Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Забелязах, че има 2 опита за тема с такова име и двата заключени, така че реших да се пробвам и аз.

 

Все пак играта за няма и един месец вече има над 4 милиона продажби, така че предполагам и тук във форума доста хора я играят. Още повече, че на няколко пъти става дума в технически дискусии точно за нея.С две думи ето място, където можем да обменим впечатления и мнения.

 

 

Тъй като не съм играл (за съжаление) предишните 2 части, не мога да преценя доколко историята е свързана. Но наблюдавайки героите и постоянните препратки към минали събития, явно наистина се явява директно продължение на първите 2. Разработчиците са се постарали доста обаче ,и хора като мен да не се чустват напълно захвърлени в наистина огромния свят. Още в началото има сцена наподобяваща разпит, където може да се сподели какво сме правили в предната част или да си измислим отговори, даващи директно отражение към следващи събития. А именно дали и кога ще срещнем някое NPC и т.н.Също така има възможност за директна интеграция на savegame от двойката,където автоматично играта си настройва кое къде и кога.Това последното естествено само съм го чел,не съм го пробвал.Понеже почнах със света ,няколко думи за него.

 

На теория и според ревютата светът бил по-голям от този на Skyrim и GTA V взети заедно а всеки играл дадените игри знае за какво става на въпрос. Тук имаме една доста обширна на пръв поглед стартова зона,служеща за ориентация и свикване с геймплея и куестовете.В самата зона а и във всички останали светът е изцяло отворен и може да се язди и ходи накъдето му се прииска на човек,без да има зарежднане на нито едно място. Съвсем без зареждане не се минава обаче а именно, когато се сменят зоните или се ползва функцията за бързо придвижване има кратки клипчета с обяснения докато зареди.

 

Следва най-голямата и основна зона от играта,която образно може да се раздели на 2 части,но без зареждане. Просто куестовете така водят играча ,че първо обикаля по поляните в едната част на картата после отива в централния град и обикаля около него.

 

От там се отива на островната зона,която поне според мен е малко по-малка от централната ,но въпреки това с всички острови и планинския терен предлага чуството за доста различна игра и наистина усещането за друга държава.

 

Това което според мен поне обаче е истинската сила на играта са куестовете. В момента в AMD Gaming Evolved имам близо 100 часа игра с ранг Elite (топ 10%) и не съм намерил куест който да си няма собствена история. Дори и най-забутаните странични куестове имат поне няколко думи история. Такива неща като в WoW например "Иди убий 10 вълка и се върни" просто няма.За съжаление (или за късмет) аз обикалям навсякъде и правя всичко,затова и не съм напреднал много с основния куест,но пък закъде да бързам. Само левъл 24 съм а имам рецепти за предмети за 42-и,значи ме чака доста игра още. И така можем да минем към системта за крафтинг.

 

Можем да произвеждаме 3 вида неща като само алхимичните отвари и предмети можем да ги правим навсякъде и сами. За оръжията и броните ни трябва ковач и то точния специалист. Самите майстори също имат 3 нива на умения,от които зависи дали могат да ни изпълнят дадена рецепта. В началото няма проблем,но после за големите рецепти се иска при алхимията да си правим междинни продукти сами а за дрехите да отключим ковачи с високо ниво на умения. Съотвено това се случва със сравнително дълги поредици куестове, но си заслужава. Дори и само заради удоволствието после това NPC да те поздрави все едно сте първи дружки. Което ни прехвърля към интерактивността на света.

 

Целия свят реагира на действията ни и помни какво сме направили. В зависимост от това на дадено място как сме постъпили,при завръщането ни там хората или ни се радват или им идва да ни плюят и замерят с камъни. Туко се чува като преминем покрай някой как казва ,че ако има дете някой ден ще го кръсти на нас или пък мацките в някой публичен дом ни предлагат промоция като сме ги защитили.Но темата с мацките по-добре да не я засягаме,тук четат и малки деца все пак. Просто да кажем че има причина играта да е от 18 и това не са само кървищата и битките ;) .

 

С битките специално аз трябваше малко да свикна и да се пренастроя от WoW и Skyrim, но след известно време няма проблем и достава голямо удоволствие да накълцаш някой моб с 10 левъла над тебе. Както в това клипче,което правих наскоро по други причини. Аз бях мисля 18 лв а гадината най вероятно към 30 за да ми я дава с череп на главата.

 

https://www.youtube.com/watch?v=877YFWyxDcE

 

И въпреки,че може да се каже още доста и за историята и характерите,не искам да развалям удоволствието на хората които ще си я играят сами.

 

Откъм техника вече обсъждахме, че играта като изключим Hairworks на АМД карти е униклано добре оптимизирана. На фона на повечето касови недоразумения разработчика си е свършил работата наистина добре. В горното клипче още съм със стара версия на играта и стар драйвър.С версия 1.05 при мен просто литна а сега с 1.06 направиха пак нещо и трябваше да слезна на 1080 за да ми е комфортно да играя,но пък визията се подобри значително.Ето тук съм събрал няколко различни момента от играта показващи различни технически аспекти. Първо няколко светлинни ефекта,после 2 сцени на разговор и последната заради далечните детайли.Трябва да се спомене ,че сцените с разговорите са напълно в графиката на играта,избрал съм ги заради моделите на героите.Просто в разговор се виждат по-добре колко са детайлни.

 

https://www.youtube.com/watch?v=4wtC1kSbStA

 

В момента подготвям и клипче с няколко различни настройки и как върви и изглежда на тях,но ще го добавя като е готово.

 

Надявам се на хората които не я играят още да ви е било интересно а ако още някой я разцъква може да обменим опит.

  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Много хубав анализ.Поздравления,хареса ми :)

 

Не съм фен на играта,някак си не ме грабна.Предпочитам шуутърите.Като графика играта е страхотна.Историята също изглежда интересна,но и аз като теб не съм играл другите части.

 

Като цяло много много много добре направена игра.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Тъй като не съм играл (за съжаление) предишните 2 части, не мога да преценя доколко историята е свързана. Но наблюдавайки героите и постоянните препратки към минали събития, явно наистина се явява директно продължение на първите 2.

А трябва. Особено втората част, историята е изключително добре напасната и почва точно след края на книгите на Анджей Сапковски. Те не са точно най-оригиналното фентъзи (изключаем вмъкването на вещера) но определено са много добре използвани идеи от разни приказки и легенди. Лично на мен ми направи много добро впечатление като интеграция книги + игри, може би само Mass Effect е по-добре в това отношение.

Също така има възможност за директна интеграция на savegame от двойката,където автоматично играта си настройва кое къде и кога

Това ще се пробва, ако Steam ми пази игрите. Вече имам видеокарта, така че довечера си инсталирам 3ката.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

...Особено втората част, историята е изключително добре напасната и почва точно след края на книгите на Анджей Сапковски. Те не са точно най-оригиналното фентъзи (изключаем вмъкването на вещера)...

Малко съм позабравил историята във втората част, но по-скоро не е след края на книгите, ами някъде около 5-тата книга. В първата част въведоха скоятел (отцепниците елфи и джуджета). Във втората още повече наблегнаха на тях, като накрая завършиха с надигащата се заплаха от юг - Нилфгард. Обаче не стана 100% ясно дали е първата инвазия на Нилфгард или втората. Не си спомням добре в книгите кога убиха тоя крал, на който дийкстра му стана заместник на трона. Но пък досега в нито една от двете части не се спомена битката за Соден, в която Трис получава изгарянията си, а и както се вижда в игрите, все още си ходи с дълбоко деколте :) При всички случаи ми е изключително интересно как ще пресъздадат главната битка за второто поражение на Нилфгард. Тя е най-уникалната и невероятно брутално описана битка от всички книги, които съм прочел и от всички филми, които съм изгледал. Просто остави трайни следи в съзнанието ми. Особено свободния легион, които минаваха в стройно каре през масовката на бойното поле, заобиколени от всички страни с врагове, сечейки, тъпчейки трупове... Абе може и да не са на 100% най-оригиналните фентъзита, но са в топ 3 на най-впечатляващите. Обаче едно нещо все още ме терзае - в играта досега не сме се срещали с Цирила - дъщерята на Павета и императора на Нилфгард - носителката на Старата кръв. Хронологически за пръв път се споменава, когато Гералт присъства на сбирката, на която Павета пристава на Таралежа и разваля проклятието му. След това Гералт прави едно посещение при Каланте, когато се отказва от правото си над Цири. После се срещат в Брокилон преди първото нашествие на Нилфгард и преди да убият Каланте. Според втората игра вече започва едно нашествие, а от Цири все още няма следа и това силно ме притеснява. Много ми се искаше играта да е точно по книгите, да не наблягат толкова на количество екшън и порно, а повече на историята. Но засега виждам доста сюжетни отклонения. Скоро мисля пак да ги подкарам и трите части, въпреки че си пазя сейфовете от първите две, но искам да си припомня по-детайлно събитията, след като вече погълнах книгите :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Малко съм позабравил историята във втората част, но по-скоро не е след края на книгите, ами някъде около 5-тата книга.

Бе някъде има 4-5 години откакто четох книгите и над 3 за играта та може да съм забравил - ама все пак ще проверя отново. Тогава обаче ми бяха толкова пресни спомените, че без да чета много много в играта, само от каквото помнех от книгите минах теста на оня немъртвия войник.

АААА сетих се. Точно в тая загадка споменаваха че са убили единия генерал, дето го утрепаха чак накрая... Coehoorn... Духа играеше мръсно и зададе въпроса все едно генерала е жив. А това става в "Господарката на езерото".

но са в топ 3 на най-впечатляващите.

Ми добро е. Не е Дрезден (дежурната ми реплика), ама е добро. Мен ме зариби още полския сериал - преди може би 8-9 години... Още не бяха изкарали книгите. Редактирано от flare (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Както казах не съм запознат с предисторията, макар че ме зарибихте и ако ги има в читанката ще сгъна книгите, но цялата игра до момента се върти само около Цири. Почва с нея като хлапе и де факто за нея се борим като мома.

Яд ме е само , че пропуснах страшна оферта. Двата бъдещи адона плюс първите 2 части за 22€. Беше обаче до 8.6. само. Ще трябва да ги купувам отделно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

...Точно в тая загадка споменаваха че са убили единия генерал, дето го утрепаха чак накрая... Coehoorn...

Да, Мено Коехорн го трепят точно в голямата битка за разгромяването на второто нашествие на Нилфгард. Май просто са поразбъркани събитията в играта...

Ми добро е. Не е Дрезден (дежурната ми реплика), ама е добро. Мен ме зариби още полския сериал - преди може би 8-9 години... Още не бяха изкарали книгите.

Това не го знам какво е, но като си доизчета сегашните две фентъзита, ще го проверя :)

 

 

Както казах не съм запознат с предисторията, макар че ме зарибихте и ако ги има в читанката ще сгъна книгите, но цялата игра до момента се върти само около Цири. Почва с нея като хлапе и де факто за нея се борим като мома.

Яд ме е само , че пропуснах страшна оферта. Двата бъдещи адона плюс първите 2 части за 22€. Беше обаче до 8.6. само. Ще трябва да ги купувам отделно.

Книгите се изчитат буквално на един дъх. Въпреки почти никаквото свободно време, нямах търпение да се осамотя някъде и да налазя поредната порция :) Иначе ако не ти е спешна играта, със сигурност пак ще пускат промоции.
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето и обещаното клипче с някои настройки.

 

Нямам думи как смотания Youtube омазва качеството. Рендвано е на 25к кб/с a изглежда като снимано със задните ми части.

 

https://youtu.be/SAfbaaeCo18

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето и обещаното клипче с някои настройки.

 

Нямам думи как смотания Youtube омазва качеството. Рендвано е на 25к кб/с a изглежда като снимано със задните ми части.

 

https://youtu.be/SAfbaaeCo18

Аз оня ден качих няколко клипа също с 25к  и за моя изненада са много по-лоши отпреди. Не знам защо са развалили нещата. Само преди месец всичко си бе ОК или поне изглеждаше с нормално качество. Преди качвах клипове с по-висока резолюция и там нещата бяха много по-добре като качество, въпреки че с повече от 30fps  не мога нито да ги направя, нито да ги конвертирам( с малки изключения). Така, че аз май ще се насоча към снимане на 1440p.  въпреки 30-те fps. 

 

А за Уитчера ще кажа, че ми е интересна като графика, но не бих я играл по простата причина, че е от трето лице, а аз такива игри не играя. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Тов е заради тъпите конзоли. Има места на които с мишка и клавиатура се увисва на някой сандък. Но като цяло контрола е много добър. Нали си купих Watch dogs и я пуснах да я погледна. Там управлението е много по зле.

Автоматичния таргетинг на уитчера е много добър. Особенно в битка. На твое място бих и дал шанс. Историята е ,поне от игрите които аз съм играл , най-добрата която съм виждал.

@Tommygun колко часа е историята?

ПС 40 часа е.

40 е ако прецапаш само по главния куест. Ако обикаляш е доста над 100. А и има смисъл да правиш странични куестове. Било заради повече помощ после при главния, било заради по-добри брони.

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Да и аз това си мислех , че ако изпълнявам странични мисии ще ми е по-лесно на историята.

 

http://howlongtobeat.com/game.php?id=10270

Редактирано от YordanYordanov1 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Значи можело и с Hairworks и HBAO+ да върви адекватно играта.....

 

Само че след 7 пача и 2 драйвъра. А защо не отначало така?

 

https://youtu.be/waX1fmGAy2Y

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да и аз това си мислех , че ако изпълнявам странични мисии ще ми е по-лесно на историята.

 

http://howlongtobeat.com/game.php?id=10270

Това е основата на абсолютно всяко едно RPG още от зората на гейминга.

За времетраенето - http://9gag.com/gag/abyxPqO

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Историята на играта е направена доста добре и всичките и странични куестове. Анализа описва перфектно най-важното в тази невероятна игра. По случай "За съжаление (или за късмет) аз обикалям навсякъде" мисля, че е повече за късмет. Доста глупаво е според мен да ръшваш директно мейн сторито.  :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Oще едно клипче от вчера. Заиграх се преди да мина повратния момент в историята да си мина първо всички куестове и този ми беше последния.

 

Куеста е 34 левъл а аз 28-и затова и отнема малко време. Даже първия опит припаднах много тежко докато разбера че с тази магия си махам bleeding ефекта.

 

Положителното е,че успях да накарам Afterburner  да записва с кодека на АМД и без на практика никаква загуба на кадри. Играта е версия 1.06 С Hairworks и HBAO+.

 

https://www.youtube.com/watch?v=EqXz_GP5cE8

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Oще едно клипче от вчера. Заиграх се преди да мина повратния момент в историята да си мина първо всички куестове и този ми беше последния.

 

Куеста е 34 левъл а аз 28-и затова и отнема малко време. Даже първия опит припаднах много тежко докато разбера че с тази магия си махам bleeding ефекта.

 

Положителното е,че успях да накарам Afterburner  да записва с кодека на АМД и без на практика никаква загуба на кадри. Играта е версия 1.06 С Hairworks и HBAO+.

 

https://www.youtube.com/watch?v=EqXz_GP5cE8

А с какво качество записваш, колко fps? Защото аз си играх и при MSI Afterburner, както и при други програми, много зависи и от качеството на запис. Макар че при NVIDIA има и друго освен кодека. А това означава, че няма как MSI Aftrerburner  да запише с карта на NVIDIA  и с техния кодек без загуба на кадри и то доста голяма загуба. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

post-46692-0-59701000-1436369629_thumb.j

 

Eто.

 

Макар че си мислех ,че съм го сложил на Quality. Сега ще го сменя. Загубата е от около 1-2 кадъра - а с неговия си кодек са около 5,с Raptr пак 1-2,но не показва OSD-то на Afterburner.

 

Гледах клипчета на един пич в тематичната станица за играта в Gaming Evolved App-a където върви и с OSD и му писах как го е направил,но още не ми е отговорил. Това за момента за мен е най-голямото предимство на Shadowplay, че показва OSD na Afterburner, иначе по всичко друго Gaming Evolved ги настигна. Но може и аз да съм некадърен и да не мога да го настроя както трябва ,въпреки че прерових всички възможни настройки.

 

А за играта пак ще потретя, историята е просто уникална. Играя игри от има-няма 20 години и за последните 10 като настроение най са ми допадали CoD-тата,но тази удря всичко в земята с инсценировката си. Просто имаш чуството ,че управляваш изключително добър и емоционално силен филм. Рядко съм бил така впечатлен,последно беше с Half-Life 2,но то тогава нямаше и нищо друго на пазара. Начина по който си мислиш,че взимаш правилното решение и правиш на някого добро,само за да видиш след 30-40 часа реалните последствия от това просто няма аналог.

 

Имам още едно клипче от основната история но е много сериозен спойлер и затова не го качих,да не развалям удоволствието на някой който още не го е минал.

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами аз и сега съм с AMD Gaming Evolved. Няма проблеми с показване на OSD,  но си ползвам NVENC H.264. NVIDIA  имат ограничения за други програми, та и затова тоя енкодер работи само с Shadowplay. В оная тема за запис на клипчета има по-подробно инфо защо е така. NVIDIA  пак са си запазили някои неща само за себе си. На мен ми е интересно, дали и при АМД ползват подобна технология за запис. Затова и те питах колко е спада на кадри. Защото то не е само до ползвания енкодер, а и до други неща, обяснени в един линк в оная тема от Night_Raven. Няма начин да не знаеш кой е. 

 

Що се отнася до AMD Gaming Evolved...супер, само че нито може да събирам точки нормално, нито пък има какво да купя за тия точки. Така, че това не е предимство. По време на игра се включва, да, но на практика няма нужда от това. А ако някой се надява на оптимизирани игри, ще остане малко разочарован. При някои игри дори AMD Gaming Evolved  не разбра, че съм ги пуснал. Да не говорим, че и запис не можах да направя. При NVIDIA  няма празно. Всичко работи.  Лично аз не можах да намеря опция при АМД, която да ми позволява да снимам при повече от 1920х1080 или поне да ползвам резолюцията, на която играя. Може и да е заради видеокартата, не знам, но такава опция няма:

 

2015-07-08_192126.jpg

 

При NVIDIA Имам следните опции дори:

 

 

2015-07-08_192226.jpg

 

И записът може да стане добре. качил съм клипчета в тубата с почти 4К резолюция, но ми я преобразува на 1440p60HD. Пак е добре. Ето за доказателство:

 

2015-07-08_192347.jpg

 

Та не знам кое е по-добро, затова и малко поспамих в тая тема, че никой не се наема да ми отговаря в другата тема, в която помолих някой с АМД карта да запише нещо ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Коя тема? Не съм видял иначе нямаш грижи.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ам добре. Няма значение. Вече и аз забравих коя тема, че една ли беше...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

The Witcher 3: Wild Hunt  стана игра на годината при The Game Awards 2015.  Ето и номинациите:

 

2015-12-05_233715.thumb.jpg.90c0172961a0

 

Честно казано, играл съм само две от тия игри, едната колкото да я видя как върви. Винаги съм смятал американците за доста отнесени от реалността и тия номинации го доказаха. 

 

В номинациите липсат Dying Light, Project Cars... Наистина, повечето игри там нищо не ми говорят, а като ги потърся в Гугъл се чудя, как изобщо някой ги играе,  хаха. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Напълно заслужено, да им е честито и дано повече производители се поучат от тях. Не само как се пускат наистина готови игри,но и политиката на безплатни DLC,както и вслушването в клиентите.

А и играта откъдето да я погледнеш,няма наистина слабо място. Графика,геймплей,куест дизайн,история,че дори и оптимизация за хардуер след първоначалните недоразумения с Gameworks.

Това ми напомня,че още не съм си купил адоните,но с тоя Fallout се заплеснах.Ще наваксам скоро.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 1 час, Tommygun написа:

Напълно заслужено, да им е честито и дано повече производители се поучат от тях. Не само как се пускат наистина готови игри,но и политиката на безплатни DLC,както и вслушването в клиентите.

А и играта откъдето да я погледнеш,няма наистина слабо място. Графика,геймплей,куест дизайн,история,че дори и оптимизация за хардуер след първоначалните недоразумения с Gameworks.

Това ми напомня,че още не съм си купил адоните,но с тоя Fallout се заплеснах.Ще наваксам скоро.

За мен има едно много голямо слабо място и то е липсата на FP. Да се бяха поучили от Fallout 4. Може всичко друго да е наред и да няма слабо място, но аз никога няма да я играя без изглед от първо лице, както и Tomb Rader, AC  и тем подобни. Виж, GTA 5  има първо лице и съм и хвърлил око, но чакам цената да падне. GTA 4  нямаше, както и предните, та изобщо не съм ги поглеждал. GTA 5  има дори управление на автомобили от кабината, което е готино. Затова и си промених малко мнението за тия игри, свързани с мафията. Жалко за игри като The Witcher  и AC, които ме отблъскват заради липсата на изглед от първо лице.  А за останалите в класацията направо нямам думи. Погледнах набързо победителя при спортните игри и направо нямам думи - Rocket League. Абсурдно е тая игра да печели първо място. Лично аз бих заложил на F1_2015, но това си  е моята спортна игра за 2015. При шутърите няма излъчен победител, но и там погледнах две неизвестни за мен имена и останах озадачен. Явно  американците си падат по Kартонените игри без съвременна графика, без ефекти. И както казах, липсва Dying Light. Вместо това там е CoD BO3. 

 

Спомена за DLC. Прав си, глупаво е да се доплаща и за най-малкото. Все пак има и някои игри, при които за някои дребни неща не се доплаща, а се дават като "подарък" или към играта или към някое закупено DLC. Например Assetto Corsa. Там има две DLC,  но на няколко пъти пускат и писти и автомобили като подаръци. Виж, Project Cars  е с една необмислена ценова политика. 

 

Малко разводних темата, но не ми се пускаше нова специално за игра на годината. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

На темата с FP се връщаме пак на конзолите. На мен също ми отне време да свикна с управлението,но особенно след единия пач го направиха доста по лесно с клавиатура. Иначе и аз недолюбвам да си гледам героя в гръб. Даже и една игра като Wow може да зумнеш толкова напред колкото искаш а тея съвременните докато го вкараш в пътя и ти се отиграе.....НО има хора които са свикнали от конзолите и не им пречи...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.