Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Препоръчан отговор

Срещат се двама програмисти. Единия много унил и нещастен. Другия го пита:
- Какво ти е бе колега?
- Ами вчера се опитах да отворя сесия с гаджето, чаках, чаках ауторизация ама нищо не стана...
- Абе, както ми говориш - май ти е изтекъл акаунта. :27:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 34,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• _nib_

8634

• нушо

7649

• grizly

2443

• haidukpikaso

1773

Дневник на терорист в Русия:
Ден 1. Хванахме заложници. Барикадирахме се. Пихме с всички.
Ден 2. Пак пихме с всички. За малко да умра.
Ден 3. Ударихме по няколко бири за махмурлука. Поискахме откуп: самолет и за всеки заложник по каса бира.
Ден 4. Властите дадоха каквото искахме. Изпихме пивото. Заложниците не искат да си тръгват. Трябва да продаваме оръжието, няма бира.
Ден 5. Дойдоха специалните части. Разменихме гранати за водка. Напихме се всички.
Ден 6. Цял ден търсихме къде сме забутали самолета. Накрая го намерихме и го продадохме. Изпихме парите.
Ден 7. Чакаме да дойде анти-терористичната бригада. Обещаха да донесат още водка.
Ден 8. Снощи изпихме всичката водка. Сутринта ни беше лошо. Дойдоха медицински екипи. Донесоха спирт. Леко подобрение.
Ден 9. Дойдоха някакви хора. Казаха, че са заложници. Нищо не носеха. Разменихме ги за водка.
Ден 10. Превзехме склада с гориво на летището. Керосина има отвратителен вкус.
Ден 11. Не мога вече, аман от тоя керосин...
Ден 12. Исках да се предадем. Не ме пуснаха. Заложниците казаха, че ще ме набият ако опитам пак да се предам. Пак пихме керосин.
Ден 13. Помощ! Някой да ме измъкне от тук...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Човекоядци хванали един американец,един германец и един българин.Вързали ги и им казали:
- Който поиска нещо което не можем да му дадем ще бъде освободен.
Първи германеца.Гледа тия диваци в джунглата и си поискал Бугати Вейрон със всевъзможни екстри.Вожда пляснал с ръце и земята се отворила и от там изкарали един Вейрон с всичко възможно.Изяли го ,а от кожата му направили барабан.Втори американеца си поискал совалката Колумбия.Вожда пак пляснал и Колумбия се появила.И той в казана,и той за барабан.Българина помислил,поогледал се и казал:
-Аз искам 2 вилици!!!
- Как вилици бе искай нещо трудно.
- Не не аз искам вилици.
Дали му 2 вилици,а той ги взел в ръцете си и почнал да се ръга крещейки:
-На ви барабан!!! На ви барабан...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Полицай разпитва шофьор:
- Карате си вие из улицата и насреща ви два фара. Какво е това?
- Ами, кола!? - казал шофьора.
- Е, бъдете по точен де: Мерцедес, Хонда, Ауди...?
- Е, как мога по два фара да разбера каква е колата! - казал възмутен шофьорът.
- Добре, карате си вие из улицата и насреща ви фар, какво е това?
- Ами, мотор!?
- Е, бъдете по точен де: Кавазаки, Хонда, Ямаха....?
- Е, как мога по един фар да разбера какъв е мотора!
- Така... - казал полицаят, но в този момент шофьора го прекъснал:
- Нека сега аз да ви питам нещо. Карате си вие по улицата и насреща ви съблазнителна жена, по къса пола с широко диколте и някак си така ви подканва към изкушение. Каква е тя?
- Ами курва? - казал полицаят замислен.
- Е, бъдете по точен: майка ви, жена ви, дъщеря ви....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Спира кола на кръстовище (представете си дъждовно време, действието се развива в силно запотен автомобил)
Шофьора казва на спътника си:
- Идва ли кола от дясно
- Не!
Тръгват и след секунда....Фрааааассс!
Шофьора:
- Какво беше тва бе???
- А....сигурно моториста...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мъж пита жена си: - Какво ти каза лекарят? - Каза, че трябва да се занимавам по-често със с*кс. - Колко по-често? - Ами двайсетина пъти месечно. - Добре… От тях, два пъти можеш да разчиташ на мен…

Обичам живота, ама той само иска да сме приятели...

- Навремето Ви приехме в психиатрията, защото твърдяхте, че сте Кумчо Вълчо. И искахте да изядете Червената шапчица! Още ли гледате на нещата по този начин?
- Не, разбира се! Отлично осъзнавам, че Червената шапчица е измислена героиня от детска приказка! Кой нормален родител би пуснал детето си само в гората? Просто - забравете! И какви са тия изпълнения - вълк да се облича като баба? Абсурд! А може ли човек, изваден от търбуха на хищник да е останал жив? Пълна фантастика!
- Но Вие показвате удивително подобрение! Още утре ще Ви изпишем! Само един въпрос от чисто любопитство... Какво е първото нещо, което ще направите, когато излезете навън?
- Ще изям седемте козлета!

- Сър Джон!
- Да, Ваше Величество?
- Вярно ли е това, което сте казали вчера? Това, че всички жени били продажни?
- Ами, така казах, да...
- Милорд, Вашето изказване е възмутително! Значи - какво излиза? Аз, кралицата на Великобритания - също съм продажна, така ли?
- Ами...
- Хммм... И колко точно струвам според Вас? Много ми е интересно да разбера!
- Десет лири стерлинги!
- КАКВО?! Защо толкова малко?
- Ето, видяхте ли, Ваше Величество? Веднага - започнахте да се пазарите!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В школа за тайни агенти до последния изпит успяли да се класират само американеца, французина и Бай Ганьо. Последният изпит се състоял в това да докажат вярността си към тайните служби. Дали първо на американеца един пистолет, показали му една стая и казали:
- В тази стая се намира жена ти. За да ни докажеш своята вярност и че никога няма да се разколебаеш в мисия, трябва да я застреляш.
Той влязал в стаята постоял, постоял около 10-15 минути, излязал супер притеснен и казал:
- Не мога да я убия. Аз 20 години живея с тази жена, не мога!!!
Скъсали го и го пратили по живо по зрдаво да се прибира в тях.
Втори повикали французина и му казали:
- В тази стая се намира жена ти, за да ни докажеш своята вярност и че никога няма да се разколебаеш в мисия, трябва да я застреляш.
Влязал французина в стаята и той постоял около 10-15 минути, излязал супер притеснен и казал:
- Не мога да я убия. Аз от 20 години живея с тази жена. Обичам я!
И него го скъсали.
Най-накрая извикали Бай Ганьо, дали му пистолета и му казали:
- В тази стая се намира жена ти. За да ни докажеш своята вярност и че никога няма да се разколебаеш в мисия трябва да я застреляш.

Бай Ганьо влязъл в стаята още вратата не се била затворила и се чуло: "Дан, дан, дан, дан, дан, пат-кют, пат-кют, пат-кют". Бай Ганьо илиза от стаята супер ядосан и са развикал:
- Ей, гадняри! Дали сте ми халостни патрони и трябваше да я трепа с табуретката!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Джеймс... - вяло махва с ръка сър Джон
- Да, сър!
- Нали моите деца не ви пречат да изпълнявате задълженията си?
- В никакъв случай, сър! Вашите деца, са и мои деца, сър!

Бай Ганьо отишъл на опера у Москва. Ония почнали да грачат, ма наш Ганьо го напънало. Тръгнал той леко полека да са изнася към кенефа, и баш тогава певицата запяла:
- Куда пошел, куда пошел!
Тоа си рекъл "Бря, таа ма виде, нема да мръдам никъде"
Да, ама оно си напъва. Тръгнал той пак да става и онаа па:
"Бах мааму, таа само мен ли глеа, бе!? Айде пак ше седам"
Ма вече почнал да усеща, че ще го изпусне вътре в операта и си казал "Сеги тръгам и нема връщане!"
Надигнал са той, поослушал се, нищо. По-прибегнал, стигнал до вратата на залата и тъкмо отворил вратата и онаа па:
И тоа са обрънал и като застанал у светлината, зинал колко има сила та да са чуе до сцената:
- Иду серу и пак верну!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

338515885_104675042580593_24450571173882

На Хелоуин Смъртта почукала на една врата. Отворил и Чък Норис... и тя казала:
- Лакомство или пакост?

Проведена била международна анкета на тема: "Какво значи - спокойствие?"
Американецът отговорил:
- Когато спипаш жена си с любовник и не го застреляш без да ти мигне окото - това е спокойствие!
Руснакът отговорил:
- Когато спипаш жена си с любовник и не го пребиеш без да ти мигне окото - това е спокойствие!
Бай Ганьо отговорил:
- Когато ти си любовника и като те спипат - продължиш да е**ш без да ти мигне окото - това е спокойствие!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Мамо, Иво не ми дава да играя на плейстейшъна!
- Иво, дай на баща си да играе на плейстейшъна!
- Добре, бабо. :emoji_smiley-36:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Един руснак спасява един шейх в Афганистан от гладна смърт.В знак на благодарност шейхът му казал да си избере една жена от харемът му.Да обаче жените забулени и нашият човек пита шейха как да си ги избере.
Шейхът му отвърнал:
-Пипай ги отдолу и която най ти хареса нея ще ти дам.Коранът забранява да ти показвам лицата на съпругите си.
Нашият взел да пипа подред и някъде по средата на редицата пипа,пипа нещо странно напипва.Докато се чуди какво е това из под фереджето се чул мъжки глас,който му казал:
-Не делай дурое лицо.Немедленно спусти яйцо.В Москве привет и будь здоров,с разведки лейтенант Петров...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В ресторанта:
- Искам от ястието на господина до прозореца!
Сервитьорът се връща с посинено око:
- Съжалявам! Не си го дава!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На 184-ят етаж на един небостъргач имало бар. Седи си един човек на бара и си пие. По едно време съседът му на бара му вика:
- Абе знаеш ли, на такава височина вятърът е толкова силен, че ако скоча през прозореца ще ме върне обратно?
Нашият човек не му вярва и другият решава да му покаже - скача през прозореца и се връща обратно. Тогава и нашият решава да се пробва, скача през прозореца и се размазва долу. Другия сяда пак да си пие, а бармана му вика :
- Еее Батмане, ама много гаден ставаш като се напиеш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Преди да се оженя, обичах всички жени на света!
- А сега?
- Сега с една по-малко...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Подсъдими, Вие сте откраднал 300 милиона евро. Осъждам ви на 15 години строг тъмничен затвор. Последната Ви дума, моля? - Ваша чест, аз много обичам легендите. Веднъж вълка откраднал 300 милиона овце. Хванали го ловците и искали да го убият. - Не ме убивайте, ловци! Ще ви дам 150 милиона овце. Ловците се съгласили. Всички останали доволни и живели дълго и щастливо. - Вашата любов към легендите ме трогна. Съдът преразгледа присъдата си и Ви освобождавам веднага, още в съдебната зала. Вие сте свят човек!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре, че са измислили аптеките! На 90 години да гониш охлюви в гората за да лекуваш ставите е много уморително.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да-а-а... как си лети времето... - каза пияният, гледайки замислено във вентилатора.

Гостенин от града отива на село и го черпят с местна люта ракия. Удря една глътка и му изскачат искри от очите.
- Какво е това чудо бе! Колко градуса е?
- Не знаем. - отговарят селяните. - Ама една бутилка стига за десет сбивания и едно убийство.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Един баща завел синчето си на работата, да го види какво работи. Отиват в кабинета му, а от съседната стая се чува звън на чаши и гласове:
- Айде още по 100 грама!
Детето пита:
- Тате, там да не пият нещо?
- Ами не... - мънка бащата. - Какво да ти кажа... абе едни джуджета там вдигат щанги.

Учените изобретили 200 градусов спирт. Решили до го изпробват, обаче няма на кого. На животно не им се искало, защото щели да ги подгонят защитниците на животните. Решили да отидат в най-отдалеченото село и да пробват на някой местен човек. Отиват те в селото и гледат някакъв човек кара трактор. Спрели го. Сипали му в една чаша от спирта и го питат:
- Ще го пробваш ли?
Човекът ги погледнал, ливнал цялата чаша в гърлото си, избърсал се с ръкава на ватенката и подкарал трактора нататък.
Учените стоят и гледат ошашавено. Изведнъж трактора спира, човека скача от него, пада на земята и започва да се търкаля. След това става, качва се на трактора и потегля. След 100 метра сцената се повтаря отново... след още 100 пак!
Учените догонват трактора, спират го и се извиняват на тракториста, че са го накарали да пие 200 градусов спирт...
Човекът ги поглежда и казва:
- Ахааа, такава ли била работата... А аз се чудя защо, като се уригна и ми се подпалва ватенката...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Представи си само - преди една година лекарят ми каза, че ако не престана да пия ще се превърна в пълен идиот!
- И ти защо не го послуша?

Пиян мъж си удря главата в шкаф. Питат го:
- Къде се удари, бе? В шкафа ли?
- Не, в главата!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Един се събужда на сутринта на първи януари 2001, поглежда се в огледалото - кръвясали очи, подпухнала физиономия, пиянско треперене; и си вика:
- Да-а-а, значи ето какъв бил човекът на третото хилядолетие!

Жена към разсеяния си съпруг:
- Да не си се побъркал? Защо опитваш да отключиш вратата с цигара?
- Нима? Значи съм изпушил ключа!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...