Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Привет ! Търся смартфон за около 1000 лв. и се спрях на тези двата. Кой мислите, че е по-подходящ ?

Привет ! Търся смартфон за около 1000 лв. и се спрях на тези двата. Кой мислите, че е по-подходящ ?

В момента с какъв апарат си?

• Автор

В момента съм с Xperia V , но постоянно ми прави проблеми и не издържам. Ще го използвам основно за снимки и да влизам в социалните мрежи.

Питах не заради качеството на апарата, а да знам дали си с iPhone или Андроид.

Ползвал ли си за 5 или повече дни някога iPhone и допада ли ти като работа и софтуер?

Ползвал съм iPhone-а на сестра ми, честно да ти кажа много ми хареса. За LG G4 не знам, ще го разгледам сега.  :) 

Щом те кефи ОС и апарата като цяло, отговора е ясен: взимай iPhone и ще се родиш.

Аз ти препоръчвам s6, все пак е телефона с най-добрия дисплей а и най-мощния.

Неадекватно мнение и мотивировка.

Най-мощния измежду кои?

Измежду андроидите, разбира се.

А това, че е апарата с най-лоша батерия защо не го спомена?

Примерно.

• Автор

Щом те кефи ОС и апарата като цяло, отговора е ясен: взимай iPhone и ще се родиш.

Да ти кажа честно, в началото бях убеден, че ще е iPhone, но случайно попаднах на Galaxy s6 и се замислих. Поразгледах тестове в интернет, Galaxy s6 бие по повечето неща iPhone 6,освен в социалните мрежи и браузъра. Но пък интерфейсът на iPhone повече ми допада, а и iPhone-ите по принцип държат цена дълго време.  А за батерията на Galaxy s6 може ли да ми кажеш малко по-подробно ?

Редактирано от UnaccustomeD (преглед на промените)

Неадекватно мнение и мотивировка.

Най-мощния измежду кои?

Измежду андроидите, разбира се.

А това, че е апарата с най-лоша батерия защо не го спомена?

Примерно.

"А това, че е апарата с най-лоша батерия защо не го спомена?"

Щото не му е удобно да го казва. А може и да не го знае. Имам едно предложение: За такива изказвания, без човек да е ползвал посочените модели, защо не обърнете модераторския екип малко по-голямо внимание? Маса подфоруми и теми в тях с препирни, кое е било най -доброто. Че те са си съвсем отделни операционни системи, а и хардуера е различен.  Не виждам какво лошо има в един iPhon без значение кой модел е той. Всички са на ниво и струват пари. iPhon е телефон за зрял човек и хора с повечко пари, а не за деца, които ще си "житкат" игрички.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Щом те кефи ОС и апарата като цяло, отговора е ясен: взимай iPhone и ще се роди

Според мен iphone е за чичко-паричковци които не знаят какво да правят с парите си.

Lenovo Vibe Z2 Pro y техномаркета струва 700лв и е с 4,000mAh батерия, което си е доста. Мисля, че тоя телефон е идеален за теб, няма нужда да даваш над 1000 лв за скъп телефон.

Редактирано от Hellioob (преглед на промените)

Според мен iphone е за чичко-паричковци които не знаят какво да правят с парите си.

Имащ много адекватни мнения и препоръки в разделите наоколо, но това ти мнение определено не е от тях.

И за това също се притеснявам.

Кое те притеснява?!?!

Че след 4 падания Самсунга няма здраво място по себе си или че и двата са чупливи?

Пич, ти ще си изгинеш така с притесненията и чуденето.

Иди взимай този, който те кефи и си го ползвай със здраве.

Това е един телефон, ебаси, а не е къща, в която ще живеш цял живот.

Кусури ще намериш на всеки апарат, ако решиш да ги потърсиш.

Малко по-решително не е зле да подходиш и кефа ще ти е запомнящ се.

пп. Няма да те питам колко време избираш кола, че като гледам каква мъка е с телефоните, сигурно средно три години ти отнема избора на кола.

Така ли е?

Galaxy s6 32gb Струва 1400лв, а  с 128gb струва около 2000лв

Apple iPhone 6 с 16gb Струва 1300лв, а с 64 gb струва поне 1600 лв.

И двете телефони са с непремахваща се батерия.

Говори се, че батерията на Galaxy s6 се хаби бързо, но се зарежда бързо.

Редактирано от Hellioob (преглед на промените)

Говори се, че батерията на Galaxy s6 се хаби бързо, но се зарежда бързо.

Не знам какво се говори, но в моите ръце при 1 час работа Самсунга му отлетя батерията с 12%, а на 6-цата с 4.

То е ясно, че и двата ще се зареждат, но апарат, който в 16-17.00 часа през деня остава без батерия (Самсунга в случая) аз лично колкото и да е хубав и евтин го забравям за купуване и лично ползване.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.