Премини към съдържанието
frozener

Изместване на информация в таблица на Bootstrap

    Препоръчан отговор


    Здравейте, имам таблица на Bootstrap в която се показват потребители от база данни на php. Проблемът е, че някои имена стоят разместено в реда в сравнение с другите. Ще прикача скрийншот, за да видите как изглежда.Screen_Shot_2015_06_17_at_5_36_44_PM.jpg

    Редактирано от frozener (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Здравейте, имам таблица на Bootstrap в която се показват потребители от база данни на php. Проблемът е, че някои имена стоят разместено в реда в сравнение с другите. Ще прикача скрийншот, за да видите как изглежда.

     

    Виж тези "някои имена" дали не съдържат празни символи или изобщо по какво се различават от останалите.

    Използвай някакво форматиране на таблицата с CSS.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Виж тези "някои имена" дали не съдържат празни символи или изобщо по какво се различават от останалите.

    Използвай някакво форматиране на таблицата с CSS.

    Проверих за отмествания в генерирания html от php, но не намерих никакви отмествания. CSS също не съм прилагал и проверих. Също така не е и от ID-то на потребителите, защото го бях изтрил от таблицата, но нямаше никаква промяна. Ще постна кода от php.

    if ($result->num_rows > 0) {
    
        // output data of each row
    
        while($row = $result->fetch_assoc()) {
    
        	echo "<div class='table-responsive'>";
        	echo "<table class='table'>";
            echo "<td>" . $row["id"] . "</td> " . "<td>" . $row["firstname"] . "</td> " . "<td>". $row["lastname"] ."</td>";
        	echo "</table>";
        	echo "</div>";
    
        }
    } else {
        echo "0 results";
    }
    

    Единственото, което работи засега е да сложа цялото инфо в една клетка. По този начин всичко изглежда подредено. Може би е от CSS-а на Bootstrap?

    Редактирано от frozener (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Проверих за отмествания в генерирания html от php, но не намерих никакви отмествания. CSS също не съм прилагал и проверих. Също така не е и от ID-то на потребителите, защото го бях изтрил от таблицата, но нямаше никаква промяна. Ще постна кода от php.

    if ($result->num_rows > 0) {
    
        // output data of each row
    
        while($row = $result->fetch_assoc()) {
    
        	echo "<div class='table-responsive'>";
        	echo "<table class='table'>";
            echo "<td>" . $row["id"] . "</td> " . "<td>" . $row["firstname"] . "</td> " . "<td>". $row["lastname"] ."</td>";
        	echo "</table>";
        	echo "</div>";
    
        }
    } else {
        echo "0 results";
    }
    

    Единственото, което работи засега е да сложа цялото инфо в една клетка. По този начин всичко изглежда подредено. Може би е от CSS-а на Bootstrap?

     

    Нямаш редове (TR) на таблицата.

    Не е ли по-добре да е така ?

    if ($result->num_rows > 0) {
    
    // output data of each row
    
        echo "<div class='table-responsive'>";
        echo "<table class='table'>";
    
    while($row = $result->fetch_assoc()) {
    
    echo "<tr><td>" . $row["id"] . "</td> " . "<td>" . $row["firstname"] . "</td> " . "<td>". $row["lastname"] ."</td></tr>";
    }
    
    echo "</table>";
    echo "</div>";
    
    } else {
    echo "0 results";
    }    
    
    
    

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Разбрах защо се получава този проблем с разместването на информация в таблицата. Това е защото съм сложил <table> в цикъла и всеки път генерирам нова таблица при извличане на имена.


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    &nbsp;

    Разбрах защо се получава този проблем с разместването на информация в таблицата. Това е защото съм сложил &lt;table&gt; в цикъла и всеки път генерирам нова таблица при извличане на имена.

    &nbsp;

    Точно така.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    &nbsp; &nbsp;

    Точно така.

    Какво е &nbsp; ? Нямам го в кода. :D

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Какво е &nbsp; ? Нямам го в кода. :D

     

    Не е кода ти.

    Паразит, който се е промъкнал в текста ;)

    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.