Премини към съдържанието
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от dadino
      Имам Lenovo A328. Проблемът е, че просто не иска да стартира. Днеска изгасна от нищото. Когато го включа, се показва надписа Lenovo и отдолу - powered by Android и просто застива. Пробвах да влизам в recovery, като го върнах до фабричните настройки и нямаше ефект. Преди да стане това, доста пъти се изключваше и ставаше по същия начин, но след няколко рестарта се оправяше (като вадя батерията), а сега просто си стои така.
    • от TheGreenEngineer
      Здравейте , сбълскъх се с най големия кошмар на всеки. Та катастрофата се случи вчера. След една неделна гейминг сесия от 6-8 часа компютъра изведнъж спря, от нищото. Стартирах го отново и всичко за роботи за 2-3 секунди и пак се изключи. След като погледнах през прозорчето, видях че нищо не свети (Дънната платка има rgb екстри за тях говоря). Инстиктивно изключих и включих копчето на захранването и забелязах как Start бутона на дънната платка присветка за известно време наподобяваща смущение. Отново процедурата с копчето и единственото нещо, което светна този път е червената лентата в стила, който я оставих и нищо друго. Опитах да стартирам ама нещо не се случва.

      Относно компютъра закупих и сглобих самостоятелно преди почти година. До вчерашния инцидент работеше нормално.
      CPU:Intel Core I7-6700K
      GPU: Asus Rog Strix GTX 1070 Gaming
      MB: Asus Maximus VIII HERO Z170
      RAM: A-Data XPZP Z1 16GB (2x8Gb) 2800Mhz
      COOLER: NZXT Kraken X31
      SSD: Samsung 850 Evo 250GB
      HDD: 1TB 7200rpm Seagate
      PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W
      CASE: FD Define S



      Въпросат ми е?
      Как мога да проверя кой е източника на проблема ?  Дали е дънна платка или захранване?  Разполагам само с един мултицет.
      //П.С Благодаря Ви !!!
       
    • от henry111
      Здравейте, 
      Имам компютър, който преживя токов удар и прекрати живот.
      Купих му ново дъно и сега имам сериозен проблем с който не успявам да се оправя.
      Пускам копчето, работи известно време (кратко) и изведнъж монитора става черен и зелената му лампичка става оранжева (точно както изглежда когато PC то е изключено) и повече не мръдва. Трябва да го изключа и след 2-3 проби на пускане/спиране успява да светне.
      Не мога дори уин да запиша както трябва. 7 ца изобщо не пожелава да зареди от диск (използвам юсб външно цд), ХП успяваше, но щом премина през прозореца в който се избира дял и следва формат, идва ред за рестартиране. Съответно след това заспива и всичко приключва. По някакъв начин инсталирах ХП след като след изключване/вкл продължаваше от уж момента на инсталирането, но определено не се качи както трябва. Уж качих всички драйвери, погледнах от систем/хардуер/дивайс мениджър - всичко си има. ЮСБ портовете почнаха уж да работят, но заспиването си остава.
      Отгоре на това в контрол панел са само 1/3 та от иконите, които ги има принципно и явно не е качен както трябва ХП. Реших да пробвам пак, но пак се случи същото заспиване и след първия път просто заби на едно ниво и не го преминава.
      Между другото, като вляза в биоса и на юсб портовете и етк пише, че не се разпознават.
      Какво дявол го взел се случва и как да го оправя?
      Частите са:
      ASUS M5A78L (използвам вградената видео карта)
      CPU Amd phenom ii hdt55tfbk6dgr

      SEASONIC SS-520GM2
      Hitachi 500 gb hdd
    • от dalaidido
      Здрасти на всички форумци . 
      компа ми не тръгва , не пали ! само лампичката премига , премига ... 
      Моля, помогнете 
      Смених захранване , цели 2 ( от работещи компютри и 300 и 500 вата ) 
      не пали ! само премига лампичката ....
      вадих , сменях рам памети , с и без ... 
      вадих биос батерийката ... с и без ... не пали , само премига 
      процесор сменях ... с и без - не пали , само премига 
      изключих всички вентилатири ... същото 
      харда смених , включих , изккювих ..... няма ! 
      оставих само дънната платна и захранването - е няма ! 
      само само само премига 
      СЛУЧВАЛО ЛИ ВИ СЕ Е ТАКОВА ЧУДО - и ако да, то какво е решението ? 
    • от andibgpz
      Здравейте,Проблемът е следния - при пускане на лапопа се стартира вентилатора на максимални обороти,и до там екрана е черен,след няколко секунди вентилатора минава в нормални обороти и нищо/Caps Lock-не светвa,свети само индикатора на wi-fi и този за захранването/.Четох из нета както и тук във форума.Към външен дисплей не може да се включи - дислея и там си стои черен/пробвах да го включа с Fn бутоните+ F4 в случая/Друго,което пробвах:
      1.Махнах рамта,пробвах няколко комбинации само с една пръчка,с двете,почистих им конекторите и т.н.2.Задържах копчето за включване над 1мин.- за да изчисти тоците3.махнах харда4.пробвах с друга зарядно5.Махнах батерията на БИОС-а /пробвах със и без нея/6.Махах и батериятаИз нета пише,че дъното е заминало - знам че има такава вероятност.Вие какво мислите по въпроса.Благодаря предварително на отзовалите се!
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.