Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Препоръчан отговор

Излиза един пияница от кръчмата и си тръгва. Изведнъж се усеща, че си е изгубил ключовете, отива до една улична лампа и започва да си ги търси. Към него се приближава полицай и го пита:
- Какво търсиш тука, бе?
- Търся си ключовете, господин полицай!
- А ти, къде ги изгуби?- пита полицая.
- Е там, пред кръчмата.
- Тогава, защо ги търсиш тука бе глупак?
- Ами тука е по-светло господин полицай!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 34,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• _nib_

8634

• нушо

7641

• grizly

2438

• haidukpikaso

1773

Седи един дядо в хола и чете вестник, точно като стига до страницата с некролозите, в стаята влиза внука му и му казва:
- Ооо дядо, пак във Фейсбук кибичиш а? :wors:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Седи си руската салата в стомаха на Петров.По едно време пристига една водка:
- Здрасти, аз съм първата водка на Петров, а ти коя си?
- Аз съм руската салата!
След малко пристига втора водка, и казва:
- Здрасти, аз съм втората водка на Петров, а ти коя си?
- Аз съм руската салата!
И така нататък, идва десета водка и казва:
- Здрасти, аз съм десетата водка на Петров!
- Абе я да изляза аз да го видя кой е тоя Петров бе?

Мъж се прибира у дома. В джоба имал три лева. На сутринта решил да отиде да пийне. Бърка в джоба - парите ги няма. Излязъл на двора, хванал една гъска и отпрашил към пазара.
Привечер се прибира пиян. Жена му пита:
- Да си виждал гъската?
- Гъската отлетя... за топлите страни отлетя... а ако продължаваш да ми бъркаш по джобовете, докато спя, се очакава и кравата да отлети натам...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Решил Батман да се върне във времето за да види как са живели предците му. Качил се на машината на времето и хоп, върнал се в дивия запад.
Върви си той по централната улица и се чуди: Всеки който го срещне му се смее докато го поздравява и се разминават. На края на улицата
един старец го спира и му казва:
- Ееех Зоро, Зоро. Аз казах ли ти, че оная твойта ще ти сложи рога накрая...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Програмист бяга из къщата, гонейки котката си,налапала мишка:
- Пешо,не! Не я изяждай! Не изяждай оптичната...
Microsoft-ската е по-вкусна... :angry22:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Господине, във вашия фитнес клуб, има ли солариум?
- Да, но е само за членове!
- Аз търся за цялото тяло...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В самолет на съседни седалки седят господин и момиченце. Господинът казал: – Какво ще кажеш да си поговорим, за да мине по-бързо времето? – Добре! - казало момиченцето, затваряйки току що отворена книга. За какво искате да говорим? – Ами, нека поговорим за нещо интересно......например, за атомната физика! – казал мъжът, подсмихвайки се надменно. – Съгласна съм, но първо искам да Ви попитам нещо. Една крава, един кон и една овца ядът една и съща храна - трева, но се изхождат различно. Овцата прави топчета, кравата голяма купчина, а конят -сушени топки. Как си обяснявате този феномен? – Идея си нямам! - казал мъжът изумен от интелигентността на момиченцето. – Тогава как искате да говорим за атомна физика, като Вие дори от л@еня не разбирате....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

ЗАЩО БЪЛГАРИНЪТ ПИЕ РАКИЯ? Отговорът на този въпрос от векове е закодиран в името РАКИЯ - съставено от думи от старобългарския речник: - „РА“ - означава слънце, Бог, владея; - „КИ“- вътрешна енергия; - „Я“ - аз. Обобщено, става: - „АЗ ОВЛАДЯВАМ ВЪТРЕШНАТА ЕНЕРГИЯ“. Забележка: - Това се наблюдава при по-малки количества. При по-сериозна консумация, енергията става много голяма и допринася за развитие на фолклора. Тогава думата „ракия“ има друг прочит: – „Вътрешната енергия овладя мен“. Разликата между двата превода е около 500 грама. Наздраве!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Син пита баща си:
- Тате, къде е фенера?
- А за какво ти е?
- Ще ходя на среща в парка и вече е тъмно.
- Сине, аз на срещи в парка ходех без фенер.
- Ами виж (сочи с пръст към майката), какво си избрал в тъмното.

Дълбоко в черния Космос, в една черна-черна галактика, около една черна-черна звезда обикаляла една черна-черна планета. Там, край една черна-черна река, която минавала през черна-черна долина, се издигала черна-черна планина. Там под един черен-черен връх, в едни черни-черни скали имало черна-черна пещера. Вътре в черния, непрогледен мрак, имало двама черни-черни хора, които стояли до огън с черен-черен пушек. Двамата мълчали дълго, докато накрая единия проговорил:
- Абе, баджанак, май тези гуми не трябваше да ги палим, а?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Баща взима сина си от детската градина. Учителката хвали малкия, че е много умен и талантлив и препоръчва баща му да го мотивира, като му купува нещо. На път за вкъщи минали покрай един магазин. Малкият припомнил на баща си думите на учителката и влезли в магазина. Няма как бащата купил вафли, дъвки, бонбони и други глезотии. Тъкмо решили да излязат, малкият вдигнал очи нагоре и попитал:
- Тате, какво е това?
- Ами, шоколади.
- Хайде, купи ми и от тях.
- Ама те са много скъпи...
- Нищо бе, тате, аз и скъпи мога да ги ям

- Искаш ли да се оженим?
- Да, скъпа.
- Ами какво чакаме тогава?
- Да се разведа с жена си.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В село Вискяр се сблъскали Ламборджини и Ферари Тесароса. Пристигналите на място служители на КАТ половин час се снимали.

Интелигентността е като бельото, важно е да го имаш, но няма нужда да го показваш!

- От какво е била създадена първата жена?
- От първата девойка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тъжен шотландец се налива сам на бара. Барманът се приближава:
- Какво има?
- Онзи ден един мой далечен роднина почина и ми завеща 5 милиона.
- Затова ли си тъжен?
- Не, вчера друг мой далечен роднина почина и ми завеща 3 милиона.
- Е, за какво си тъжен тогава?
Шотландецът, през сълзи:
- Ми днес... няма нищо! :emoji_smiley-36:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Съдят 75-годишна баба. Тя обяснява:
- Седя си аз в парка на една пейка, и до мен сяда един младеж. Почва да ми хвърля закачливи погледи, примъква се към мен, пуска ми ръка, почва да ми шепне нежно, казва че ме обича, посяга да ми разкопчае блузката.
И аз стоя, какво да правя - от толкова години не съм била с мъж. А той изведнъж става и казва - "честит първи април". Е, как да не го застрелям?

Четирима приятели си пийват биричката и си говорят. Първият: - Аз спя с жена си един път месечно. Вторият: - Аз спя два пъти месечно. Третият: - Аз спя един път седмично. Четвъртият: - А аз спя два пъти седмично. Първият: - Какво говориш бе? Ти не си женен! Четвъртият: - Опааа, прости, аз помислих, че всички говорим за твоята жена!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Перничанин паднал от мотор, изпотрошил се целия и е в болницата в гипс. Дошъл брат му на свиждане.
- Шо станá бе, бачьо, шо се случѝ?
- Докторо рече, че имам строшени ребра, стресение на мозако, изклъчено рамо, фрактура на тазо и фрактура на глезена.
Брат му го погледал, погледал и рекъл:
- Я това не можем да го зáпомна, че кажем на мама, че си умрел... :no-no:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В ресторанта. Жена към мъжа си, възмутено:
- Видях те, че като се връщаше от тоалетната щипеше по дупетата всички келнерки!
Мъжа:
- Ти пък, скъпа, просто си избърсвах ръцете.

Баща се кара на сина си студент:
- Непрекъснато ходиш насам-натам с момичета, а за учението не мислиш!
- Ама тате...
- Ш-ш-ш-т, да мълчиш! Кой е бащата тук? Ти или аз?
- И двамата тате, и двамата...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

-Госпожо, искам да Ви се извиня... Разбрах, че моята кокошка е накълвала всичките Ви домати...
- Ааа, не се притеснявайте, господине... Моето куче вече изяде Вашата кокошка...
- Ооо, идеално тогава... Аз преди малко го сгазих с колата...
- С онази, която в момента гори ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Харизма - нещо, което притежават всички… плешиви и скучни и грозни милиардери.

Обява (за регион Созопол): - Запълвам празни столове, ям и пия за 15 лв., така че ще спестите 5. Няма да ви преча, няма да се меся в разговорите, освен, ако изрично не бъда подканен. В случай, че свободните столове на масата ви са повече от 1, мога да доведа и още хора. Очаквам оферти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Погребална процесия. Всичко е както трябва, само бабата в ковчега лежи по корем. Минувач пита вървящия начело на процесията:
- Пич, кого погребвате?
- Тъщата.
- А защо не лежи по гръб?
- Щото, като е по гръб, хърка. :angry22:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Скъпи тинейджърки! Дядо Коледа разгледа вашите снимки във Фейсбук. За Коледа ще получите някакви дрехи и речници!

Говорят си двама приятели:
- Вчера се запознах с много готино момиче! Заведох я на заведение, пийнахме, хапнахме, а после я поканих у нас...И всичко както си му е реда...Ти какво мислиш за с*кса между почти непознаващи се хора?
- Тъжното е, че за само си мисля за него.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

- Отче, да изневериш на мъжа си голям грях ли е?
- Да.
- Ами, ако го направя със свестен човек, в мисионерската поза и изцяло в полза на семейството?
- Офффф... Уговори ме... Изневерявай...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Трима богатири яздят през тайгата. Единият се изправя на стремената, оглежда се и прави заключение:
-На горизонту женшчиный нет.
-Давай как вчера. - отвръща му вторият.
-А я не хачу! - негодува третия...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кандидат на изпит за пожарникар.
- Каква е разликата между контрабас и цигулка?
- Контрабасът гори по-дълго.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Икономистът – това е специалист, който утре ще знае защо това, което е предсказал вчера, не се е получило днес.
При изучаване на икономиката, винаги се оказва, че най-доброто време за покупки е било в минало време.
Икономистите отговарят на въпроси, не защото знаят отговорите им, а защото ги питат.
Акулите не ядат икономисти, защото спазват професионална етика.
Първият икономист е бил Колумб - когато се отправил към Америка, той не знаел къде отива; когато стигнал до Америка, той не знаел къде се намира; и всичко това го направил с държавни средства.
Икономистите са предсказали девет от послените пет икономически труса...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Богат мъж влиза в бар.
 Влизайки,  забелязва черна жена, седнала в един ъгъл.
Отива до бара, вади портфейла си и извиква :
- Барман, аз ще купя напитки за всички в този бар, с изключение на онази черна жена, която е там!
Барманът събира парите и започва да сервира напитки на всички в бара, с изключение на черната жена.
Вместо да се притесни, жената просто поглежда мъжа и казва :" Благодаря."
Това разгневява богаташа.
Той отново вади портфейла си и казва на сервитьора :
- Този път ще купя бутилки вино и допълнителна храна за всички в този бар, с изключение на жената, която седи в ъгъла там.
Сервитьорът взима парите и започва да сервира храна и вино на всички в бара, с изключение на жената.
Когато сервитьорът свършва със сервирането, жената просто поглежда мъжа, усмихва се и казва :"Благодаря"
Тогава богаташът отива при бармана и пита :
- Ами тази черна жена!? Купих храна и напитки за всички в този бар, с изключение на нея, а тя вместо да се ядоса, седи, усмихва ми се и даже ми благодари! Луда ли е!?
- Не, тя не е луда! Тя е собственик на това заведение! - отговоря барманът също с усмивка.
Понякога нашите врагове работят без да знаят, че това е в наша полза "

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...