Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор

    ImagineMe    6

    Здравейте. Имам проблем с komputyra и той е sledniq: 
    Когато натисна старт бутона той се вклучва. (суялявам превейдам от гоогле понеже нямам български език). Вклучва се, ок, показва си ми че имам видео карта, рам, такива глупости. Обаче, идва моментa, в който Виндовс зарежда (логото и отдолу лентата) и зарежда си то донякъде обаче в един момент просто забива и се рестартира мамка му. Показва ми там "Start in safe mode" "Load your last known good configurations" и т.н. natiskah ги хиляди пъти обаче нищо не стана - пак си се рестартира. Вадиh рам памет, процесора обаче промени никакви. Някой да има идея от каво може да е? Извинявам се за грешките 

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Trend    21

    Преинсталирай си Уиндоуса, има нещо омазано в него.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    ImagineMe    6

    Така, взех друг хард от едно момче и с него тръгна и си върви супер. Колкото до моя, мога ли да го направя като втори хард диск?

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    Trend    21

    Можеш, но проблемът най-вероятно не е в харда ти, а в самата инсталация на Уиндоуса. Трябва да преинсталираш на чисто, като преди това изтриеш и създадеш партишъните отново, за по-сигурно.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    ImagineMe    6

    Чакай... тоест ще изгубя всичко в целия хард? Или само в диск С?


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    KrasiVichev    5

    Чакай... тоест ще изгубя всичко в целия хард? Или само в диск С?

     само в диск С

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    Trend    21

    Само в С:/, но ако преди това го закачиш като втори хард и го достъпиш през другата инсталация, то ще можеш да си съхраниш всичко, което ти е на Десктопа или където там си си държал нещата (My Documents,  etc.)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    ImagineMe    6

    Нещо не те разбрах. А не може ли просто да го занеса в сервиз и да им кажа само да изтрият всичко в "Ц" и да направят този диск да бъде като за Slave (дори не знам дали така се нарича) 2-ри диск?

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    Trend    21

    Можеш да правиш каквото искаш, аз обяснявах как да си съхраниш нещата, запазени в C:/, ако имаш там такива. Ако нямаш, или ти е все тая за информацията, то трий всичко и си готов.

    Ако ще ходиш до сервиз ги попитай за SMART-а на харддиска, да видят дали няма механична повреда по него, защото може и той да е тръгнал.

    Харддисковете обикновено си заминават от калпаво и ментеливо захранване, имай си едно наум.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    ImagineMe    6

    Помня само, че когато го сканирах (не помня програмата) имаше много жълти и червени сектори. И започвам да си мисля, че диска е за боклука, но от друга страна бих могъл да съхраня файл-два на него.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    • Горещи теми в момента

    • Подобни теми

      • от dadino
        Имам Lenovo A328. Проблемът е, че просто не иска да стартира. Днеска изгасна от нищото. Когато го включа, се показва надписа Lenovo и отдолу - powered by Android и просто застива. Пробвах да влизам в recovery, като го върнах до фабричните настройки и нямаше ефект. Преди да стане това, доста пъти се изключваше и ставаше по същия начин, но след няколко рестарта се оправяше (като вадя батерията), а сега просто си стои така.
      • от TheGreenEngineer
        Здравейте , сбълскъх се с най големия кошмар на всеки. Та катастрофата се случи вчера. След една неделна гейминг сесия от 6-8 часа компютъра изведнъж спря, от нищото. Стартирах го отново и всичко за роботи за 2-3 секунди и пак се изключи. След като погледнах през прозорчето, видях че нищо не свети (Дънната платка има rgb екстри за тях говоря). Инстиктивно изключих и включих копчето на захранването и забелязах как Start бутона на дънната платка присветка за известно време наподобяваща смущение. Отново процедурата с копчето и единственото нещо, което светна този път е червената лентата в стила, който я оставих и нищо друго. Опитах да стартирам ама нещо не се случва.

        Относно компютъра закупих и сглобих самостоятелно преди почти година. До вчерашния инцидент работеше нормално.
        CPU:Intel Core I7-6700K
        GPU: Asus Rog Strix GTX 1070 Gaming
        MB: Asus Maximus VIII HERO Z170
        RAM: A-Data XPZP Z1 16GB (2x8Gb) 2800Mhz
        COOLER: NZXT Kraken X31
        SSD: Samsung 850 Evo 250GB
        HDD: 1TB 7200rpm Seagate
        PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W
        CASE: FD Define S



        Въпросат ми е?
        Как мога да проверя кой е източника на проблема ?  Дали е дънна платка или захранване?  Разполагам само с един мултицет.
        //П.С Благодаря Ви !!!
         
      • от henry111
        Здравейте, 
        Имам компютър, който преживя токов удар и прекрати живот.
        Купих му ново дъно и сега имам сериозен проблем с който не успявам да се оправя.
        Пускам копчето, работи известно време (кратко) и изведнъж монитора става черен и зелената му лампичка става оранжева (точно както изглежда когато PC то е изключено) и повече не мръдва. Трябва да го изключа и след 2-3 проби на пускане/спиране успява да светне.
        Не мога дори уин да запиша както трябва. 7 ца изобщо не пожелава да зареди от диск (използвам юсб външно цд), ХП успяваше, но щом премина през прозореца в който се избира дял и следва формат, идва ред за рестартиране. Съответно след това заспива и всичко приключва. По някакъв начин инсталирах ХП след като след изключване/вкл продължаваше от уж момента на инсталирането, но определено не се качи както трябва. Уж качих всички драйвери, погледнах от систем/хардуер/дивайс мениджър - всичко си има. ЮСБ портовете почнаха уж да работят, но заспиването си остава.
        Отгоре на това в контрол панел са само 1/3 та от иконите, които ги има принципно и явно не е качен както трябва ХП. Реших да пробвам пак, но пак се случи същото заспиване и след първия път просто заби на едно ниво и не го преминава.
        Между другото, като вляза в биоса и на юсб портовете и етк пише, че не се разпознават.
        Какво дявол го взел се случва и как да го оправя?
        Частите са:
        ASUS M5A78L (използвам вградената видео карта)
        CPU Amd phenom ii hdt55tfbk6dgr

        SEASONIC SS-520GM2
        Hitachi 500 gb hdd
      • от dalaidido
        Здрасти на всички форумци . 
        компа ми не тръгва , не пали ! само лампичката премига , премига ... 
        Моля, помогнете 
        Смених захранване , цели 2 ( от работещи компютри и 300 и 500 вата ) 
        не пали ! само премига лампичката ....
        вадих , сменях рам памети , с и без ... 
        вадих биос батерийката ... с и без ... не пали , само премига 
        процесор сменях ... с и без - не пали , само премига 
        изключих всички вентилатири ... същото 
        харда смених , включих , изккювих ..... няма ! 
        оставих само дънната платна и захранването - е няма ! 
        само само само премига 
        СЛУЧВАЛО ЛИ ВИ СЕ Е ТАКОВА ЧУДО - и ако да, то какво е решението ? 
      • от andibgpz
        Здравейте,Проблемът е следния - при пускане на лапопа се стартира вентилатора на максимални обороти,и до там екрана е черен,след няколко секунди вентилатора минава в нормални обороти и нищо/Caps Lock-не светвa,свети само индикатора на wi-fi и този за захранването/.Четох из нета както и тук във форума.Към външен дисплей не може да се включи - дислея и там си стои черен/пробвах да го включа с Fn бутоните+ F4 в случая/Друго,което пробвах:
        1.Махнах рамта,пробвах няколко комбинации само с една пръчка,с двете,почистих им конекторите и т.н.2.Задържах копчето за включване над 1мин.- за да изчисти тоците3.махнах харда4.пробвах с друга зарядно5.Махнах батерията на БИОС-а /пробвах със и без нея/6.Махах и батериятаИз нета пише,че дъното е заминало - знам че има такава вероятност.Вие какво мислите по въпроса.Благодаря предварително на отзовалите се!
    • Разглеждащи в момента   0 потребители

      Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

    • Дарение

    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.