Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте.. Трябва ми Power point  ... за една презентация в училище .. къде ли не търсих .. :) напълних си пцто с глупости и вируси .... и така се обърнах за помощ към Вас ....  :) мисля че 2007 power poin ще е добре ! не ми трябва Power Poin viewer

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте.. Трябва ми Power point  ... за една презентация в училище .. къде ли не търсих .. :) напълних си пцто с глупости и вируси .... и така се обърнах за помощ към Вас ....   :) мисля че 2007 power poin ще е добре ! не ми трябва Power Poin viewer

Купувате си го: https://products.office.com/bg-bg/get-office-oem-download-page

Или ползвате openoffice, libreoffice

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На сайта на Майкрософт имаше преди възможност за безплатно изтегляне различни техни продукти за ползване с учебна цел от студенти.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Тошко2001
      Здравейте! Извинявам се, че публикувам тук, но не мога да намеря темата по математика. Имам следния проблем- равнобедрен трапец с основи 6см и 8см  и БЕДРО 5см му търсят лицето. А кажете ми аджаба колко му е височината и лицето, че ми взе здравето таз задача. Аз получавам 4 см височина и 28 см квадратни лице. Отговорите са дадени с корени
      а- 14V6 cm
      b- 28V6 cm
      в- 56V6 cm
      г - 7V26 cm
      д- 2V42 cm
    • от georgi999
      здравейте приятели може ли някой да ми каже как мога да създам десктоп приложение с джава и каква програма да си изтегля на която да се пише, и каква да бъде темата на приложението ,благодаря предварително 

    • от Georgi Kirchev
      Здравейте , дадоха ми да правя курсова задача по Визуално програмиране , но не мога да я направя , а имам срок до четвъртък - 10.01.2019 
      програмираме със Visual Studio 2010/13 на MFC Standart , Single Document 
      Ще съм изключително благодарен , ако някой успее да ми помогне. 

      Условието е следното: 
      Да се състави еднодокументно приложение с архитектура документ - изглед.
       - Добавете бутон който трябва да активира функцията , както и елемента Hello от менюто 
       - Добавете контекстно-ориентирано меню към програмата , което използва падащо меню Help като скрито

      Във файл да се съхраняват и четат данни, които да се въвеждат чрез диалогова кутия , която се вика чрез 
       - ляв бутон на мишката.
       - опция от менюто .
       - клавишни ускорители.
       - бутон от инструменталната лента.
      В диалоговата кутия да има:
       - текстово поле за въвеждане на текст.
       - рамка със списък за шрифтове.
       - групова рамка.
       - бутон за приключване.

      Предварително благодаря , ако някой се захване да ми окаже помощ. 
       
    • от altec
      здравейте хард диска ми по точно дял D се изтрива от само себе си с 3 хард диска съм не са ми правили проблеми проверени са на sentinental pro нямат лоши сектори ... когато си заключа компютъра за 2-3 часа и след това пиша си паролата отключва се и искам да отворя някоя игра примерно cs:go (който е записан в дял D) ми изписва "проблем в прекия път устройството или мрежовата връзка към които сочи прекия път "cs:go" не са налични уверете се че дискът е правилно поставен или че мрежовият ресурс е наличен и опитайте отново" пускам си антивирусната  avg  да сканира но нищо не открива и spyhunter съм пробвал пак нищо... ако имате някакви предложения за решаване на праблема оставете един коментар забравих да напиша че като го рестартирам компютъра и дяла пак се показва (предложете нещо без преинсталация че ме мързи 
    • от Alexandar Jelev
      Здравейте, искам  да попитам някой може ли да ми помогне за курсовата задача, ще му бъда изключително благодарен? :)
      Задачата е следната:
      Съставете програма с функции за:
      а) Въвеждане от клавиатура във файл и в масив ( чрез добавяне) данни за автобусни превози ( до 35 ) - Автогара Варна: маршрут, дата (1 до 31), номер на автобуса, фамилия на водача, брой пътници, цена на съответните билети, обща сума на билетите - през месец юли. Извеждане текущото съдържание на масива (файла) на екран;
      б) Извеждане на екран справка за всички превози през избран ден от месеца ( със запитване за нова справка);
      в) Извеждане на екран номерата на автобусите и общата сума на билетите от превозите, извършени с тях, подредени в низходящ ред по сумата.
                   Главна функция main() -с меню  за избор на функции и проврка за състоянието на данните.  Използване на функции с предаване на параметри.
       
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.