Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

dadi_27

Препоръчан отговор

Здравейте търся сръбска песен не помня как се казваше но помня че е пееше жена в клипа имаше траестити въртейки се на стол като токче. Благодаря предварително.

Редактирано от quickJO (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 2,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

За да се пазят интересите на собствениците на сайта, а и за продължаваме да сме си полезни - трябва да се спазват правилата! Не трябва да се дават директни линкове, но те могат да са в текстови файлове (1-2 Кб) прикачени към съобщението, за което собствениците няма как да носят вина ... освен ако не прекалявате в обясненията - пишете ги във файла ... Спазвайте правилата и весели празници! Тиха нощ, свята нощ! :)

123.txt

Редактирано от malinov (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте търся една песен пускат я по радио енерджи.... пее я мъж..припева се пее следното:"Rum to me....you can to see,you ga... run to me....",ако някой се сещта да помага!!! :wors:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано 24 декември 2011 - 22:23

Някой знае ли как се казва тази песен

http://www.youtube.com/watch?v=hmjjk0hnfus

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

http://www.midomi.com/ Ето един лесен начин да се разбере името на песента. За съжаление БГ песнички не открива
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, От два дни вече търся името и изпълнителя на една песен, но без резултат знам само част от текста:

Сълзите си сте скрием двама аз и ти,

Един без друг не можем с теб да сме сами.

Знам само това надявам се да можете да ми помогнете. Публикувано изображение

Редактирано от darkhunt3r (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Темата я направих важна, надявам се да бъдете добросъвестни и да спазване изрично правилата, за да не замине в кошчето, както другите теми! Знаете забранено е публикуването и разпространението на линкове с пиратско съдържание! Всичко добро ! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Диди Господинова - Всеки ден - 1973 - Балкантон 01.Всеки ден - б.т.Георги Константинов, ар.Томи Димчев, съпровожда ЕО, диригент Симеон Венков 02.Вярвам в моята звезда - б.т.Димитър Керелезов, ар.Найден Андреев, съпровожда ЕОКТР, диригент Дечо Таралежков Помощь skachaty!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Песента ми звучи все едно не е от 90-те, а от 60-те. На мен лично ми прилича на песните наFrankie Valli & The Four Seasons като "Big Girls Don't Cry" и "Walk Like A Man" особено това фалцетно "ла ла лаааа". Някой знае ли чия е идеята за ретро звученето? Дали песента е авторска или кавър на забравена западна песен от 60-те?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, от вчера търся тази песен и немога да я намеря.... ако някой може да помогне.... http://www.btv.bg/comedy/videos/video/318350556-Mrasen_biznes___07_yanuari.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Търся една песен, доста е нашумяла в последно време, мисля. Слушал съм я по радията, докато съм в колата. На испански е, пее я мъж или е дует от мъж и жена, доста бърза и напрежирана е, ако мога така да се изразя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

аМоРе, да, ама не.. не е тя, тая от клипа е по-бърза от тая на еминем.. подозирам че е някакъв ремикс, ама идея нямам чий.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте.Търся заглавието на една песен на Георги Станчев.Ще поместя припева на песента.Дано някой се сети коя е песента.Само мога да ви кажа че е от 80-те години.Благодаря предварително! ------------------------------------------------------- Ах колко страшно е това Съдбата е необратима Не каза даже две слова Дойде поплака и замина ----------------------------------

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Търся една песен, доста е нашумяла в последно време, мисля. Слушал съм я по радията, докато съм в колата. На испански е, пее я мъж или е дует от мъж и жена, доста бърза и напрежирана е, ако мога така да се изразя.

Да не би да търсиш

Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте.Търся заглавието на една песен на Георги Станчев.Ще поместя припева на песента.Дано някой се сети коя е песента.Само мога да ви кажа че е от 80-те години.Благодаря предварително!

-------------------------------------------------------

Ах колко страшно е това

Съдбата е необратима

Не каза даже две слова

Дойде поплака и замина

----------------------------------

Георги Станчев - Есен, музика: Димитър Ковачев, текст: Живко Колев

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте търся една песен пускат я по радио енерджи.... пее я мъж..припева се пее следното:"Rum to me....you can to see,you ga... run to me....",ако някой се сещта да помага!!! :wors:

Double You - Run to me

Здравейте, от вчера търся тази песен и немога да я намеря.... ако някой може да помогне....

http://www.btv.bg/co...07_yanuari.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...