Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Препоръчан отговор

Дете на програмист - първокласник, първи учебен ден. Учителката им обяснява:
- Ако някой иска нещо да каже или да попита, да вдигне ръка.
Хлапето веднага вдига ръка. Учителката:
- Да, какво има?
- А, нищо, просто проверявам как работи системата. :basketball5:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 34,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• _nib_

8634

• нушо

7613

• grizly

2418

• haidukpikaso

1773

Две съседки се срещат на пазара. Едната ехидно казва:
- Видях, че дъщеря ти се прибра чак сутринта, а моята още в единайсет си беше вкъщи.
- Знам, знам - отвръща втората - но моята се прибра сама, а твоята я донесоха...

Пияница поръчва на сервитьора:
- Пет бутилки уиски и една салата от марули.
Сервитьорът:
- Извинете за любопитството, но вие винаги си поръчвате салата, а не я ядете. Защо го правите?
- В нея се пада по-меко...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Попаднали в ада шефовете на Мтел, Глобул и Вивател , предлагат им или да горят в ада или да им забият карфици в гъза. Избрали карфиците.
Обаче им забиват пирони!!!
- Но нали казахте карфици?
- Това беше без ДДС-то...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Студ. Дъжд. Изведнъж на вратата се звъни. Отварям и какво да видя - тъщата.
- Леле, какво правиш навън в това лошо време? Веднага си отивай у вас.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, grizly написа:

Попаднали в ада шефовете на Мтел, Глобул и Вивател , предлагат им или да горят в ада или да им забият карфици в гъза. Избрали карфиците.
Обаче им забиват пирони!!!
- Но нали казахте карфици?
- Това беше без ДДС-то...

Всяка година да им ги индексират и да им забиват все по-дебели пирони

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Татко - пита синът на мутра - ти от къде знаеш, че земята е кръгла?
- Е браво бе, сине! - възмущава се мутрата - Ти глобус не си ли виждал?

В софия станаха много популярни цветните кофи за боклук, които са за разделно събиране на боклука - за хартия, за стъкло...
Седи си един клошар пред шарените кофи и сладко си похапва. Покрай него минава друг и го пита: "Защо ядеш от тези кофи?" "Защото съм на диета. Храня се разделно."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Върви Пинокио по улицата угрижен и замислен... Среща го татко Карло. - Какво става, сине? Какво те мъчи, защо си тъжен? - Ами, какво да ти кажа, татко. Нали знаеш, че с Малвина се обичаме? - Да, за любовта ви с Малвина всички знаят. - Да, ама не можем да правим с*кс. Аз съм дървен, тя е от парцали и все по някоя треска се закача някъде. - О, сине! Не се кахъри повече за това! Ето ти тази шкурка, по заглади се малко и всичко ще е наред! След известно време пак се срещат. Пинокио ухилен до ушите. - Как си, сине? Потръгнаха ли нещата с Малвина? - Каква Малвина, бе тате?! Аз нали си имам шкурка.

Герчо бил голям пакостник. Ква беля да има все той го отнасял. Баща му имал месарница надолу по улицата на която живеели. Един ден влиза запъхтян малкия пакостник при баща си и започва от вратата: - Бърже, тате! Бърже дома, идвай! - Чакай бе, моето момче, работа имам! - Бърже, тате дома да видиш какво стана тате! - Какво стана бе калпазанин? - Дома доде комшията, тате! Заключиха се с мама у спалнята! Ония се качи прав на леглото и взе да си сваля гащите! Бърже, тате, че тоя ще вземе да изсере някое л*йно - после пак Герчо виновен!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Едно момче много псувало дядо поп. Един ден майка му му казала да не псува дядо поп днес, защото има рожден ден. След това, което му казала майка му, той отишъл при дядо поп и му казал:
- Дядо попе днес няма да те псувам, ама утре ще ти е*а м*йката

- Скъпа, с колко мъже си била преди мен?
- Уф, не знам, как да кажа...Имам кардио-математически проблем.
- Какво значи "кардио-математически?"
- Не знам до кое число няма да получиш разрив на сърцето...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Диалог между програмист и жена му
Прибира се той:
- Gооd еvеning dеаr, I`m nоw lоggеd in.
Жена му:
- Купи ли хляб?

- Ваd соmmаnd оr filеnаmе.
- Нали те помолих сутринта!
- Еrrоnеоus sуntах. Аbоrt?
- Какво става с новия телевизор?

- Vаriаblе nоt fоund...
- В края на краищата, дай ми кредитната си карта да отида до магазина
- Shаring Viоlаtiоn. Ассеss dеniеd...
- Ти мен обичаш ли ме, или обичаш само компютрите, или издевателстваш над мен?
- Тоо mаnу раrаmеtеrs...
- Защо ли се омъжих за теб.
- Dаtа tуре mismаtсh.
- Направо си отвратителен..
- It`s bу Dеfаult.
- Какво става със заплатата ти?
- Filе in usе... Тrу аftеr sоmе timе.
- Аз на теб каква съм ти?
- Unknоwn Virus! :27: 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Разговарят двама ергени:
- Миещите се тапети са чудесно нещо!
- Да, но е толкова трудно да ги отлепваш от стената и да ги напъхваш в пералнята.

Мъж лети с балон и разбира, че се е загубил. Променил височината и видял една жена. Спуснал се по-ниско и се провикнал:
- Извинете, нуждая се от помощ. Разбрах се с приятели да се срещнем преди час, но не зная къде се намирам. Жената му отговорила:
- Вие сте приблизително на 30 стъпки над земята, в балон с горещ въздух. Намирате се между 40 и 41 градуса северна ширина и между 59 и 60 градуса
западна дължина.
- Вие сигурно сте счетоводителка? - предположил мъжът.
- Да, но как разбрахте? - попитала дамата.- Ами всичко, което казахте е абсолютно точно, но аз нямам идея какво да правя с вашата информация. Факт е, че аз все още съм изгубен, а вие не ми
помогнахте с нищо.
- А, вие сигурно работите в ръководството - констатирала жената.
- Да, но как се досетихте?
- Не знаете къде се намирате и каква е целта ви. Издигнали сте се там, където сте, благодарение на голямо количество горещ въздух. Обещавате неща,
които нямате идея как да изпълните, но очаквате другите да решат вашите проблеми. И накрая вие все още сте в същото положение, след като ме срещнахте, но прехвърлихте вината за това върху мен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На интервю за работа:
- Добре ли владеете Photoshop?
- Ето портфолиото ми.
- Добре, добре, това е много смешно, а това тук е супер. Поздравления, ще Ви назначим за финансов директор! :29:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Баща към сина си:
- Сине, с какво днес ще зарадваш татко си?
- Тате, всичко с което може да те зарадвам, вчера го изпихме с приятелчетата...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Двама пияни мъже се прибират в дома на единя късно през нощта.
Гостът отива до банята, където вижда голям меден гонг.
- Какво е това? – пита той приятеля си
- Часовник.
- И как работи?
- Гледай – мъжът взел един чук и ударил силно гонга. От съседния апартамент някой изкрещял:
- Луд ли си бе! Часът е 3 сутринта!...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Програмист стои пред прозореца и опипва рамката.
Идва негов приятел и го пита:
- Какво правиш?
- Изучавам прозореца.
- И какъв е резултата?
- Странен. Мога да го отворя, мога да го затворя, но не мога да го минимизирам! :angry22:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Извънземни отвлекли французин, американец и нашенец, затворили всеки от тях в напълно празна кабинка 3х3х3 метра и дали на всеки по три титанови топчета, големи колкото яйце. После обявили:
- Господа, това е тест за изобретателност. Даваме ви шест часа, за да измислите възможно най-остроумен начин за използването на тези топчета. Който от вас се справи най-добре, го пускаме обратно, резултатите му вземаме за еталон, а останалите двама ще изследваме до клетъчно ниво, за да разберем защо те не са се справили така добре!
Минали шест часа и влезли първо при французина. Човекът жонглирал умело с топчетата, като при това пеел с пълно гърло "Марсилезата".
- Хубаво! - казали извънземните и отишли при американеца. Оня не само че жонглирал и пеел, ами и при това играел степ.
- Браво! - казали извънземните и тръгнали към стаята на българина. На половината път ги спрял някакъв изумен тип от техните:
- Колеги! Това е невероятно! Този човек за шест часа успя да загуби едното топче, счупи второто и току-що ми продаде третото...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цял ден умувам как да Ви се похваля, че тази вечер съм на купон… Е, събрах кураж с моята пословична скромност да се …изфукам.

Маркетинг.
Виждате красиво момиче на купон. Отивате при нея и казвате:
- В леглото аз съм шампион. Това е пряк маркетинг. Вие сте на купон с приятели. Един от тях отива при момичето и казва:
- В леглото, той е шампион. Това е реклама.
На купон вие отивате при красиво момиче и вземате от нея номера на телефона й. На другия ден й се обаждате и казвате:
- В леглото, аз съм шампион. Това е телефонен маркетинг.
Вие сте на купон. Оправяте си вратовръзката, отивате при нея, подавате й чаша с някакво питие, а после казвате:
- Между другото, аз съм шампион в леглото. Това е PR. Вие виждаше красиво момиче на купон. Тя се приближава до вас и казва:

- Чувала съм, че в леглото си шампион. Това е известна запазена марка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Купона се счита за успешен, ако на сутринта сте изпили водата и от вазите и от ютията.

- Следващият!… Болният, как си позволявате да влизате така?! Вие болен ли сте или и мислите, че тук сме се събрали на купон! Излезте и влезте както трябва - с подкосяващи се крака, притиснати към корема ръце и с енергичен стон на уста…

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Ако имах власт, щях да наредя да хвърлят всички бутилки с алкохол в морето!
- Въздържател ли сте?
- Не, водолаз!

- За какво ви е това приспивателно, - казва лекарят недоумяващо - след като всяка вечер висите до два часа в бара?
- То не е за мен, а за жена ми...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Каква е пряката зависимост между краката и гърлото?
- Като си намокриш краката - боли те гърлото, като си намокриш гърлото - не те държат краката...

Мъж се прибира в къщи кьоркютук пиян. Решил да се прикрие от жена си. Чудил се какво да направи и измислил, че ако чете книга тя няма да се досети нищо. Сяда в хола на дивана и почва да чете. Влиза жена му, поглежда го и казва:
- Е, кво... пак ли си се насвяткал!? Колко можеш да изпиеш?
- Кой това ма? Не виждаш ли, че седя тука и си чета книга.
- Абе я затваряй тоя куфар и отивай да си лягаш, пияница такъв!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Един мъж от Банско се оженил за момиче от полето и отишъл да живее при нея. Свъкъра му обаче, не можел да му насмогне на вино и ракия. Решил да му налее оцет вместо вино. Налял в две чаши и му казал наздраве.
Банскалията ударил чашата на екс и потитал:
- Дедо, имаш ли още от това вино?
- Имам.
- Колко имаш още?
- Стотина кила.
- Дай да го напнем да го изджокаме, оти май ке фане кисела жилка!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...