Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

crashgold

Трябва ми power point

Препоръчан отговор


Здравейте.. Трябва ми Power point  ... за една презентация в училище .. къде ли не търсих .. :) напълних си пцто с глупости и вируси .... и така се обърнах за помощ към Вас ....  :) мисля че 2007 power poin ще е добре ! не ми трябва Power Poin viewer

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте.. Трябва ми Power point  ... за една презентация в училище .. къде ли не търсих .. :) напълних си пцто с глупости и вируси .... и така се обърнах за помощ към Вас ....   :) мисля че 2007 power poin ще е добре ! не ми трябва Power Poin viewer

Купувате си го: https://products.office.com/bg-bg/get-office-oem-download-page

Или ползвате openoffice, libreoffice

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На сайта на Майкрософт имаше преди възможност за безплатно изтегляне различни техни продукти за ползване с учебна цел от студенти.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...