Премини към съдържанието
Последвайте Kaldata.com в Google Новини за да научавате първи най-интересните новини! ×
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Проблем с точка за възстановяване


-

Препоръчан отговор

Здравейте, от известно време насам не мога да правя точки за възстановяване, като дори и не излизат такива в Control Panel -> Recovery. На какво може да се дължи?

 

Снощи B-boy[styLe] ми предложи Windows Repair (all in one), с която да опитам. Check-нах всичко нужно и като дойде ред на стъпката да направи точка, изписа "Enabling & create restore point", след което действително в Recovery имаше точка, и ми се появи опцията чрез щракване с десен бутон в/у My Computer -> Properties да създавам точка за възстановяване.

След рестарт - същото. Нито точката се пази в Recovery, нито мога да създавам нова.

 

Вероятността за вирус - отпада. Снощи сканирах с Antimalware Bytes.

Остава да съм деактивирал нещо по погрешка, макар че не се сещам изобщо да съм бутал нещо, или някоя програма да е изтрила ред от регистъра.

 

Ето снимка на проблема: 8316406O.jpg

 

Уиндоуса е: Windows 7 Professional (x64)

 

 

Благодаря предварително! :wors:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вероятността за вирус изобщо не е отпаднала, защото го няма и hardware таб-а. Т.е. липсват ви цели два таба. Или е вирус или е заради калпавите оптимизатори, на които сте фен. Както и да е. Аз ви предложих преди програмата да си създадете тема в раздела за сигурност, защото подобен инструмент се използва чак след почистване на системата, но вие си правите каквото си искате и затова спрях и да ви отговарям на Л.С. Предполагам, че може или оптимизаторите да са спрели важни услуги или просто бацила да е премахнал табовете чрез group policy или registry modifications и дори премахната заразата пораженията от нея да са останали.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...