Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор


    Здравейте! Преинсталирах от Windows 8 към Windows 7. И когато реша да цъкна рестарт бутона всичко си е ок до момента след като покаже windows 7 зареждащ екран и там изведнъж става черен екрана и се рестартира и пак същото до безкрай... Оправя се само ако напълно изключа компютъра и го включа. Ето информация за компютъра.

    CPU: Amd FX-6300 OC 4.5GHz 1.40000V

    CPU cooler: CM 212 EVO
    GPU: Amd Sapphire R9 290
    PSU: 700 W NZXT HALE82 V2
    Mobo: ga-970a-ud3p
    HDD: 1TB Toshiba
    SSD 256 GB HyperX bla bla bla
    RAM:2X4 gigs A-Data 1600MHZ
    5 вентилатора в кутията.

    Някакви идеи?

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    На чисто ли е инсталирана новата ОС? Имам предвид с форматиране на системния дял и делът с Windows папката. Погледни в дял С: има ли папка Windows.0

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    На чисто ли е инсталирана новата ОС? Имам предвид с форматиране на системния дял и делът с Windows папката. Погледни в дял С: има ли папка Windows.0

    на чисто, но изолирам проблема до там че като заредя "дефалт настройките" в биоса го нямам проблема..... да не е от клокването, но как след като на windows 8 си стоях без проблем с този клок и волтаж?

    ,

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Клокът на кое е - процесор, памет, карта...? Дай по-точна информация какво точно бъзикаш по системата и стойности някакви.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Клокът на кое е - процесор, памет, карта...? Дай по-точна информация какво точно бъзикаш по системата и стойности някакви.

    погледни в началото само процесора 'бъзикам'


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Т.е. само променяш множителя на х45, така ли? Напрежението "Vcore" на AUTO ли е или е ръчно зададено?

     

    Не знам колко си навътре с клока, затова питам за подробности. Очевидно е, че клокът ти е нестабилен, дори и да е изкарал известно време под 8-цата.

    Свали си един "Prime95" и пусни поне 3-часов "Blend", все трябва да я покаже нестабилността.

    Редактирано от Trend (преглед на промените)
    • Харесва ми 1

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    като заредя "дефалт настройките" в биоса го нямам проблема.....

    ,

    Сам си си отговорил. Става дума за две операционни системи с различни ядра и различни драйвъри.

    Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)
    • Харесва ми 2

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.