Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

История на промените

Няма история на редакциите, която да бъде показана или този коментар е редактиран от модератор.

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от Господин Бинев
      Здравейте ! Имам следния проблем, когато напиша <img src="logo.png" />, картинката не ми появява, а се показва едно малко квадратче с скъсан лист. Между другото с Firefox съм. Рекох да пробвам да я сложа в папка, така направих папка images и я сложих вътре. Написах <img src="images/logo.png" /> и пак не се показа в браузъра. Пробвах като качих картинката в интернет и сложих линк към нея вместо директория от компютъра, тоест кода изглеждаше така <img src="http.www(адреса към картинката)"/> Така се показа, но не искам да са така от линк, защото там където са качени всичко може да стане, може сайта да падне и т.н. Затова ги искам от мен, но трябва да ми помогнете за този проблем. Благодаря предварително !
    • от MemeHunter
      Здравейте, търся програма с която мога да махна всички тагове от много файлове. Става дума за песни и v3 тагове (не съм сигурен че се казват така) - като заглавие,група,година. Този проблем го направи Winamp като му дадох сам да разпознае песните и му дадох за тези които не е сигурен също да ги приложи. Та на кратко искам да премахна всичката информация за песните и да остане самия файл само
    • от NoObZ
      Здравейте ! Има ли начин с javascript да се вземе инфо от друга страница .. Тоест от страницата index.html да вземам инфото от test.html .. в страницата test.html има например текста "Здравей свят!" .. И с javascript , може би с ajax от index.html да взема здравей свят от test.html.. Благодаря !
  • Дарение

×
×
  • Добави ново...