Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте . Имам проблем с ЦС го

От няколко дена почна да ми лагва (тоест нз) фпс ми  е нормално интернета е нормален обаче 

Когато ходя ме връща назад малко ... и след около 5 - 10 сек. пак така и не знам защо ?? 

ПС: играта е купена !

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Висок пинг , т.е. нета ти се е*ава;

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Направи един screenshot на пълен net_graph и го постни тука.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Висок пинг , т.е. нета ти се е*ава;

не е от пинга

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

не е от пинга

Във всеки сървър ли ти прави така?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Интернета ти е виновен

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Знам че фпсто е трагично ама не ми лагва ... заради това ,,, преди си беше пак такова и нямаше го това връщане  на зад :)


Интернета ти е виновен

пфф не е бе хора нямам пинг


Знам че фпсто е трагично ама не ми лагва ... заради това ,,, преди си беше пак такова и нямаше го това връщане  на зад :)


пфф не е бе хора нямам пинг

или пък може и да е от нета то 1 пц 1 лаптоп и понякога таблет обаче винаги си е било така и не ми лагваше ... 


Във всеки сървър ли ти прави така?

еми то се случва .. цъкам ранк и към средата почва да става така ............... НЗ !!! ?!?!?!?!

post-339443-0-17038500-1430931501_thumb.

post-339443-0-51275200-1430931517_thumb.

post-339443-0-12622500-1430931526_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ооо Редлайнче  :D Скамер  :D Според мен също е от нета  ;)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може проблема да е от сървъра.. Но най-вероятно е от нета.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ооо Редлайнче  :D Скамер  :D Според мен също е от нета  ;)

  :D  ::Д може сигурно е даже сега се замислих :) СКАМЕР  :D

Може проблема да е от сървъра.. Но най-вероятно е от нета.

да и аз така мисля сега забелязах прав си !

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

crashgold, след като погледнах снимките има 3 варианта. 1- някои сървъри просто са лагави. Дори и да не виждаш дроп в sv или фпс-то те ти го преебават. 2- Ако поддържаш постоянно това 9.5/10 sv може и от него да е(тоест нещо от твоя нет). 3- Това 30 fps.... На мен ан Assassin's Creed V например също ми дърпаше по същия начин както да теб, въпреки, че играта ми вървеше smooth. Решение: Пускаш се с ботове офлайн. Ако го прави пак това накъсване- от нета е/фпс-а, ако не -от сървърите в които играеш е.

Успех

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Еми пробвах на ботове това засичане го нямаше но там където ми пише SV:  и  Var Ми светеха в червено  ще кача снимки 


Това са снимките 

post-339443-0-87018900-1430997713_thumb.

post-339443-0-62897200-1430997720_thumb.

post-339443-0-40511500-1430997728_thumb.

post-339443-0-92580600-1430997757_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да те така си светят при офлайн игра. Проблема е в нета.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Еми пробвах на ботове това засичане го нямаше но там където ми пише SV:  и  Var Ми светеха в червено  ще кача снимки 

Това са снимките 

 

Мда, ако си с добър нет, дори офлайн sv и var НЕ трябва да светят. Нета е след като нямаш дърпането офлайн.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мда, ако си с добър нет, дори офлайн sv и var НЕ трябва да светят. Нета е след като нямаш дърпането офлайн.

НЕ трябва ама светят и при мен а лаг - нулев навсякъде ! 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Според е много вероятно да ти се бъзикат настройките на рутера . Ако не си с рутер тогава може да е от самия ти доставчик но все пак може да направиш следното упражнение чрез стийм платформата за всеки случай може току виж да стане 

1.Отиваш в Библиотеката в Стийм акаунта ти 

2. Избираш CS:GO 

3. Върху него даваш десен бутон след като си го избрал и натискаш свойства 

4. Отиваш на Локални файлове 

5. Цъкаш Опцията "Проверка целостта на кеша на играта " ,или последната опция

Надявам се да съм ти помогнал :) :)  :)  :bye1:  

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Ivailo Mihalev
      Здравейте! 
      От известно време имам проблем със зареждането на определени страници в интернет.Винаги ми излиза ''няма достъп до интернет'' а реално имам интернет. Имам втори компютър който е на същия интернет и при него няма никакъв проблем със зареждането на определени страници.Реших че имам някакъв вирус и сканирах с Malwarebytes Premium и той откри няколко заплахи след което ги изтрих но нямаше резултат.Долу-горе 50% от страниците не ми ги отваря.


      Поздрави!

    • от nikchas
      Здравейте!
      От известно време се чудя как мога да си направя собствена марка, да речем за тениски ? Какво е нужно да знам и да направя ? Целта ми е нещо от сорта на print on demand системата само че да се намери солиден спонсор на продукти. Ще съм благодарен ако ми помогнете. 
    • от nisanx
      Здравейте!Трябва ми помощ направих две програми обаче незнам как да ги слея в 1 програма,по такъв начин че да не се промени нищо.И да ми изведе двете програми една под друга на команд пропта! Нов съм в програмирането затова ще се радвам ако ми помогнете да ги слея.
      #include <iostream>
      #include <stdlib.h>
      #include <time.h>
      using namespace std;
      #define N 30
      int A[N], n, i;
      void inputkeyboard()
      {
          do
       {
           cout<<"\n Razmer na masiva: ";
           cin>>n;
       }
       while (n<0 || n>N);
          for (i=0; i<n; i++)
          {
            cout<<"\n A["<<i+1<<"] = ";
            do
            {
              cin>>A;
            }
            while (A<100 || A>999);
          }
      }
      void inputrandom()
      {
          srand(time(0));
             do
       {
           cout<<"\n Razmer na masiva: ";
           cin>>n;
       }
       while (n<0 || n>N);
          for (i=0;i<n;i++)
          {
          A =100+rand()%900;
          }
          for (i=0;i<n;i++)
          {
              cout<<"\n A["<<i+1<<"] = "<<A;
          }
      }
      int main()
      {
          inputrandom();
          int P[10] = {};
          int p, max;
          
          for (i=0;i<n;i++)
          {
              P[A%10]++;
              p= A/10;
              P[p%10]++;
              P[p/10]++;
          }
         
          max = -1;
          for (i=0;i<10; i++) 
              if (P>max) 
                  max=P;
          
          for (i=0; i<10; i++)
              if (P==max) 
                  cout <<"\n Nai-chesto sreshtanata cifra e " << i << "  " << max << " broia\n";
                  
          system("pause");
          return 0;
      }
      //това е първата програмка//
       
      #include <iostream>
      using namespace std;
      int array[] = { 151,152,123,694,255,956,427,218,769,320 };
      int count = sizeof(array) / sizeof(int);
      int first(int an_array[],int  members)
      {
      int a, j, b, *T;
        
               T = new int [members];
               
               for (a = 0, j = 0; a < members; a++)
               {
                       b = an_array[a]; 
                       if (b % 2)
                              T[j++] = b;
               }
               for (a = 0; a < members; a++)
               {
                       b = an_array[a]; 
                       if (!(b % 2))
                              T[j++] = b;
               }
               cout << "\n\nIztinskiqt masiv e:\n"; 
               for (a=0;a<members; a++)
                       cout << an_array[a] << " ";
               cout << "\n\nV nachaloto sa nechetnite a sled tqh chetnite:\n"; 
               for (a=0;a<members;a++)
                       cout << T[a] << " ";
               
               cout << endl;
               delete [] T;
      }
      main()
      {
                first(array,count);
                         
                system("pause");
                return 0;
      } //а това е втората програмка//
      Благодаря ви предварително !!
       
       
    • от nedqlkow
      Здравейте,
      от известно време имам проблем с Microsoft Word, който меко казано ми създава главоболия в ежедневната работа. Версията, на програмата, която се използва в компанията, в която работя е 2007, а проблемът се състои в следното:
      При получаване на имейл, съдържащ word файл и отварянето на въпросния файл, въпреки че изпращащия е спазил всички разстояния между думите, препинателни знаци и т.н(проверено на неговия компютър), при мен текстът на места излиза слят, без абсолютно никакво разстояние между думите. Съответно трябва всеки път да го проверявам и да разделям думите една от друга. На пръв поглед не е кой знае колко сериозен проблем, но когато говорим за документ, който съдържа 20-30 страници, определено бих казал, че е доста досадно и най-вече води до загуба на излишно време.
      Някой има ли някаква идея на какво би могъл да се дължи въпросният проблем и как бих могъл да се справя с него? Версиите на програмите са еднакви, шрифтът, който се използва е Times New Roman. Ще бъда изключително благодарен на всеки, който се включи
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.