Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Здравейте,

Нужна ми е програма за управление на хотел(семеен 10 стай), но не от тези който се предлагат във интернет с 912939 екстри..трябва ми нещо много просто, като цяло да ми следи резервациите, тоест като задам стая номер 3 примерно е заета от дата X до дата X да ми го показва..търсих доста, но не открих всички са доста сложни с много екстри и платени.

Благодаря

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами направи си една проста на MS Excell и ще си решиш проблема.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Можеш да си направиш таблица в Excel, не е толкова сложно за 10 стаи, стига да я актуализираш своевременно.


П.П. Засякохме се с колегата, но поне мислим еднакво! :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Можеш да си направиш таблица в Excel, не е толкова сложно за 10 стаи, стига да я актуализираш своевременно.

П.П. Засякохме се с колегата, но поне мислим еднакво! :)

Off Topic: "Още преди време колега се разбрахме с теб, че мислим еднакво ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

След като написах запитването..и аз се замислих за excel и започнах да видим какво ще се получи


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

...и аз се замислих за excel и започнах да видим какво ще се получи

Не виждам проблем, за да не се получи. Все пак става дума за 10 стаи, а и видимо няма да се предлагат онлайн резервации, защото тогава няма как да минеш без специализирана програма, която да отчита в реално време наличността на свободните стаи.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

може и с най обикновен нотепад да си ги пише нещо като бележки :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте,  използвате ли към момента Микроинвест ХотелПро? ДОволни ли сте от синхронизацията с Booking?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от Joanna01
      I. Да се дефинира абстрактен клас CPerson, с член данни име и ЕГН, освен необходимите методи , да се напишат и следните:
      • абстрактен метод за печат;
      • метод, който връща възрастта иа човека на база на ЕГН-то;
       • метод, който връща месеца, през който е роден човека на база на ЕГН-то.
      II. Да се дефинира клас преподаgател CLecturer наследник на CPerson, съхраняващ информация за научно звание (от изброим тип — ас., гл.ас., доц. ...) и контейнер от дисциплини, които води, с необходимите конструктори, методи и оператори (сред които е функцията за печат).
      III. Да се дефинира клас катедра CDepartment, съхраняващ информация за име на катедрата и контейнер от преподавателите в нея (vector<CLecturer>). Освен необходимите методи, да се реализират и следните член функции:
      • конструктор с параметър име на файл, с данните от който се инициализира обекта;
      • изчислява и връща броя на преподавателите със зададено като параметър научно звание;
      • връща списък от преподавателите (list<CLecturer*>), водещи дисциплина, подадена като параметър;
      • изчисляsа и връща средната възраст на преподавателите със зададено като параметър научно звание;
      • изчислява и връща контейнер от преподаватели, които подлежат на пенсиониране до 3 години;
      • намира броя на преподавателите, родени през месец, подаден като парамеrьр;
      • връща през кой месец има родени най-много доценти;
      • връща броя на преподавателите, родени през зададен като параметър сезон; 

      IV. Да се създадат няколко обекта от класа CDepartment u се демонстрира работоспособността на методите му като се направят различни справки и съпоставки между тях (напр. коя катедра има по-киска средна възраст, коя катедра има повече доценти, кои дисциплини се водят от преподаватели и в двете катедри, в коя катедра има повече преподаватели родени през лятото). 
    • от Boiko Borisoff
      Здравейте!Без да искам съм изтрил около 30-40 снимки от телефона (бяха на SD card) както и да е върнах снимките с едно приложение от Google Play, но забелязах,че са замаглени (КАЧЕСТВОТО НА СНИМКИТЕ БЕШЕ ДОБРО И ОРИГИНАЛИТЕ ПО ПРИНЦИП СА ЧИСТИ).Въпроса ми е има ли начин да ги върна default и ако да какъв е?
    • от силвия димитрова стефанова
      Здравейте колеги . Не ми стана много ясно в лекцията за тези опашки , стекове , декове и т.н на C++ .На всичкото отгоре имам и задача за домашно . Ако има някой доброволец да ми каже как става ще му бъда много благодарен ..Прочетох правилата ,че не бива да искам на готово , обаче нямам избор като не знам как става. Задачата е следната :
        / Решението да бъде реализирано чрез динамично изграждане и управление на стек, дек и опашка (с указатели). Не  се допуска използване на class и библиотека STL./
      Да се напише програма и всички необходими функции, чрез които 
      само с едно преминаване през елементите на масив от числа (без използване 
      на допълнителни масиви, само с помощта на опашки) да се изведат на екрана 
      елементите на масива в следния ред: отначало всички числа, които са по‐малки 
      от a, след това всички числа в интервала [a,b] и накрая всички останали числа, 
      запазвайки техния първоначален ред (a и b, се въвеждат като входни данни от 
      потребителя, a<b, както и елементите на масива) 
    • от Теодора Трендафилова
      Търся една песен. В нея певицата е с рижава коса, син костюм и играе шах. От преди 7,8 години е поне песента. Моля за помощ! 
    • от миро антонов
      Добър ден! Налага ми се да си сложа контакт в мазата . Идеята ми е да се върже към електромера на моя апартамент. Говорих с един познат ел.техник, той се нави да прокара кабел, мабел, контакт, но до там, щото не му се разправя с енергото, т.е. каза ми за вързването на кабела към електромера аз  да се оправям с енергото. Звъннах на ерпсевер, егати мотните!😡 Няколко пъти ми се вкючва телефонен секретар и ми казва "За връзка с оператор натиснете 9 ", натискам 9 и после ми затварят. 😡Писах им имейл, пишат , че щели да ми отговорят след 30 дни, мерси! 🤬Отворих им списъка с цените на услугите на първо време за отключване на ел. таблото имам 23 лв. С майстора ще се разберем, а за  тия от  енергото, бихте ли ми казали каква сума да подготвя горе-долу(ОСВЕН ТЕЗИ 23 ЛВ, ЗА ДА ОТВОРЯТ ТАБЛОТО)?  Благодаря ви предварително!
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...