Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


тв самсунг модел 40UE6100  не може да включи wifi. до преди 2 дни всичко си работеше точно. Рутерът ми работи, защото лаптопа ми е свързан към него.

помогнете как да направя връзкщата и откъде идва проблема

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Включва се или не се включва? Вижда ли мрежата или не я вижда? Опита ли да я забравиш и да се свържеш отново? На какъв сигнал се вижда? Опита ли да рестартираш рутера?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Включва се или не се включва? Вижда ли мрежата или не я вижда? Опита ли да я забравиш и да се свържеш отново? На какъв сигнал се вижда? Опита ли да рестартираш рутера?

всичко включва. и след като вкарам паролата и почва да върти  и след около минута и половина ми казва че няма връзка. рестартирал съм и рутер и телевизор всичко възможно но не и не.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

всичко включва. и след като вкарам паролата и почва да върти  и след около минута и половина ми казва че няма връзка. рестартирал съм и рутер и телевизор всичко възможно но не и не.

Я вземи почовъркай настройките на рутера. Махни му криптирането за пробата и виж дали телевизора ще се закачи.
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Я вземи почовъркай настройките на рутера. Махни му криптирането за пробата и виж дали телевизора ще се закачи.

не е еот рутера, защото и интернета които е от телефона ми и с него не може да се свърже. открива го но като задам паролата  и върти върти и накрая изпише че няма връзка.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

не е еот рутера, защото и интернета които е от телефона ми и с него не може да се свърже. открива го но като задам паролата  и върти върти и накрая изпише че няма връзка.

Направете каквото ви казаха! (цитата отдолу)

 

Я вземи почовъркай настройките на рутера. Махни му криптирането за пробата и виж дали телевизора ще се закачи.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може някой да е променил настройките на рутера

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

аз имам същия проблем с 6530 ,телевизора не иска да са върже с рутера .връзва се рядко и от само се беси само при изключване на тв-то от щепсала

Редактирано от pamporo (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.