Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде мога да открия...

Featured Replies

е ти как го намери тогава ?

• Отговори 267
  • Прегледи 25,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• The Triangle / Бермудският Триъгълник (2005) Относно обръщането на VCD има десетки програми,с които можеш да го направиш и сам. Поразгледай се и си избери тази,която ти пасне.

този филм не е това за което го мислех не е чак толкова "страхотен"....на рекламата изглежда много интересен, но не е чак толкова....

Няма ли някои да качи 12 Разгневени мъже но версията с Джак Лемън защото никаде я няма!Има само от 57-ма година!Ако някои може да я качи ще сам много благодарен че баща ми ми мели мнг на главата!

Поне заради Орландо сигурно си заслужава :help: Аз лично ще си жертвам час - два заради каузата :offtopic_s:

Мисля, че не само Орландо Блум е критерия, за да се гледа този филм. За мен Кирстен Дънст отново прави една добра роля и показва как може да очарова зрителите. Филма наистина не блести с нещо и може да бъде причислен към морето от подобни сантиментални драми, но аз го гледах заради актьорската игра на Кирстен.

Който може да помогне ще съм много благодарен

Филма е страхотен и си струва да се гледа

<{POST_SNAPBACK}>

Първо прочети правилата на форум "Филми"

Boys on the side (1995)-БГНова торент

Аз гласувам "За" филма. Кирстен Дънст изиграва е почти перфектна в ролята си на леко налудничава стюардеса, а и изборът на Орландо Блум също е сполучлив, имайки предвид дълбоката меланхолия, която се чете в погледа му през цялото време на филма. Откъм сюжет очаквах да има някаква по-голяма интрига - като например да се окаже, че Орландо е син не на починалия си баща, а на онзи симпатечн дебелак, за когото майката твърдеше, че дължал много пари...но в крайна сметка който иска сапунени опери, да си пуска ТВ "Романтика".

3 неща, които няма да видите в Елизабетаун:

1. Орландо с елфическа прическа и размахващ меч

2. Голи сцени

3. Кратък телефонен разговор

3 неща, които ще видите в Елизабетаун:

1. Идея как да модифицирате фитнес-уред в устройство за самоубийство

2. Джъмбо-джет (Боинг 747), летящ към някакво забутано градче с 1 пътник на борда (!?!)

3. Как да си изстудявате бирата във ваната и да си носите бирата в халата

Знам колко е гадно да не можеш да си намериш някое филче. Пробвай да потърсиш в anime.start.bg, защото там има доста търсачки на манга. Успех :)

мерси все пак но тази версия я има и в арената трябва ми тази с Дж.Лемън неможе чак толкова никои да я нямаsad.gif

Здравейте.Някой може ли да ми даде линк за филма "Едуард ножицата",но да не е торент.Благодаря предварително!

П.П. В краен случай може и торент.

Има ли фенове?

Кои негови филми харесвате най-много?

Търся "Човекът-слон".

<{POST_SNAPBACK}>

Бих препоръчал първо да прочетеш Правила на форум "Филми" , защото това което си сътворил/а е нещо невероятно . Човек не може да разбере даваш ли, искаш ли линк или е анкета. ;)

аиде де толкова ли никои го няма този филм плссс;)не е вазможно толкова да го няма!!!!!!!!!!!

Аз бих ти препоръчал да гледаш eraserhead , после ми го обясни, че аз ме схванах нищо :)

<{POST_SNAPBACK}>

Дадено!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.