://www.sab.bz :B

Поздрави :)

Редактирано от mega_dragster (преглед на промените)

Темата е много готина :clap: Дори не съм се и надявала да има такава тема. Аз много харесвах "Патето Яки", "Плодчетата" и "Пчеличката Мая". Едва си ги спомням от детството си, но си спомням,че много ги харесвах. А сега, който има "Диема Family", може да се наслади на "Пчеличката Мая", "Пипи Дългото Чорапче". Може да има и още някое хубаво старо детско филмче, но в момента не се сещам, защото други не съм и засичала по този канал.

Todortk я дай линк че това е редактирано и няма начин да го намерим.

www.sab.bz - човекът под мен го беше сложил правилния линк.

Ей, хора, защо никой не ми отговаря, какво се случва със "Синьо лято", до осма серия ли останахме?

За всички любители на Мишел Ваян вече го има в: Мишел Ваян

Ей, това детско го бях забравила! Леле, колко редовно го гледах...Ама и на мен не ми дава да се регистрирам...Жалко!

Тава е филмът от 2003, а анимациите са даста по-стари. В момнта се опитвам да ги изтегля по магаренцето, ама не е ясно много дали и кога ще успея. И дали това което тегля са те...

• 2 седмици по-късно...

Здравеите, Искам да попитам защо не ми отваря линка за 6,7,8 епизодите на Синио Лято много готино сериалче е и искам да гледам и другите серии,ако някои знае от каде да сваля и други епизоди да пише. Благодаря предварително!!!! :whist::):)

няколко човека попитаха за "пръстенът на арабела",но не получиха отговор.На мен също много ми се гледа този сериал.Ако някой знае,нека каже откъде може да се свали(независимо дали със или без субтитри).Много ще съм благодарен!

ей,backata сега ако вземе да тръгне златен ще си :)

Днес имаше Сийдъри,проверих го това.

4 сийдър(и), 0 лийчър(и) = 4 пиър(и) общо

;) Хе-хе, темичката е страхотна, особено за непораснали деца - като мен Публикувано изображение . Аз не можах да изчета всичко писано дотук и дано не се повторя, ама имаше един друг чешки филм - "Ние, които ходим в училището". Той не е баш от най-детските, ама може да мине и в тази категория. Помня, че много му се радвах. Ако някой се сеща и помогне с линк, много ще го обичам. Обещавам. :)

Редактирано от deliverme (преглед на промените)

да наистина "арабела" тръгва .Благодаря ти много backata.сега ще търся субтитри на някакъв чужд език ,така че да е пълно удоволствието.

А аз искам да питам дали можете да ми дадете линк за всички серии на "GOGS".Ако си спомняте,това филмче се разказва за праисторията,героите му са пластелинови човечета. :hush: Ще съм много благодарна.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.