Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Препоръчан отговор

- Пешо, кой е Александър Македонски?
- Не знам, госпожо.
- Фокусирай се върху ученето!
- А Вие знаете ли кои са Иван, Георги, Сашо и Тошо?
- Не. Кои са тия?
- Фокусирайте се върху дъщеря си!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 34,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• _nib_

8634

• нушо

7641

• grizly

2440

• haidukpikaso

1773

Питали радио Ереван: - Какво ще стане, ако жена ми се присъедини към Отровното трио. Отговор на радиото: - Отровният квартет!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опасен парти грил - примамва малки розови каймички с обещанието да ги направи принцеси!

След коледното парти в ИКЕА, дават право на най-пияния сътрудник да измисли имената на новите дивани.

– Брат, ела довечера у нас на купон! Ще има мацки, алкохол, хапване.
– Да донеса ли нещо?
– Ми, донеси само лютеница...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Брега на реката Нил. На единия бряг американската армия провежда учение.
На другия бряг два крокодила разговарят:
- Ееех... хубава е реката Нил!
- Хубава, хубава, но реката Волга е по хубава, другарю майор - отговаря другият...

По случай 70-годишния юбилей на Живков членовете на Политбюро предложили на столичния народен съвет София да бъде преименувана в град Тошингтън. Поискали мнението на Москва и оттам отговорили:
"По принцип не възразяваме, но ни се струва по-подходящо името Тошква."

327059934_501505238791840_81510111967741

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Умира банкер. Четат завещанието му: "Скъпи роднини! Сигурно с изненада ще научите, че похарчих 90% от парите си за жени, хазарт и пиене. А с останалите 10% постъпих много неразумно..."

- Защо изоставяш мъжа си? - Защото ме заблуди! Едно време ми разправяше, че в леглото е като орел! - И какво? - Ами аз да не съм орнитолог? Откъде да знам, че орлите правели с**с веднъж в годината?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Врачка към клиентка: - Госпожо, мъжът Ви си има любовница. - Мисля, че сте наредили обратно картите.

Най-важното, когато жена те попита: "Какво ще правиш без мен?", е да не се усмихваш!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Казват, че не трябвало да се срещаш с нов мъж, преди да си се разделила с предишния. Е, добре де, като тръгнеш да си купуваш нови обувки, боса ли отиваш до магазина?

Българин и французин влизат в ресторант. Французинът си поръча стек, а българинът казал на сервитьора: - Ами то пари няма за стек аре дай една копърка! Французинът попитал българина: - Защо си поръча копърка братле. - Ами как да ти кажа... просто от копърката ставаш по-умен. Французинът плахо каза: - Ми дай да се разменим. - Айде. След като се наяли французина казал: - Май се прецаках. - Ей, видя ли това е от копърката!!!

Полицай спира шофьор на околовръсното в софия :
- Господине вие карате с 200км/ч дайте си документите
шофьора отговаря:
-Еми като откраднах колата нямаше документи в нея
полицая:
- Отворете жабката .
шофьора:
- Да не си луд там е пистолета с който убих собственика на колата .
полицая :
-Тогава багажника
шофьора :
- Да бе да там е трупа на собственика.
Полицая се притеснил и викнал спец службите на помощ
отварят те багажника празен отварят жабката празна поискали документите на шофьора той им ги дал
и те се обърнали към полицая :
-Колега защо ни лъжете че има труп пистолет и т.н.
оттам се обажда шофьора:Сега
остава да каже че съм карал и с 200км/ч?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Учителката пита ученик:
- Иванчо, защо вчера не беше на училище?
- Имахме ново попълнение в семейството.
- Така ли?! Брат или сестра?
- Не-е, майка ми най-после се омъжи.

Зъболекар към пациента:
- Когато започна да пиля зъба ви, моля ви, крещете с пълна сила.
- Защо?
- Защото до началото на прякото предаване на мача остава половин час, а навън чакат още десет човека!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Умрял един терорист от ИРА и се качил на небето, застанал пред вратата на рая и почукал. Показал се свети Петър погледнал го намръщено и се развикал
--Аааааууу съжалявам много обаче си сбъркал вратите тук не мога да те пусна да влезеш много си грешен.
Терориста го погледнал замислено и казал
- нямам никакво намерение да влизам минавам само да ви кажа че имате 2 часа да се изнесете...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Двама пияни влизат в публичният дом и казват: - Искаме да правим с*кс с обратен! Сводникът им отговаря: - Ами нямаме гей-жиголо, съжаляваме! Единият пиян казва със съжаление на другия: - Ето, 1000 евро да даваме - п*дали няма-а-а! Сводникът чул и веднага реагирал: - Ама за 1000 евро може да ч*кате мен, бе? Тогава вторият пиян се обърнал към първия: - Видя ли, бе - п*дали има - пари нямамееее!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ех, морякът... Връща се от морето, а на пристанището го чака Едно момиче....
Еххх, пилотът... Връща се от полет, а на летището го чака Едно момиче...
Ех, пехотинецът.... Връща се от бой, а на гарата го чака Едно момиче....

А пита ли го някой момичето - гарата, пристанишето, летището, гарата, пристанището....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Жена-програмист попълва анкета:Пол: женски
Семейно положение: разведена
Причина за развод: device not found! :27:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Качил се един човек в такси и казал на шофьора:
- Карай към Галата.
Закарал го до Галата, а пътника му казал учудено:
- Не до тази Гала, до ЖП галата. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Червената шапчица, кьоркютук пияна, се търкаля в полето. До нея пасе една крава. Гледа кравата колко ѝ е лошо на Червената шапчица, колко ѝ е гадно, станало ѝ жал, приближила се и зашепнала: - Бедна Червена шапчице, виждам лошо ти е, да ти дам малко прясно мляко да си пийнеш! Приближила се кравата и сложила вимето си в устата на Червената шапчица, а тя се провикнала: - Момчета, момчета, един по един, моля ви, един по един...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Като се напия, си губя обувките и не знам къде се намирам. - Роси, не можем да сложим този текст на песента, я дай пак. - Боса по асфалта вървя си, свиркам си и нищо не търся...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Иванчо, харесва ли ти новата учителка? - Харесва ми, татко. Тя е млада и хубава, но не е интелигентна. - Защо мислиш така? - Защото за всичко пита мен!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Активен борец пита Живков дали може от ордена "Златна звезда" да си направи зъби.
- Да - отговаря му Живков, - но можеш да носиш зъбите само по държавни празници.

По случай годишнина от рождението на Ленин бил обявен в Москва конкурс за най-ефектен стенен часовник с вид и украса, свързана с делото на юбиляра. От изпратните модели трето място спечелил часовник с украса от дърворезба, изобразяваща Ленин, говорещ на митинг. На второ място бил класиран часовник с кукувица, която на всеки час се показвала, изкуквайки "Ленин! Ленин!" Първата награда била присъдена на подобен часовник, на който от прозорчето на кукувицата се показвал миниатюрен Ленин с възгласа: "Ку-ку! Ку-Ку!"
След конкурса били обявени и наградите:
Трета награда - екскурзия до Сибир с връщане.
Втора награда - екскурзия до Сибир без връщане.
Първа награда - среща с юбиляра.

Отива Доган на свиждане при Тато в рая. Обажда се на портала и чака. След малко се появява Тато - слаб, целия кожа и кости.
- Здрасти - казва Доган, - защо си толкова мършав?
- А бе, кво да ти кажа... В кухнята артелчик е някакъв от вашите и ни кара с Брежнев да ядем със сърп и чук.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ученици на посещение при Ленин:
- Другарю Ленин, ние сме ви много признателни за напътствието: "учете, учете, учете!"
- Ех, деца, ама сте и вие... Аз просто си разписвах писалката.

В час по история учителката на Иванчо обяснява:
- Деца, партизанското име на Тодор Живков е било Янко....
Иванчо настойчиво вдига ръка. Учителката го вдига.
- Кажи Иванчо?
- Моля, другарко, оттам ли идва лафа "К*ра ми Янко"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пуска се слух,че Брежнев е умрял. Радиото опровергава (гласът на Брежнев):
- Някои хора разпространяват неверни слухове, че аз съм бил мъртъв и гласът ми се разнасял от грамофонна плоча... лоча... лоча... лоча...

Фидел Кастро умрял и се запътил към рая. Пред Райските врати го спрял Св. Петър и му казал:
- С този комунизъм и мизерия в Куба не те пускам в рая. Мястото ти е долу при колегата Луцифер.
- Моля те пусни ме, не ща в ада - примолил се Кастро.
- Не става - казал Св. Петър и го натикал в асансьора за ада.
Слезъл долу Кастро при Луцифер. Рогатия го вкарал вътре в един казан и подпалил огъня.
- Чакай, недей - примолил се Кастро- пусни ме горе, поне куфарите да си прибера...
- Не се притеснявай за тях, ще си ги получиш куфарите - казал Луцифер и моментално изпратил две дяволчета да приберат багажа на Кастро от Рая.
Отишли дяволчетата пред Райските врати ама било вече 17.30 - работното време свършило и вратите заключени.
- Дай да прескачаме, че ако не се върнем с куфарите Луцифер ще ни откъсне опашките - казали си дяволчетата и тръгнали да прескачат вратата. По райската алея в това време се разхождал Св.Петър и като ги видял да прескачат си рекъл:
"Кога отиде брадатия Кастро в ада, кога бежанци започнаха да идват от там..."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

През 70-те години Брежнев говори на митинг в Москва:
- Другари, през 1980 г. всеки жител на СССР ще има мотоциклет!
Тълпата реве:
- Ураааа, мотоциклееет, мотоциклееет...
Брежнев продължава:
- Другари, през 1990 г. всеки наш гражданин ще има автомобил!
Тълпата:
- Ураааа, автомобиииил, автомобииииил...
- Другари, през 2000 г. всеки гражданин на СССР ще може да си купи въртолет!
Тълпата изпада в луд екстаз:
- Уррррррраааааааааа, върртоолеееееееет, въртолеееееееет...
Една бабичка обаче пита:
- Другарю Брежнев, че защо ми е на мен пък въртолет?
- Ех, колко си проста, бабо! Чуеш например, че в Киев са пуснали макарони и литваш да си купиш...

Дядо разказва на внуците си за първата си среща с Ленин:
- Беше на един съботник, носехме талпи. По едно време ми писна, оставих талпата на земята, седнах на нея и запуших. Идва при мен един такъв нисичък, с каскет, и ме пита: "Другарю, вие защо не носите талпата?", а аз му казвам "Ако ти се носи, носи си я сам".
- Дядо бе, това е бил самия Ленин. И после?
- После дойде един висок в шинел и пита: "Какво става тук?", а този, ниския, му отговаря "Този другар не иска да носи талпите.". "Ами като не иска да носи, да ходи да реже" - отговаря високия.
- Ииих, дядо, та това е бил Феликс Едмундович. И после?
- Ами после рязах. До 1958 година...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Емилия Масларова пред телевизия 7 дни:
- А-а-а и аз много разбирам от компютри. Нали сега е на мода лазерният компютър? :girl1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

327159408_1555455458265110_5960189539939

Анонимен глас попитал радио Ереван:
- Може ли един щастлив народ да живее цяла година без да яде?
- Не може, г-н Кастро! - отговорило радиото.

Делегат се завръща у дома от конкрес на БКП. Сяда на масата и мълчи.
Жена му го пита:
- Да ти сложа ли да ядеш?
Мълчи, вдига ръка - гласува "за".
- Да ти сложа ли и салатка?
Пак мълчи, гласува "за".
- Ракийка да ти сипя?
Ръкопляска.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Слави Трифонов към продуцентите:
- Ей, момчета, толкова години не ме научихте да работя на компютър, поне на принтер ме научете! :angry22:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По време на комунизма. Върви си един обикновен човек из Москва, оглежда магазините и си мърмори:
- Сирене няма... яйца няма... месо няма... мляко няма...
Идва до него милиционер и му казва:
- Ако не млъкнеш веднага, ще те ударя с пистолета по главата!
- Стига бе, и патрони ли вече няма?

Двама тайни сътрудници на политическата милиция пътуват заедно във влака и си разказват политически вицове. По някое време единият вика:
- Чакай малко, да обърна касетата!
- Не се притеснявай, ще ти дам после да запишеш от моята.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...