-
Добре дошли!
Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.
Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.
- Вход
- или
Влезте в профила си, за да последвате това
Последователи
0
-
Разглеждащи това в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Горещи теми в момента
-
Подобни теми
-
от Лина Георгиева
Здравейте!
Колебая се между два модела лаптопи със следните характеристики:
1.
Процесор Intel i5
RAM 4GB
ROM 64 GB SDD
Тактова честота: 2,00 GHz
Батерия : 3-4 часа
4 ядрен
Видеокарта: Intel HD Graphics
2.
Процесор Intel Pentium
RAM 8GB
ROM 120 GB SDD
Тактова честота : 2,16 GHz (едното ядро)
2,66GHz (общо за всички ядра)
Батерия: 1-2 часа
Видеокарта: Intel HDD Graphics
Кой е по-бърз и по-надежден? Капацитета на батерията на втория ме притеснява. (Абстрахираме се от фактора цена, тъй като разликата между цената на двата е малка.)
Спешно ви моля за съвет!
Благодаря предварително!
-
от pcservizpld
Имам проблемен андроид таблет, който ЯВНО е китаец носещ марката Philips. От марката ми съобщават, че такъв артикул не предлагат. А сега търся ROM или поне firmware ъпдейт с който да поправя скапалия се андроид. Тъй като тази информация не ми бе предоставена от никой се нуждая, ако случайно някой притежава такъв таблет Philips PI3100Z2/58 да предостави Бекъп направен чрез Nandroid, ROM Manager или по този начин: https://www.howtogeek.com/125375/how-to-create-a-full-android-phone-or-tablet-backup-without-rooting-or-unlocking-your-device/ на своя таблет.
А ако някой има идея, на кой китайски таблет наподобява нека даде предложението си, може да са с еднакъв софтуер.
-
от Blue Ray
Здравейте,
От преди няколко месеца, докато използвах услугите на сателитния оператор, а вече и IPTV, Булсатком, се сдобих с техния т. нар. "Fusion TV бокс", който представлява най-обикновен Android бокс с доста орязан хардуер и софтуер... Предполагам софтуера е написан на Android API и е до толкова ограничен, че се стартира само едно единствено приложение, предназначено за гледането на телевизия... Неговото управление може да бъде правено с мишка и дистанционното управление, като възможностите му се ограничават до гледане на канали, справочник и някои минали предавания, както и настройки на интернет връзката... От там нататък нищо на никъде... След като се отказах от техните услуги, за моя изключително голяма изнанеда, устройството остана моя собственост и не си го искат... Та реших да го използвам за лични нужди... Пробвах различни методи за флашване, инсталиране на друг ROM или поне нулиране, но всичките бяха неуспешни... Няма бутон за ресет в AV порта, както някои боксове MXQ, нито какъвто и да е друг бутон... Стигал съм най-много до "Safe mode", в който не се изпълнява никакво приложение... В интернет не открих информация за устройството, тъй като така и не разбрах нищо по отношение марка е модел... То предполагам си е правен по поръчка за фирмата, а отделно те си пишат и качват фърмуера... Въпросът ми е възможно ли е този бокс да се използва като пълноценно Android устройство, на база неговия хардуер, а ако да, как? Устройството е собственост на оператора по принцип, но в моя случай правя всичко на своя отговорност и съм напълно освободен от каквото и да е такава, поне според служителите в офисите, но като знам колко са информирани те, но в крайна сметка съм се решил...
-
от Бирджан Р.
Здравейте! Интересувам се дали мога да ъпгрейдна текущата 4.4.4 (kit kat) система към 5.х.х(Lollipop) или 6.х.х(Marshmallow) ..
Телефонът е Samsung Galaxy Grand Neo plus duos (i9060i) , дали някой или някъде има ром към една от двете системи?
Харесва ми повече новия изглед на по-новите системи от 5.х.х нагоре.. омръзна ми с този KitKat много скучен и не толкова интересен интерфейс..
-
от Martyn Stanchew
Здравейте. Утре си взимам нов телефон, защото стария неочаквано се счупи и няма как да се оправи, пък и не ми се занимава да го нося на ремонти. Та, дълго мислех и се спрях на тези 2 модела. До колкото четох, A7000 има далеч по-добри спецификации, но също така четох, че имал много проблеми от рода на тъч скрийн-а, камерата, забива (въпреки, че е 8 ядрен) и тем подобни, пък и не съм много запознат с те'я китайчета Lenovo. Та, казвайте твърдо съм решил да е някой от тези 2 модела, понеже графичния им процесор си е висок клас за бюджета и процесора е 64 битов. Ако все пак някой реши да предложи нещо, което отговаря на тези изисквания, нека да е до 300лв. (310-320 макс) (Lenovo A7000 е намален до 299лв. в Technopolis и Technomarket за момента)
-
-
Дарение