Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Препоръчан отговор

Най-после сме готови за училище. Аз пресипнах, детето оглуша, съседите научиха материалът наизуст, а кучето може и да го преразкаже със свои думи!

На едни габровци им дошли гости, обаче им сервирали само хляб и домакина казал.
- Яжте хляба, че да донесем кокошката после.
Така ги подканял няколко пъти.
Яли гостите хляба и когато го изяли домакинът се провикнал:
- Жена, донеси кокошката да изкълве трохите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 34,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• _nib_

8634

• нушо

7641

• grizly

2440

• haidukpikaso

1773

Един моряк се връщал след дълго плаване и праща радиограма на жена си: "6 месеца без секс, в твой интерес е да ме чакаш на кея".
Тя му отговорила: "6 месеца без секс, в твой интерес е да слезеш първи...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Майка поучава голямата си дъщеря:
- Трябва да докараш твоето момче до безумие. Само тогава един мъж е в състояние да се ожени.

- Защо българинът дава на късо? - Защото непрекъснато свързва двата края.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Надпис в отдел "Поддръжка на компютърната техника" на голяма фирма:Теория - това е когато знаете всичко, но нищо не работи.
Практика - това е когато всичко работи, но не знаете защо.
При нас съчетаваме теорията с практиката.
Нищо не работи и нямаме понятие защо!!! :50:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Монахиня спира такси на едно извънградско шосе. Сяда и казва къде отива. Таксито я закарва до там. Сметката е 300 лева. Монахинята казва, че няма никакви пари. Таксиметърджията казал, че може да си плати в натура. Монахинята обаче не била съгласна защото трябвало да остане девствена. Тогава таксиджията предложил да я опъне отзад и така ще си остане девствена.
След дълги увещания монахинята се съгласила. Опънал я таксиджията отзад, след което монахинята станала, пооправила се и слизайки от колата казала:
- Ей, блазе ви на вас, таксиметровите шофьори! Който си поискате, него чукате, а ние гейовете винаги трябва да се маскираме на монахини...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Този май е старичък, но сочен:

Докато стоях в задръстването, успях да си продам колата и да купя друга, по-близо до светофара...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Майка с дете се връщат от почивка на море. Жената споделя впечатленията си от почивката.- Да знаеш с колко много хора се запознах, даже имаше един герой от войната.Детето загадъчно:- А бе, герой, герой, ама страхлив. Било го страх да спи сам и спеше при мама.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Дете пита баща си: - Каква е разликата между бедата и катастрофа? - Да допуснем, че човек върви по мост. Мостът се разрушава и човекът потъва в реката. Това е беда, но не е катастрофа. А сега да допуснем, че пада самолет, а на борда ме се возят всичките депутати. Това е катастрофа, но не е беда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Най-целеустременият човек – това е този, на когото му се ходи в тоалетната. Всички препятствия изглеждат несъществени. Съгласете се, смешно е да се чуят фрази от типа: Аз се насрах, защото: - нямах време да отида до тоалетната - бях твърде уморен - изгубих надежда. Не вярвах, че ще успея да стигна. - естествено, че той успя. Виж го какви дълги крака има. - аз съм твърде глупав, за да направя това. - вече 5 пъти се напикавах. Никога не успявам да се добера. - това явно не е за мен - почуках на вратата на тоалетната, но никой не ми ОТВОРИ - нямах мотивация - нямам пари, не мога да си го позволя! - реших да отида утре Колко често вървите към своята цел, сякаш бягате към тоалетната?"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лежи си Вуте под дървото по корем и вика на жена си: - Пено, Пенооо, донеси линия и молив! Донесла му жената линия и молив, а Вуте: - А сега начертай пет водоравни линии и над тях напиши a b c d e. Жената го направила. - А сега начертай пет отвесни линии и ги надпиши - 1 2 3 4 5. Пена и това направила и го попитала: - И сега какво? - Те сега ме почеши на b-3!

Снимат исторически филм. Режисьорът крещи на актьорите:
- Петров, така ли се играе султан, бе?! Ти си владетел на империя, м@мка ти! Разкъсай ѝ дрехите и я грабни! 
- Туджарова, м@йка му стара, така ли се играе наложница?! Само лежиш, а трябва да се движиш и да стенеш, двииижиииш и стееенееееш!
Асистентката шепне на режисьора:
- Шефе, на Солаков гащите му стърчат отпред...
- Върви на м@йната си с твоя Солаков! Ъ..., какво?! Стърчащи гащи?! Сооолааакооов, така ли се играе евнух, бе?!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Времето на социализма, някъде в България, държавно предприятие.
Стопанското, Партийното, Комсомолското и Профсъюзното ръководства, съвместно с органите на Народната милиция и Държавна сигурност провели масова акция по проверка спазване на работното време и трудовата дисциплина.
В резултат на акцията били арестувани трима работници:
Първият арестуван влезнал в предприятието 10 минути преди началото на работното време - обвинили го в шпионаж и диверсия.
Вторият арестуван закъснял с 10 минути - обвинили го в опит да саботира производствения процес.
Третият арестуван спазил на секундата работното време - заподозрели го, че притежава западен часовник.

По време на социализма решавали въпроса с поскъпването на стоките на рулетка - напишат буквите на азбуката на колелото, пускат топчето и гледат къде ще спре. Спре на "Р" - поскъпне ряпата, спре на "Т" - телевизорите...
Пускат го един ден, топчето се завърта и спира на "Ф"...
Тодор Живков се замисля много, и казва:
- Фсичко!

В кабинета на Ленин внасят цвете в саксия.
- Как се казва това цвете, другарю? - пита Владимир Илич.
- Мушкато.
- Мушкато... - замислено повтаря Ленин, след това изтръгва цветето с корените и го изхвърля през прозореца. - А земята, - заповядва той, - я раздайте на селяните!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пратил Господ Дева Мария на земята да му каже как живеят хората. Праща тя телеграма от Русия:

- Тук хората пият и пият, пият. От дъжд на вятър, работят. Общо взето - ужас.

Праща втора телеграма от Централна Европа:

- Тук хората работят здраво пет дни и си почиват два. Общо взето има ред. Утре летя за България.

Чака Господ вести от България, ама няма нищо. Праща Свети Петър да провери какво става. Отива той и какво да види - танцува Дева Мария върху маса, около нея хвърчат салфетки, лее се уиски, свири музика, ядене и пиене много, хората мъртво пияни и много весели.

- Какво става, Дева Мария ? - втрещено попитал Свети Петър.

А тя му отвърнала:

- Пепи, кажи на Боги, че Мими няма да се връща...и вече не Съм Дева !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

326600667_2139337583121335_5930717653994

Съобщение на ТАСС:
"Вчеpа в Тихия океан пpи неизяснени обстоятелства изчезна целият Тихоокеански флот на САЩ.
Космонавтите Ляхов и Pюмин пpодължават експеpиментите на оpбита."

Дзержински звъни на Ленин:
- Владимир Илич, кога да разстрелваме - преди обяд или след обяд?
- Непременно преди обяд! А обяда дайте на гладните деца!

326696842_3274828732734415_1626738335950

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Млад лейтенант, след здрав запой се успал за работа . Събужда го телефонът. В слушалката се чува приятен женски:

- Добро утро, господин лейтенант. Желаете ли с*кс по телефона?

- Да, разбира се.

- Добре, свързвам Ви с подполковник Стоянов... 

В Москва по времето на СССР:
- Какви са тия камбани?
- Бият всички часовници на Спаската кула.
- Господи, тях пък защо?

Отишъл Леонид Брежнев в Грузия. Там гледа - пазар голям пълен с всякакви плодове и зеленчуци. Гледа един грузинец седи пред една диня.
- Продаваш ли я?
- Продавам я. Избирай. - отвръща му грузинеца.
- Че как да избирам като тя е една?
- И ти си ни един но все те избираме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Звъни американец на безплатен потребителски номер на голяма компютърна фирма:
- Извинете, счупи ми се поставката за чаша на компютъра. Откъде да си купя нова?
- Но, Господине, да не сте си купили прототип от някое изложение, защото нашите компютри по принцип нямат поставка за чаша.
- Я не ме занасяйте! Разбира се че има! Като натисна едно копче и тя излиза отзад... :angry22:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кратка история на Русия (отчасти и нашите страни).
1907 г. Жандарм конвоира болшевик към затвора.
1917 г. Болшевик конвоира жандарм към затвора.
1937 г. Болшевик и жандарм лежат в затвора.
1997 г. Стар - престарял жандарм вижда на улицата стар - престарял болшевик да продава гевречета. Жандармът ехидно се усмихва и пита:
- Хе, хе, нима навремето бащицата - цар ти забраняваше да търгуваш с гевречета, а?

Рейгън, Митеран, Горбачов и Живков пътуват във влак. По едно време Рейгън вади бутилка бърбън, сипва си чаша и за да покаже колко е ларж, изхвърля останалото през прозореца. Митеран отваря шампанско "Дом Периньон", сипва си малко и също изхвърля останалото. Като вижда това, Горбачов става, хваща Тодор Живков и го изхвърля през прозореца.

Брега на реката Нил. На единия бряг американската армия провежда учение.
На другия бряг два крокодила разговарят:
- Ееех... хубава е реката Нил!
- Хубава, хубава, но реката Волга е по хубава, другарю майор - отговаря другият...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Програмист се прибира вкъщи по-рано и чува как жена му обяснява на съседката:
- Ами, те са програмисти само докато са на работа, а вкъщи, са обикновени юзери. :beer:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Здрасти, Ристе... Що си се намръщил?
- Що синот ке се жени...
- Е арно, де... Голема работа - сите се женят... А како се вика невестата?
- Ханс...
- Аааааа, затова си неврозен... Оти не е македонско името...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Шерлок Холмс, с вашия талант можеше отдавна да сте вкарали зад решетките всички лондонски престъпници? Защо досега не сте го направили?
- Елементарно, Уотсън! Ако го направя, то от кой ще си купувам опиум за любимата лула?

Преди поредното повишаване на цените министър-председателят решил да поговори с народа. Слезнал от колата, спрял един случаен човек от улицата.
- Кажете, ако се качат цените с 50 процента, как ще живеете?
- Ми как - както и сега.
- Наистина, а ако се качат цените със 100 процента?
- Ами сигурно ще си купя вила.
- Наистина ли? - казал зарадван Сергей Станишев.
- Вие какво работите?
- Гробар съм...

Наташа Ростова:
- Поручик Ржевски, моля ви да се отнасяте с хората така, както искате те да се държат с Вас!
- Не говорите сериозно, Наташа! Да не очаквате да започна да правя св*рки на всички?!?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Седят си в салона, край камината Сър и Милейди Джоунс. Гледат огъня, мълчат аристократично, по едно време милейди се обажда:
- Сър, на челото Ви има муха.
След половин час мълчание, сър Джон казва:
- Лейди, нима намеквате, че съм л*йно?
След още час мълчание, лейди отвръща:
- Сър, една жена може да греши, но една муха-никога!

- По какво си приличат 55-годишен мъж и вълкът?
- През деня гонят Червената шапчица, а вечер "ядат" бабата.

Английски аристократичен дом.
Лейди Маргарет върти св*рка на сър Джон:
- Милорд, ако бяхте истински джентълмен - нямаше да ме карате да правя такива неща!
- Милейди, а ако Вие бяхте истинска дама - нямаше да говорите с пълна уста!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Едно телевизионно риалити поставило изключително трудна задача. В рамките на пет минути, едно магаре трябвало да бъде разсмяно, а после - разплакано. Всички участници се проваляли с гръм и трясък! Дошъл ред и на бай Ганьо. Той се приближил до добичето и застанал с гръб към камерите. Навел се и прошепнал нещо в ухото на магарето. Онова започнало да се хили като откачено и да рие земята с копита! След две-три минути, все още с гръб към камерите, господин Балкански си смъкнал долнището на анцуга!
Дългоухото животно избухнало в горчив плач!
Председателят на журито изпаднал в екстаз! Той се обърнал към нашия човек:
- Господине, Вие сте някакъв феномен! Как успяхте да разсмеете магарето?
Бай Ганьо обяснил:
- Казах му, че моят **й е по-голям от неговия!
Другият попитал:
- А как успяхте да го разплачете?
Бай Ганьо се захилил:
- Показах му го!

Водело се дело за прост*туция. Съдията казал строго:
- Госпожице, вярно ли е, че снощи сте правила платена любов, облечена като Червената шапчица.? И то в тройка с двама клиенти. Единият - маскиран като Кумчо Вълчо, а другият - като Добрият ловец? И през цялото време на сеанса сте пяла "На китарата - Васко Жабата"?
Прости*утката се замислила дълбоко и накрая въздъхнала:
- Съжалявам, господин съдия! Графикът ми е адски натоварен. Имам страшно много клиенти. И си спомням само по-изчанчените случаи!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Какво са виновни прасетата, че хората правят такива "свинщини" ?

В Италия.
- Къде си тръгнал с тази кола? Та тя е за моргата?
- За България, там ще възкръсне и ще я купи някой..

Просяк звъни на една къща. Отваря домакинята:
- Госпожо, няма ли да се намери парченце торта, за човек, който от два дена не е сложил и трохичка в устата си?
Домакинята:
- Торта? А хляб не може ли?
- Обикновено да, госпожо, но днес имам рожден ден.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Мъжо, преди да умра искам да опитам някой с по-голям от твоя !
 - За бога, жено, след 30 години брак, сега ли ?
- Искам ! Само веднъж !
- А как ще го познаеш ? Няма да ходиш по улицата и да искаш да им ги видиш !
- А, не ! Чувала съм, че мъже с големи крака, имали големи "инструменти".Освен това, само веднъж ! А ?
Съгласил се мъжът, отишла жената вечерта в един бар и загледала мъжете в обувките, и когато видяла този с най-големите, му се спуснала като лъвица. Излезли навън, разсъблекли се в колата, започнали и след 2-3 минути тази му вика:
- А бе, момче, на тебе да не ти хлопат обувките, а ??? 🤔😂🤣

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Борец на име Лопоша се обажда в централата на Мерцедес и си поръчва кола:
- Мерцедес - брониран, с бордови компютър, всички екстри, кожен салон и... задължително кабриолет! :questions:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Момче и момиче се любят в колата. По стъклото чука
полицай:
- Какво правите тук?
Момчето:
- Чукам приятелката си.
- Добре - казва полицаят. - Аз съм следващият.
- Това ми харесва. До сега още не съм чукал полицай...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...