Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Препоръчан отговор

На няколко студента много им се приискало момиче. Вървели си те по улицата и видели срещу тях да върви страхотна мадама. Когато се срещнали, я попитали:
- Искаш ли да играем на гатанки? Ако не отговориш, ще ти се изредим всички! А ако познаеш, решаваш ти какво да правим.
- Добре. Става!
Тръгнали те към общежитието, и влезли в стаята на единия от младежите.
- Какво е това: мъничко червеничко, с черни точки?
- Слон!
- Не позна! - и й се изредили всички.
- Какво е това: мъничко червеничко, с черни точки?
- Слон!
- Пак не позна! - и пак минали всички.
Минал ден, минал втори, от стаята никой не излизал. Съседите се усъмнили, залепили ухо на вратата и чули:
- Моля те, кажи калинка!
- Слооооон...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 33,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• _nib_

8634

• нушо

7367

• grizly

2292

• haidukpikaso

1773

Провежда се международен турнир по употреба на алкохол. Коментаторът: - На арената излиза французинът, пие коняк в чаша, първа чаша, втора... десета чаша, край, дотук беше. Докато изнасят французина, Иван от България загрява с шампанско. На арената излиза англичанинът,пие бренди в чаша, първа чаша, втора... десета. Край, това беше. Докато изнасят англичанина, Иван от България загрява вече с винце. Излиза американецът, пие уиски в чаша, първа чаша, втора.... единадесета. Край, това беше... Докато изнасят американеца, Иван от България загрява вече с коняче. И така, на арената излиза Иван от България,пие ракия в 250 мл. тенекиено канче. Първо канче, второ.... десето канче, край, дотук беше... Явно е китайско производство... Докато поправят канчето Иван от България подгрява с биричка...

Негър към един бял: - Слушай значи - аз съм се родил черен, черен съм пораснал, черен ще умра и черен ще си остана. А ти - родил си се розов, пораснал си бял, на слънце почерняваш, на студено посиняваш и като умреш ще позеленееш. Как тогава мен ме наричаш цветнокож?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сцена от "Матрицата":
На вратата се чука. Нео отваря и вижда някакво малко човече пред вратата си.
- Кой си ти?
- Аз съм агент Смит.
- И защо си толкова малък?
- Защото съм ZIP-нат. :78:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кумчо Вълчо и Баба Меца били мутрите на гората и един ден решили да хванат и да набият някого...
Както си вървели видяли Заека, ама съвсем без причина не можели да го пребият, та затова се заяли по следният начин:
"Абе, Зайо ти 'що си без шапка, а?"
"Ами... топло ми е"
"Аааа няма топло-студено"
И го смачкали от бой...
На другият ден, Зайо си сложил шапката и пак го срещнали Вълчо и Меца:
"Абе Зайо, ти 'що си със шапка бе?"
"Ама нали вчера... таковата..."
"Аааа, вчера си е за вчера, днес правилата са други"
И пак го пребили.
Заека се ядосал и решил да ги подслуша за да разбере какво ще искат на следващия ден. Скрил се в храстите и чул разговора им:
"Вълчо к'во ш'е го пра'им Зайо утре"
"Ще му искаме цигари и ако даде с филтър - искали сме без филтър, ако даде без филтър искали сме с филтър и няма начин да се измъкне!"
Зайо обаче ги чул и купил от двата вида цигари...
На другият ден:
"Оооо, Зайо к'во става, дай цигари!"
"Какви искате - с филтър или без филтър?"
...
...
Абе, Зайо - ти пак ли си без шапка бе?!...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Журналист задава въпрос на Бойко Борисов: - Бихте ли направили коалиция с ДПС? - Категорично не. - отговаря премиерът, но журналистът се провиква: - Ей, чуйте! Бойко Борисов иска да прави коалиция с ДПС. - Моля ви се! - протестира премиерът. - Kазах точно обратното. Обаче журналистът си знае своето: - Ей, чухте ли? Бойко Борисов вече отрече думите си.

Един баща иска обяснение от гаджето на единствената си щерка : "Срещате се с моята дъщеря вече три години. Защо още не сте й предложили да се ожени те за нея?" "Страхувам се. Много се страхувам и притеснявам" "Но от какво се страхувате толкова?" "Ами, ако се съгласи?!"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Веднъж руснаците и германците решили да си разменят колите, за да изпробват качеството им. Руснаците взели "Опели", а германците – камиони "Камаз". Минали няколко години. Руснаците се върнали с присъдата си: "Опелът не струва. Минаха две години и той на практика изчезна". Германците отвърнали: "Камазът не струва. Минаха две години и пътищата на практика изчезнаха".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Говорят си двама депутати: – Отказвам се! Излизам от листата и въобще – край с политиката! – Ти луд ли си, колега? Какво ти става? – Страх ме е! Изглежда има Господ и ми дава знамения, че е време да си платя за гяволъка! – В смисъл? – Миналия месец катастрофирах с мерцедеса на същия път, дето от 5 години обещавам да се асфалтира и попаднах в реанимацията на същата болница, за която от 10 години обещавам основен ремонт… – Съвпадения, колега! – Съвпадения, ама от 15 години съм обещал нова морга и крематориум!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Заседание на политбюро на ЦК на КПСС. Брежнев пита:
- Другари, някой да иска дъвка "Wrigley"s Spearmint"?
- Че откъде я имате?
- Абе оня ден ПВО-то свали един шпионски самолет...

На политзанятие в бившия СССР лекторът патетично заявява:
- Другари, през последните 30 години градихме социализма. В следващите 30 години ще изградим за нашите деца комунизма!
Глас от залата:
- Браво! Така им се пада на тези хулигани!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

328279378_6443553262338923_5601014841882

ЗАЩО Е ПО-ДОБРЕ ДА СИ МЪЖ, А НЕ ЖЕНА:
1. Телефонните ти разговори траят максимум 30 секунди.
2. В повечето филми голи са предимно жените.
3. Когато тръгваш на почивка, ти е достатъчен един сак.
4. Можеш сам да отвориш всяка бутилка.
5. Приятелите ти не злорадстват, когато напълнееш.
6. Когато си търсиш работа, размерът на задника ти няма никакво значение.
7. Всичките ти оргазми са истински.
8. Нямаш нужда да носиш цяла чанта с крайно необходими предмети.
9. Гаражът си е изцяло твой.
10. Не ти се налага да бръснеш нищо, което се намира по-ниско от шията.
11. Ако си на 35 години и все още не си женен, никой не се тревожи за теб.
12. Три чифта обувки са ти напълно достатъчни.
13. Ако ти е горещо, можеш да си свалиш фланелката.
14. Изобщо не ти дреме дали някой е забелязал новата ти прическа.
15. През целия месец настроението ти не се променя.
16. Хората не ти гледат гърдите, докато говорят с теб.
17. За теб не е проблем, ако на купона има и друг, облечен като теб.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Около правителствената болница в Москва има сериозно присъствие на милиция.
- Да не би Брежнев да е...? - пита развълнуван минувач.
Близостоящ милиционер му отвръща:
- Не, от четири часа извършват сложна хирургическа операция - отделят езика на другаря Живков от задника на другаря Брежнев...

- Мамо, да си ми виждала наколенките, онези предпазните?
- Ролери ли ще ходиш да караш?
- Ми не, ще ходя на купон с едни момчета!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Играта "Стани Богат".
Играчът:
- Искам жокер 50 на 50!
Ники Кънчев:
- Нека компютърът да елиминира два от грешните отговори!
Надпис на дисплея:
"This program has performed an ilegal operation and will be shut down"
Ники Кънчев:
- И така дами и господа, по молба на компанията Microsoft - реклами по Нова Телевизия... :emoji_smiley-36:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Фидел Кастро умрял. На извънредно заседание на ЦК трябва да бъде взето решение къде да бъде погребан. Един предлага мястото, където е започнала кубинската революция, друг - родната му къща да бъде превърната в мавзолей. Трети твърди, че е най-добре да го погребат в Йерусалим.
- В никакъв случай! - подскачат останалите членове на ЦК. - Там вече един успя да възкръсне!

Една набожна жена веднъж изневерила на мъжа си и след това веднага се помолила на Господ, чувствайки се много грешна:
- "Моля те Господи, прости ми прегрешението. Повече никога няма да изневерявам на мъжа ми. Разбрах, че това наистина е смъртен грях..." Докато си се молила и изповядвала, нещеш ли, Господ взел, че и отвърнал:
- "Добре, греха ти няма да простя, но понеже си искрена, ще ти дам още 10 години живот и после ще пратя Св. Петър да те прибере".
Жената хем уплашена, хем супер щастлива... 10 години охолен живот с мъжа си, вярна, пътувания по света, купони, яхти, все с него - щастлив живот. Минали се 10 години, но жената съвсем била забравила за разговора си с Всевишния. Тъкмо щяла да ходи на круиз с мъжа си, но се оказало, че той има неотложна работа и я убедил да отиде сама. Женицата така и направила. Качила се на огромния кораб, мъжът и махнал с усмивка от кея на изпроводяк... Корабът вече насред океана, когато страхотна буря се развихрила, огромни вълни заливали палубата и клатушкали плавателния съд, така, че дори дъските, в които били заковани масите в салона на ресторанта започнали да подават. Корабът очевидно започвал да се обръща и гибелта била неизбежна за всички. Тогава жената в миг се сетила, че ето, вече били минали 10 години и сега и е дошло времето. Помолила се пак със сетни сили на Господ:
- "Боже, сетих се, че минаха 10 години и че е дошло време да ме прибереш, но защо взимаш с мен и всички тези други хора?! Те не са заслужили, моля те, спаси ги!"
Тогава Господ и отвърнал:
- "Ама ооо, я се огледай наоколо!"
Гледа жената - само жени около нея, включително и капитанката и екипажът и.
- "Аз вас 10 години съм ви събирал, долни к*рвички!"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мъж и жена {чатари) си лягат една вечер да се ч*кат. Мъжът прави ping, а жената прави ping reply след 9 месеца. :girl1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Умрял един агитатор и след смъртта си отишъл в пъкъла. След три месеца до небето звъни самия Луцифер:
- Боже, вземи този агитатор на небето! Тук все разни събрания свиква, партийни занятия провежда, кръжоци създава. В пъкъла настана такъв безпорядък, че е трудно да се издържи и всички дяволи са изцяло обхванати в сдружения!
- Добре, прати го при мене! - казва Бог, милосърден даже към пъкъла.
След три месеца Луцифер пак звъни до небето да разбере там как вървят нещата с агитатора.
- Ало, Боже!
- Какъв бог бе! Тук въобще няма Бог!

На международен панаир руски специалист обяснява предимствата на волгата:
- Вижте каква красива и луксозна кола!
- А колко гори?
Руснакът го поглежда и продължава:
- Изключително меко вози! Можете да пътувате 1000км и нищо да не усетите!
- А колко гори?
Руснакът си знае своето:
- Елегантен външен вид...
- А колко гори?
- А вие защо биете негрите?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Свещенник предложил на монахиня да я откара до манастира. В един момент, тя скръстила крака, така че единият й крак се оголил. Отецът едва не катастрофирал. След като овладял колата, той леко прокарал ръката си по крака й. "Отче, припомнете си Псалм 129" - казала монахинята. Свещенникът отдръпнал ръката си. Но малко по-късно, докато сменял скорости, той отново поставил ръката си върху крака й. "Отче, припомнете си Псалм 129" - казала монахинята отново. "Прости плътската ми слабост, сестро" - извинил се отецът. След като пристигнали в манастира, монахинята се прибрала. Свещенникът бързо изтичал в църквата за да погледне Псалм 129. Същият гласял: Давай напред и търси, нагоре ще откриеш благоденствие...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Търговският представител, деловодителката и управителят на фирма отиват да обядват заедно. По пътя намират старинна маслена лампа. Разтриват я и отвътре се появява един Джин. "Ще изпълня по едно желание на всеки от вас" - казва той. "Първо аз! Първо аз!" - скача деловодителката - "Искам да бъда на Бахамите, да карам джет, без да се интересувам от нищо". Пуф! И изчезнала. "Сега аз! Сега аз!" - крещи търговският представител - "Искам да бъда в Хавай, да разпускам на плажа с личен масажист, безкраен запас от коктейли и любовта на моят живот". Пуф! И той изчезнал. "Твой ред е" - казал Джина на управителя. Искам тези двамата обратно на работните места след края на обедната почивка - отговорил той...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И един приказка по цигански:

"Ся, Мемет, некогаси на един ного тъпо кралица му са ражда един, ама псилютно грозен дащеря. Ма токлу грозен - смрът. Като го погледнеш и напрао ти спира чесовника. И затва кат дошли феите на кърщенето, и сичкото са мръщи и като иде до леглото на принцеста, сичкото повръщал.
Обачи, имало един добро фея, и той каза:
- Ми, фаф тва ден, кога те тва изрот тука напрай шеснаесе годин, ша са наръга сас един шило у гъзо и ше баялдиса, за радос на родата.
- Анджък, ашколсун, мерси! - казал кралицата. Щот са, то верно майка му, ама гледа реално на нещтата.
- Ше баялдиса - мъди! - викнало Злото фея. (То ного са ядосал че са го туриле най-близо при креватчето, и не мое си напрай джамбурето - кво апне или пийне - венага връща) - Ич нема а пукяса, ми кат са избуши сас шилото, само ше успива, и като идва Прекраснуту принц да го цуне, тогаа ши става.
И аман-заман, нема кво да прайш. Кото - такова. Минава бая годин и малкото принцеса пурасва и стана най-грозния девойка ф Млечното път. Толко грозен, че даже мухите не го каца. И като прай шеснаесе годин, некаф обущар толко са сплашва като го видя, че почва да бега и спуснал шилото. И нали са сещаш, Мемет? Тва кат вижда шилото и давай, да си го завре у гъзо. Щот не само грозен, ми и прос. И ляга и почна да хърка. Ама хърка ти казвам - бичи. И хорат не може заспива от хъркане, и фащат, и го затварат на една кофчег, и го носат на гората, и го затрупали там ф един дупка, и даже неколко народ ударили една кючек отгорето. То даже майка му викал да го фърлат на морето, ама те казали че нали, тва друго прикаска и така.
И отива майка му при Злото фея, и са моли и вика:
- Ама мола ти са ма, кажи кога ше са сабуди мойто щерка ма, кажи, та да знам, та ф същата мумент да са знасям ф чужбина. - Толку ного и бил мъка за щерката.
- Кат са намери принц, тогава ше са збужда, дееба и киликанзера истръпнал.
- А! Кой тва идиот, дека ше го пуглежда на мойто щерка,ма?
- Любоф кьораво, ма. То по-чапрашък от дрисня, ма. И по-кьораф от Стиви Вондар. Ши са намери. Такъф вест, направо сасипва горкото кралица. Не могло да преживява тва майчинската сарце и издъхва от мачителен смърт след осемдесе и седем годин.
И след сто лазарника, Мемет, през онва гора минава една принц. Не било баш такъво, кво казал феята. Било алкохолик и коцкар -  си мамата си джаса. Е*ало какво добара - живо и умряло. И некои му викали
"Некрофил", ама него му било през...нали, щот и без тва не са родило ного умен, апа и сас времето, по-прос станало.
Усеща по един време принца, а! Велисипета нещо тресе. А де! Слиза от транспорта, свалил каската - слуша : "Рррррръъъъмх - хъъъъъърф!". Ай сиктир. Първо си помислило, абе нещо на ушите му стана, ама после са усеща - тва под земята нещо хърка.
- Абе кой заспал тука бе? - вика, и веднага са сети че само женско мое така яко да бичи. И го фанал яко некро...тва, любофта. И са фарлило на земята и копа. И изкопва кофчега. И таман продупчило един дупка на необходимия место, и аха, таман сваля гащите, и слуша отвътре:
- Ааа, давай първо да са цалувами!
Абе кой тука хухавели, бе? Фаща и расковава целото капак, и кат поглежда - веднага пада ф несвяс. От ужас очите му исфръкна и той - долу. Комоцио.
И принцесата вика:
- Адеее, раздават принцове! - и му са фърля отгоре, и докат още не са опраил го... така. И, чудо! Грозното принцеса са превръща на още по-грозно жаба. Крастаф. По едно време пича са осеферил така леко и гледа - некаф кофчег и един жаба. " Е*агомайката, колко пих фчера бе?" И си мисли, че на друго прикаска, и фаща и цалува жабата. Обачи жабата стана мнооого красиф принцеса, и вика: Давай да са женим! И тоа вика убаво, и фаща и го надупва. И после тръгна да си отива, и красивото принцеса казал: Ами каде, бе ко стана сас жененето? - и тоа като са ядосва, и траааас - набримчи го един тукат. И красивото принцеса са превъртял двама пъти фаф въздуха, и са избуфтя на земята и пак станал
жаба. Тва гледа и не верва. Аре пак цалува - пак красиф принцеса - аре пак го напънал, после пак - траааас тукатите - пак жаба. А! Аре трето път - пак така.
И принца мисли, мисли и вика:
- Разгеле, най-накраа нещо полезно ф тоа живот скапан. - и прибра жабата ф джоба. И оттогава са опрай.
И така...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Седи мъж в бара и пие уиски. Покрай масата му минава монахиня. Приближава се към него и казва:
- Как може да пропиляваш живота си в това пристанище на разврат и блудства!
- Ама няма никакъв разврат тука, сестра...
- Ана! - гневно отговаря монахинята.
- Да, сестра Ана, всичко е нормално, просто си седя тука и си пия...
- И това е противно на Господа...
- Стига, бе, сестра Ана, пробвай и ще видиш....
- Не! - възмутено отговаря монахинята.
- Как може да си сигурна, когато не си опитала. Дай да ти поръчам едно пиене....
- Да, да, да видят всички как монахиня се налива с алкохол...
- Няма, бе! Ще кажа на бармана да го сложи в чаша от кафе. Монахинята неохотно се съгласява. Мъжът отива на бара и поръчва:
- Две уискита, едното в чаша от кафе! Барманът се обръща към него и пита:
- Кво, пак ли сестра АНА?

Бай Ганьо отишъл на гости. Естествено, в типично негов стил - преял като свиня. Отпуснал се на дивана и почнал да пъшка. Домакинът казал притеснено:
- Приятел, да не ти е лошо? Много яко се натъпка, бе, човек! За да ти олекне, иди в тоалетната и си пъхни два пръста в гърлото!
Бай Ганьо го изгледал, сякаш оня е паднал от Марс:
- Ти - пък! Аз, ако имах толкова място - нали вместо два пръста - щях да пъхна две ке*апчета!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Поручик Ржевски се кани да ходи на бал и поставя в десния си джоб банан.
- За какво Ви е банан в джоба? - го пита удивен корнет Оболенски.
- Ще поканя на танц някоя дама, може и графиня Орлова. По време на танца тя ще се допре до дясната ми страна. Ще усети банана, ще се притесни и ще се премести към лявата ми страна. И точно тук ние ще я посрещнем с основните сили!

Брат Пит седял в едно американско заведение, пиел си кафето и преглеждал сутрешния вестник. По едно време към него се приближил бай Ганьо:
- Мистър Пит! Ама, товa - Вие ли сте? Боже мой, не мога да повярвам на късмета си! За мен, Вие сте най-великия актьор в целия свят, най-голямата звезда на всички времена!
Синеокият симпатяга взел да скромничи:
- Е, благодаря... Правя каквото мога за моята публика...
Нашенецът почнал да се мазни:
- Дали е удобно да Ви помоля за една услуга?
Брат Пит с мъка прикрил досадата си:
- Автограф ли искате от мен?
Бай Ганьо обяснил:
- Не, не! Става дума за нещо съвсем друго! След малко имам отпред среща с едно готино маце. Много искам да я впечатля! Та, може ли, когато вляза пак с нея -да се престорите, че с Вас сме стари приятели? И да ни поканите на Вашата маса? Ще Ви бъда безкрайно благодарен!
Холивудската звезда се усмихнала широко:
- Това ли било? Няма проблеми! Ще уредим нещата, не се притеснявайте!
И така, господин Балкански излязъл от заведението. А след пет минути влязъл отново. Този път - в компанията на ослепителна красавица! Брат Пит се провикнал дружелюбно:
- Как сте, стари приятелю? Отдавна не сме се виждали! Моля, заповядайте с дамата на моята маса!
Бай Ганьо го изгледал с върховно презрение! А после, казал надуто:
- Айде, бегай оттука, бе! Голям праз като си Брат Пит!

Обява:
Фирма търси нов счетоводител.
Търси и стария...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Американецът, французинът и българинът били заловени от племе канибали. Вождът Хамахумба им казал:
- Тук изяждаме всички пленници без изключение! Обаче, днес имам рожден ден! Така, че ще ви предоставя златен шанс! Този, който ми даде десет единици от валутата на своята държава ще бъде незабавно освободен!
Американецът просто не могъл да повярва на късмета си!
Светкавично си извадил портфейла и дал десет долара.
След което си тръгнал по живо, по здраво!
Французинът също не се замислил и за секунда. Извадил десет евро и веднага бил пуснат да си върви.
Бай Ганьо обаче се запънал:
- Нямам пари!
Великият Хамамумба разпоредил:
- Сложете го в казана направо с дрехите!
И така, нашенецът бил пъхнат във врящата вода.
Вождът го призовал:
- Още не е късно да размислиш!
Нашенецът се изрепчил:
- Нямам пари!
След малко, по кожата му избили огромни мехури!
Хамахумба повдигнал вежди:
- Няма ли да промениш решението си?
Българинът се заинатил:
- Нямам пари!
Всички косми от тялото му окапали!
Водачът на племето обявил:
- Последен шанс! Скоро ще бъде късно за каквото и да било!
Господин Балкански се озъбил:
- Нямам пари!
Кожата му започнала да се свлича! Ноктите на ръцете и краката му окапали! В лицето заприличал на настъпена жаба!
Най-сетне, нашият човек простенал:
- Добре! Добре! Извадете ме от казана!
Хамахумба плеснал с ръце и бай Ганьо бил изкаран навън вече полусварен. Той бръкнал в джоба на якето си и извадил една мокра и димяща десетачка. Хвърлил я в лицето на вожда и извикал:
- Айде, влачи, бе, да ти е*а майката! Дано се задавиш с тия десет лева!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кола с двама души, единият спи, другият кара. Спира ги полицай:
- Вие пил ли сте?
- Само едно малко.
В същия момент заспалият се събужда и отговаря:
- А за мен едно голямо.

В операционната: - Докторе, как мина операцията? - Идеално! Направо супер! Вашата мечта се сбъдна! Вече сте жена не само душевно, а изцяло! - Ама, как така? Изроди-и-и! Аз бях за апандисит! - Еейй, това жените, все сте недоволни!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Към края на купона решили да се позабавляват с 2-ма доста пийнали от една компания и им подарили 2 секс-кукли. На другия ден се срещнали двамата и единия казал "Каква беше тази жена?! Снощи като ме ядоса..бой...бой..., а тя нито дума не обели." А другия му отвърнал " Това нищо не е! Моята посегнах и успях да я ударя само веднъж. Като рече сссссс..... и излетя през прозореца! Вещица ти казвам,голяма вещица!"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Софтуерна фирма. Всички работят яко от 7:30 до 20:30-21:00.
Един ден един от програмистите идва в 10:00, прави си кафе, работи до 15:30 и си тръгва.
  Следващите няколко дни това се повтаря, колегите му се изнервят, гледат го накриво, шефа побеснял и една сутрин събира целия офис и когато програмиста пристига към 10 часа, тегли една зверска псувня и изревал:
 - Как може така да не се спазва работното време. Проектите не вървят. Нищо не е както трябва. Ще последва наказание, последно предупреждение и т.н.:angry22:
Притеснен програмистът отговаря тихичко:
- Ама шефе... Нали съм в отпуска... :78:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"През зимата човешкият организъм трябва да съдържа 80% вино и 20% ракия."
  .                                                                                                  Бай Стамат – хомеопат

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...